Kontor fra EDC

Sukkerfabrikken 78

4990 Sakskøbing

85.000 kr./år

170 m²

Helt nyistandsatte kontorlokaler/showroom 3 min. fra motorvejen - fra 170 m² og op til 1.540 m²

Virkelig godt velbeliggende kon­to­re­jen­dom­me med få minutters afstand til motorvejen, som en del af det store og meget velholdte byg­nings­kom­pleks på den gamle sukkerfabrik i Sakskøbing. Hele det historiske område omkring suk­ker­fa­brik­ken, fremstår særdeles velholdt, og området er indhegnet. Der er flere muligheder for leje af kontorer - disse er indrettet således:

Bygning 1 opført som separat ad­mi­ni­stra­tions­byg­ning i flotte røde mursten: Stueplan på 170 m² indeholder: Stort kontor opdelt via skillevæg, stort separat kontor, pænt køkken samt toilet og bad. Alt fremstår helt nyistandsat, i lyse farver og meget lyse lokaler. 1. sal på 170 m² indeholder: Stort åbent kontor som kan opdeles, stort separat kontor, pænt køkken samt toiletter. Alt fremstår helt nyistandsat, i lyse farver og meget lyse lokaler. Der kan således lejes enten 170 m² eller ialt 340 m² i denne bygning.

Bygning 2 opført som en del af den oprindelige store sukkerfabrik i flotte røde mursten. Kontor og showroom på ialt 1.200 m² indeholder: Mindre vindfang, stort kontor/showroom med høj til loftet, flotte søjler, betongulv samt flotte vinduer i gammel stil hvilket giver en utrolig flot stemning i „New York“ stil. Stort regulært lukket kontor med flot vindue og parketgulv, stort åbent og meget lyst kontorareal med indskudt dæk med flotte vinduer og parketgulve, samt pænt køkken og pænt toilet. Der vil være mulighed for opdeling i mindre arealer i denne bygning.

Som en del af det nu igangsatte Femernbælt projekt, vil hele området på især Lolland og Falster blive transformeret fra det vi idag kender. Femernbælt projektet er Danmarks dyreste anlægsprojekt, og vil forbinde Danmark med resten af Europa på en mere tidseffektiv måde end idag. Fra ejendommen er der 3 min. kørsel til motorvejen, 20 min. kørsel til Rødby havn samt 25 min. kørsel til Farø-broen.

For virksomheder som f.eks. skal have del i det kommende anlægsprojekt, eller som har behov for nem adgang til motorvejen, er denne ejendom således særdeles attraktivt beliggende.

Faciliteter

Interiør

  • Loftshøjde (0)

Exteriør

  • P-kælder (0 stk)
  • P-Pladser (0 stk)
  • Facadelængde (0 m)

Teknik

  • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)

Afstand til

  • Mellemvang (Guldborgvej)863 m
  • Sakskøbing St.1,6 km
  • E 47 - Sydmotorvejen1,8 km

Nøgletal

Adresse
Suk­ker­fa­brik­ken 78
Sagsnr.
47301138
Ejendomstype
Kontor
Årlig leje
85.000 kr./år

Arealer

Etageareal
170 m²

Økonomi

Årlig leje
85.000 kr./år
Månedlig leje
7.083 kr.
Årlig leje pr. m²
500 kr.
Bruttoleje pr. år
85.000 kr.
Månedlig bruttoleje
7.083 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
500 kr.
Depositum
0 kr.
Elektricitet
Betales direkte til for­sy­nings­sel­skab
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Aftales
Uopsigelighed fra udlejer
Aftales
Opsigelse
Aftales
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI dog min 3%
Afståelsesret
Nej
Opdeling
Muligt

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Byggeår / Ombygget
1885
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
B