Kontor fra EDC

Messingvej 6

8940 Randers SV

273.600 kr./år

304 m²

Yderst velbeliggende kontorhus med stor synlighed nær E45.

Yderst velbeliggende kontorhus med stor synlighed nær E45.

Du og din virksomhed har nu mulighed for at leje sig ind i det velbeliggende kontorhus, som ligger ved fra- og tilkørslen til motorvejen. Ejendommen har en stor synlig facade ud mod den trafikerede Århus med mulighed for stor eksponering. Som lejer i kontorhuset vil der ligeledes være mulighed for at få sit firmanavn på ejen­doms­fa­ca­den.

Grunden grænser op til et af byens mest trafikerede områder, hvilket bl.a. skyldes beliggenheden i krydset mellem Århusvej og Paderup Boulevard samt de nærmeste naboer herunder Randers Storcenter, som også har en stor tilstrømning af mennesker.

Området gennemgår i øjeblikket en stor vækst og udvikling i form af ny opførte- og ny tilkommende virksomheder, hvorfor her dagligt er en stor tra­fik­gen­nem­gang.

Kontorene kan tilpasses den/de kommende lejere, så indretning stemmer overens med det faktiske behov.

Der er mulighed for at leje fra 304 - 812 m².

Kontakt EDC Erhverv Trio for yderligere oplysninger.

Godt købmandskab og stærk lokal forankring

Byens erhvervsliv har mit store fokus, og jeg har stærke relationer både i vores lokalsamfund og udenfor Randers. Indgående mar­ked­skend­skab til vores by og omegn, for­ret­nings­for­stå­el­se og godt købmandsskab samt langvarige kun­de­re­la­tio­ner er mine vigtigste redskaber for at sikre en god handel

Magnus Leth Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

mag@edc.dk51 70 87 3070 28 88 30EDC Erhverv Trio