Kontor fra EDC

Østergrave 4, 4.

8900 Randers C

512.000 kr./år

512 m²

Moderne og lyse kontolokaler på byens mest eksponerede placering

I Randers centrum lige ved busterminalen og byens gågade og eksponeret med facade mod det mest trafikkerede kundepunkt i Randers – Randers Bro – ligger denne markante kontor og butiksejendom. Der er mulighed for at leje moderne og tidssvarende kontorlokaler med udsigt over Randers Fjord/Gudenåen, Randers Havn og Randers Bro. Lejemålet er på 512 m² og udemærker sig ved at være stort og rummeligt med enkle cellekontorer, derudover får du et naturligt god lysindfald, samt god udsigt over førnævnte grønne områder, samt byens tage fra ejendommens øverste etage.

Der er mulighed for at tilleje p-pladser i ejendommens gård. Ejendommen er istandsat, har et flot ankomstområde/foyer med elevator til ejendommens lejemål. Øvrige lejere i ejendommen tæller bl.a. restauranten Pincho Nation, ejendomsmægler, advokatkontor, tandlæge- og lægeklinikker.

Lokalerne er velegnet til kontor eller klinik formål.

Der kan være mulighed for at leje lokalerne momsfrit - hør nærmere hos EDC Erhverv.

Gode kunderelationer og stærkt lokalkendskab

Den gode relation er alfa og omega i mit arbejde og i min hverdag. Mine kun­de­re­la­tio­ner tilsat et stærkt lokalt kendskab giver mig optimale forudsætninger for at sikre dig den gode handel. Og lige præcis ’den gode handel’ er det, jeg altid stræber efter på dine vegne.

Malte Gjandrup Møller

Salg og vurdering

malte@edc.dk21 75 17 0570 28 88 30EDC Erhverv Trio