Kontor fra EDC

Torskekaj 1

6700 Esbjerg

173.652 kr./år

174 m²

Nyt og præsentabelt domicil ved kajkant på Esbjerg Havn.

Nu udlejes skønne kontorlokaler på 120m² på 1.sal i ejendommens 2. sektion, i det store kontor domicil ”ISVÆRKET”.
ISVÆRKET er beliggende lige ved kajkant og med udsigt til både 3. bassin og indsejlingen til Esbjerg og med Fanø liggende lige overfor. Ejendommen er beliggende i flotte maritime omgivelser og har samtidig kort afstand til midtbyen og motorvejen.

Domicilet har top moderne faciliteter, hvorfor der tilbydes en indbydende fælles kan­ti­ne­fa­ci­li­te­ter, aircon anlæg, elevatorer samt elektronisk solafskærmning.

*m² er eksl. diverse fællesarealer (gangarealer, elevator, trapper, toiletter, tekøkken, teknik rum og kantine) den endelige leje beregnes ud fra et totalt areal (kontor + fællesarealer).

Det er det oprindelige gamle isværk, som nu er genopført som et helt nyt flot og markant kontordomicil på i alt 4.300 m², der er fordelt på 3 sektioner med hver 3 etager med overdækkede par­ke­rings­plad­ser i stuetagen og er således sikret mod eventuel stormflod.

Domicilet er genopført i nye, meget indbydende og energirigtige materialer. Desuden er der fra arkitektens side set på bedst mulig udnyttelse af byg­nings­a­re­a­ler­ne, således at andelen af fæl­les­a­re­a­ler­ne er minimal.

Af lejere i domicilet kan nævnes Ar­ki­tekt­fir­ma­et Rudolf Lolk, World Marine Offshore A/S, BB towing & diving, Shoreline, Holship, Zefyr Invest , C4Q ApS, Mati2ilt IVS, Riklin APS, Dotpeople ApS, Kuehne + Nagle og Marine Scada.

Det gamle isværk lå i mellem 3. og 4. bassin. 4. bassin er nu fyldt op, og arealet anvendes primært til rig-repair i offshore industrien. 2. bassin benyttes fortrinsvis af de små supply- og crewbåde til vind­møl­le­par­ker­ne på Horns Rev.

Lokalerne har en fantastisk beliggenhed for mindre virksomheder, der er un­der­le­ve­ran­dø­rer til offshore industrien.

Mindre uopvarmede lagerlokaler samt p-pladser kan tillejes efter nærmere aftale.

Er du til havudsigt, så skal du se mulighederne her.

Domicilet ejes og drives af lokale investorer med Claus Sørensen Ejendomme A/S i spidsen.