Lager/Produktion fra EDC

Perlegade 48 1

6400 Sønderborg

345.950 kr./år

407 m²

I Det Sønderjyske Hus udbydes nu attraktive kontorlokaler til leje

Nu udbydes der 407 m² attraktive kontorlokaler til leje med attraktiv beliggenhed i Det Sønderjyske hus i Sønderborgs centrum.

Lokalerne er beliggende på 1. sal, hvorfra man har adgang via en fin bred trappeopgang samt elevator. Fra opgangen træder man ind i en for­de­lings­en­tré, hvor man finder 2 gode kontorlokaler til venstre. Til højre er der et stort åbent kontorlokale, der vil være oplagt som reception/modtagelse. Dette kan dog inddeles med glasvægge som det fine kontor der ligger i forlængelse af dette. Fra for­de­lings­en­tréen træder man videre ind i endnu et stort og åbent kontorlokale hvor der ligeledes er mulighed for at skærme af. Bagerst i lokalerne er der endnu et stort kontorlokale samt stor fælleskantine og disponibelt rum.
De store vinduespartier og de åbne kontorlokaler, sikrer et skønt arbejdsmiljø med masser af lysindfald og luft omkring.

Den centrale beliggenhed giver nem adgang for kunder og ansatte, da banegård og rutebilstation ligger inden for gå afstand, samt området byder på nogle af byens bedste par­ke­rings­for­hold. Med de mange handlende og erhverv der drives i denne del af byen, der er disse lokaler bestemt et besøg værd.