Kontor fra EDC

L. Frandsensvej 2A

5600 Faaborg

187.000 kr./år

340 m²

Fritliggende kontorlejemål med gode par­ke­rings­for­hold

• Fritliggende selvstændig bygning
• Ventilation og varmepumper i bygningen
• Gode par­ke­rings­for­hold
• Udstyret med grundbelysning og kabling
• God planløsning

Beliggende på L. Frandsensvej 2A findes denne fritliggende kontorejendom. Bygningen er opført i 1994. ejendommen er beklædt med metalplader og har blå dan­ne­brogs­vin­du­er. Taget er udført i tagpap med en lille hældning. Hele bygningen indeholder 340 m² som fordeler sig på vindfang, reception, åbent kontorlandskab, cellekontorer, mødelokale, tekøkken med siddemulighed samt to toiletter.

Ejendommen er udstyret med ventilation samt varmepumper. Ydermere er bygningen indrettet med kablet ar­bejds­sta­tio­ner og grundbelysning. I tilknytning til kon­tor­byg­nin­gen er der i dag meget gode par­ke­rings­for­hold, da der er en stor par­ke­rings­plads lige ved døren.

Lejer skal selv stå for at holde udearealerne omkring lejemålet, dette indebærer både de grønne områder, renholdelse af par­ke­rings­a­re­a­ler herunder også eventuel snerydning. Lejer har ved­li­ge­hol­del­ses­plig­ten af et hvert anlæg og en hver installation uanset om anlægget eller installationen er placeret inde eller ude på lejemålet.

Kon­tor­byg­nin­gen på L. Frandsensvej 2A er beliggende i Faaborgs er­hvervskvar­ter, som er et veludviklet erhvervsområde med god aktivitet. Der er gode til- og fra­kør­sels­mu­lig­he­der til området. Der er gode forbindelser til hovedvejen som fører mod Odense og mod motorvejen. Samtidig er der kun 1,5 km. til Faaborg centrum.