Kontor fra EDC

Skovdalsvej 4

8300 Odder

900.000 kr./år

2.000 m²

Kon­tor­fæl­les­skab i Odder.

Her udbydes stort kontorhus, men mulighed for opdeling i forskellige størrelser. Kontoret er beliggende i ad­mi­ni­stra­tions­de­len i Bording’s ejendom på Skovdalsvej 4. Ejendommen huser i dag, flere forskellige virksomheder, så muligheden er her for at blive en del af et fælles erhvervshus, med mulighed for sparring på tværs.

Ejendommen er inddelt i flere afdelinger, hvoraf disse lokaler er beliggende i sydlige del af ad­mi­ni­stra­tions­byg­nin­gen. Adgangen er via indgang A, som leder ind til indgangsparti med trappe til de forskellige etager. I Forbindelse med trappeløbet er der på hver etage etableret toiletter.

Lokalerne som udbydes fremstår i flot nymalet stand, med sorte tæppefliser i næsten alle kontorer, lofterne er nedsænket akustikplader, hvilket medfører en god akustik i lokalerne. Kontorerne ligger fordelt på 3 plan, og alle plan er indrettet med centralt placeret gang, hvorfra der er adgang til kontorerne. Kontorerne er i forskellige størrelser, og der er mulige for leje af lokaler fra ca. 20 m2 og op til det samlede areal på ca. 2.000 m2.

I forbindelse med indretningen er lokalerne, vil der blive etableret fælles mødelokaler, og i stueplan er der indrettet en fælles kantine.

Foran ejendommen er der anlagt stor p-plads.

Driftsudgiften dækker over el, vand og varme samt ved­li­ge­hol­del­se af fæl­les­a­re­a­ler­ne.

Nærmeste større byer er Aarhus 21 kilometer mod nord, Skanderborg 19 kilometer mod nordvest og Horsens 25 kilometer mod sydvest. Odder er en selvstændig by, men fungerer i dag som en hyggelig lille forsmag på Aarhus. De to byområder er tæt forbundet via Aarhus Letbane.

Ring for en besigtigelse eller yderligere oplysninger.

Glæden ved at få forhandlingerne på plads

At være erhvervsmægler betyder for mig, at skabe tillid og gode relationer til vores kunde, samt at have mange bolde i luften. Glæden ved at få for­hand­lin­ger­ne på plads i en handel eller udlejning er fantastisk, og giver blot "blod på tanden" til at få indgået endnu flere aftaler.