Kontor fra EDC

Vestergade 14 1

7620 Lemvig

129.000 kr./år

305 m²

Re­stau­ra­tions­lo­ka­ler til leje på gågaden i Lemvig

· Ca. 305 kvm lokaler på 1. sal med opgang via bred trappe fra gågaden
· Kan anvendes til kontor eller restauration
· Lokalerne overleveres som de er og forefindes eller efter aftale
· Lokalerne har senest været anvendt til ejen­doms­mæg­ler­kon­tor
· For ca. 5 år siden var der Cafeteria/Bøfhus i lejemålet
· Indgang til cafeteriet gennem dobbeltdør, entre og bred ligeløbstrappe

Lokalerne har senest været anvendt til ejen­doms­mæg­ler­kon­tor. Derfor er der p.t. monteret ekstra skillevægge og trægulv i en del af lejemålet. Hvis lokalerne igen skal anvendes til Cafeteria, vil udlejer foranledige Ca­fe­te­ri­a­lo­ka­let ført tilbage til det oprindelige formål. Ca­fe­te­ri­ain­ven­tar, køkkeninventar- og maskiner m.m. etableres af lejer, for lejers egen regning, og er udlejer uvedkommende.
På grund af lokalernes tidligere anvendelse til Cafeteria og Bøfhus, forefindes der visse køk­ken­fa­ci­li­te­ter i lejemålet, ligesom der skulle være fremført rigeligt med strøm til lejemålet, såfremt det anvendes til Cafeteria på traditionel vis.
Der er etableret udluftning fra lokalet, som tidligere har været anvendt til køkken.
Da lokalerne tidligere har været godkendt til Cafeteria, skulle det nødvendige antal toiletter til gæster og personale forefindes, og lejemålet i sin helhed skulle være relativt enkelt at få godkendt til re­stau­ra­tions­brug.

Lokalerne er beliggende på hjørnet af Toldbodgade og Vestergade (gågaden).
Fra Vestergade, er der kun ca. 50 m til "Engen" med stor offentlig par­ke­rings­plads, posthus og et stort nyrenoveret og udvidet "Kvickly" varehus, og hvis man går ca. 50 m den anden vej - ad Toldbodgade - kommer man til Lemvig Havn.
Lemvig er en hyggelig og meget smuk gammel by (også kaldet "Lidenlund") som besøges af mange turister, ikke kun om sommeren, men i den største del af året.
Lemvig kommune har ca. 22.000 indbyggere.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Terkel Præst Berthelsen

Partner, Erhverv, HD-FR

tpb@edc.dk51 15 01 62EDC Erhverv Poul Erik Bech