Lager/Produktion fra EDC

Jeppe Skovgaards Vej 40

6800 Varde

300.000 kr./år

760 m²

Nyere, regulært lagerlejemål i høj kvalitet med let tilgængelighed og gode P-forhold i Varde Syd

Velkommen til dette nyere, moderne og velbeliggende lager i Vardes sydlige erhvervsområde. Med en placering tæt på hovedvej 11 og blot 10 minutters kørsel fra motorvej E20, får du en logistikmæssig ideel beliggenhed med nem adgang til både lokalområdet og de større transportveje.

Lejemålet består af 760 m2 og ligger i den vestlige del af bygningen på i alt 1.024 m2, som derudover også rummer ”CS Bilsyn ApS” i den modsatte ende. Nærværende lejemål kan benyttes udelukkende som lager og til let produktion. Dog kan der indgå kon­tor­fa­ci­li­te­ter eller lignende, såfremt dette er nødvendigt for lejers anvendelse – forhør nærmere herom.

Med porte i begge sider af bygningen er der nem adgang til lageret, og den indvendig loftshøjde på helt op til 7,6 meter i kip gode muligheder for opbevaring af varer og materiel.

Bygningen er opført i en stålspær­s­kon­struk­tion, uden bærende søjler. Indvendigt leverer de an­tra­cit­far­ve­de spær et flot samspil med de lyse trold­tekt­lof­ter og lysegrå epoxy­be­hand­le­de gulve, der sammen med oven­lysvin­du­er­ne øger den eksklusive fornemmelse af lys og rummelighed i lokalerne.

Opvarmning sker med kal­o­ri­fer­blæ­se­re (fjernvarme). Tilmed er bygningen særdeles velisoleret med bl.a. 340 mm. mineraluld i taget.

Udvendigt fremtræder ejendommen med fuldmurede gavle, der understreger den byg­nings­mæs­si­ge høje kvalitet, mens facader på siderne er beklædt med stilede an­tra­cit­far­ve­de Paroc-profiler.

Til lejemålet medfølger brugsret til et stort indhegnet udeareal, der er forsynet med en bred port, der kan aflåses før bilsynshallen. Parkering kan ske i direkte tilknytning til lageret, på indhegnet areal.

Udover en kvalitet mere end det sædvanlige, tilbyder dette lagerlejemål en moderne, fleksibel og sikker lagerløsning i et attraktivt miljø med gode adgangsforhold og en beliggenhed tæt ved trafikale knudepunkter.

OMRÅDET:
Ejendommen er beliggende på Jeppe Skovgaards Vej i Vardes sydlige bydel, i et erhvervsområde afgrænset af Ribevej mod øst, Søndertoften mod nord og Esbjergvej i syd. Sidstnævnte er samtidig omfartsvejen øst om Varde (hovedvej 11).

Området her er et populært erhvervsområde pga. den gode forbindelse til det om­kring­lig­gen­de vejnet, og man befinder sig her tæt på trafikale knudepunkter. Der er f.eks. kun ca. 10 minutters kørsel til motorvej E20 (afkørslen ved Korskro) og ligeledes ca. 10 minutters kørsel til Esbjerg N.

Er­hvervs­om­rå­det er det nyeste, større udbyggede erhvervsområde i Varde, og rummer mange han­delsvirk­som­he­der inden for større pladskrævende varegrupper, såsom byggemarked, bilhandel og lignende. Her er der således god eksponering i forhold til den forbigående trafik, kombineret med lette adgangsforhold til området.

På den anden side af Ribevej – der er den primære indfaldsvej til Varde fra syd – findes et ældre, fuldt udbygget erhvervsområde, hvor flere større virksomheder indenfor lager og produktion hører til.

For yderligere info og aftale om fremvisning – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Faciliteter

Interiør

  • Loftshøjde (7.6)

Exteriør

  • Porte
  • Indhegnet
  • Udenomsarealer Befæstet

Afstand til

  • Ribevej v Tømrervej (Varde)326 m
  • Varde St.2,2 km
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en11,7 km

Nøgletal

Adresse
Jeppe Skovgaards Vej 40
Sagsnr.
67001746
Ejendomstype
Lager/Produktion
Årlig leje
300.000 kr./år
Erhvervsareal
760 m²

Arealer

Grundareal
7.999 m²
Bebygget
760 m²
Erhvervsareal
760 m²
Etageareal
760 m²

Økonomi

Årlig leje
300.000 kr./år
Månedlig leje
25.000 kr.
Årlig leje pr. m²
395 kr.
Bruttoleje pr. år
300.000 kr.
Månedlig bruttoleje
25.000 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
394 kr.
Depositum
75.000 kr.
Elektricitet
Betales direkte til for­sy­nings­sel­skab
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Ja

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Ja, efter nærmere aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Ja, efter nærmere aftale
Opsigelse
Gensidig 6 mdrs. varsel til den 1. i en måned
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
Hvert d. 1/1, min 2 %
Afståelsesret
Ja

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
2022
Omfattet af energimærke
Nej