Kontor fra EDC

Norgesvej 14

4200 Slagelse

533.500 kr./år

1.067 m²

Domicil kontorejendom på 1067 m² fordelt på 3 plan i Slagelse Øst tæt på mo­tor­vejs­net­tet

Domicilejendom - Kon­tor­fæl­les­skab med god mulighed for at sætte rammerne for kontormiljøet.

Ejendommen er inddelt med indgangsparti med reception og foyer, der fordeler til kontorer og med trappe til de øvrige etager samt elevatorlift.

Ejendommens 3 plan er fordelt med en sektion af kontorer til hver side af gangarealet, hvor kontorer indeholder the-køkken/personalerum, kontorer og møderum samt toiletter. Herudover er der kælder på ca. 200 m² som kan tillejes efter aftale.

Der er opsat ventilation i fire af lejemålene til luft­ud­skift­ning med var­me­gen­vin­ding (ej køl).

Ejendommen har tidligere været anvendt til un­der­vis­nings­for­mål. Kontorerne kan efter aftale indrettes efter behov både i forhold til ruminddeling og materialer. Huslejen og uop­si­ge­lig­heds­pe­ri­o­de aftales ud fra mo­der­ni­se­rings­be­ho­vet.

Til ejendommen hører par­ke­rings­plads med plads til ca. 20 biler - flere p-pladser kan etableres hvis ønskes. Herudover er der adgang via port til område bagved ejendommen, der kan aflåses. Området på bagsiden af ejendommen, kan opføres lager-/værk­steds­fa­ci­li­te­ter efter aftale. Huslejen og uop­si­ge­lig­heds­pe­ri­o­de aftale nærmere afhængig af krav til faciliteterne.

Området er et erhvervsområde der støder op til boligområde i Slagelse Øst.

Der er flere forskellige muligheder for leje at denne mulighedsrige ejendom:

- Samlet ejendom på 1.067 m²
- Enkelt etage på ca. 350 m²
- Sammenhængende kontorer på ca. 175 m²