Lager/Produktion fra EDC

Laboratorievej 8

6800 Varde

402.875 kr./år

1.363 m²

Fleksibel er­hverv­se­jen­dom på 1.363 m² med attraktiv, bynær placering og 3.820 m² grund i Varde Nord

• En fleksibel og mul­ti­an­ven­de­lig er­hverv­se­jen­dom med god bynær placering i Varde
• Opført i ved­li­ge­hol­del­ses­ven­li­ge materialer og er nem at opdele/anvende på forskellig vis
• Har efter ombygning i 2010/2011 været udlejet til Varde Kommune ifm. ”jobcentret”
• Er velindrettet med bl.a. kontorafsnit, kantine og undervisning, lager og værksteder
• Beliggende i attraktivt område i Varde Nord, med mange faciliteter inden for gåafstand
• I området ses både retail og kontor, hånd­værks­virk­som­he­der og offentlige institutioner
• God, regulær grund på 3.820 m², der er indhegnet og rummer fornuftige par­ke­rings­for­hold

På en god og bynær placering i Vardes nordlige bydel, i et af byens ældre er­hvervs­om­rå­der og med nem forbindelse til den trafikerede Nordre Boulevard, udbydes nu denne mul­ti­an­ven­de­lig er­hverv­se­jen­dom til leje.

Den ældste del af ejendommen er fra 1966, mens der er sket væsentlig om-/tilbygning i 1984. Derudover har ejendommen gennemgået en større ombygning i 2010/2011, forud for udlejning til Varde Kommunes jobcenter, der i forbindelse med om­struk­tu­re­rin­ger fraflytter ejendommen 1. maj 2024.

Således er ejendommen i dag indrettet med ca. 195 m² un­der­vis­nings­lo­ka­ler i den nordligste del, der dog relativt nemt kan tillægges lager-/værkstedsdelen. Administration og velfærd udgør ca. 419 m² og bl.a. rummer kantine, små og store kontorlokaler, mødelokale, omklædningsrum og bad til henholdsvis herrer og damer, separate toiletter samt depotrum. Der er særskilt per­so­na­le­ind­gang i tilknytning til selve kontordelen.

Ejendommens øvrige 749 m² er lager og værksteder, inddelt i forskellige sektioner og tilpasset de forskellige an­ven­del­ses­for­mål. Der er ingen bærende søjler og loftshøjden er 6,2 meter i kip og 3,5 meter i siderne. Lofter er indvendigt beklædt med lyse trold­tekt­pla­der, for at optimere de akustikmæssige forhold, mens gulve er slidstærke, epoxy­be­hand­le­de betongulve. I tagryggen er hallerne forsynet med ovenlysvinduer, som medfører et godt lysindfald i dagtimerne. Lager-/værkstedsdelen er endvidere forsynet med 3 aluporte.

Udvendigt er bygningerne er opført i solide og ved­li­ge­hol­del­ses­ven­li­ge materialer – med pudsede mur­stens­fa­ca­der, delvist beklædt med stål­pro­fil­pla­der og fi­ber­ce­ment­bræd­der. Sa­del­tags­kon­struk­tio­nen er belagt med tagpap.

Ejendommen er tilknyttet fjernvarme, med kal­o­ri­fer­blæ­se­re i lager-/værk­steds­af­snit og gulvvarme under klinker i ad­mi­ni­stra­tions­af­snit. Der er derudover installeret elektriske varmepumper i hver af de større un­der­vis­nings­lo­ka­ler.

Selve grunden udgør 3.820 m² og er befæstet og indhegnet.

BELIGGENHEDEN/OMRÅDET:
Ejendommen er beliggende i Vardes nordlige bydel – i et nærområde med overvejende erhverv langs Nordre Boulevard og be­bo­el­ses­om­rå­der i de bagvedliggende kvarterer. Laboratorievej er direkte forbundet med den trafikerede Nordre Boulevard.

Langs Nordre Boulevard ses særligt erhverv inden for retail – såsom en Coop 365-dag­lig­va­re­bu­tik, LampeExperten.dk, Vin­spe­ci­a­li­sten, Krææs Slagter samt Hansens Bageri. Derudover er der flere kon­tor­do­mi­ci­ler i området, ligesom brandstationen også er placeret her – grundet den lo­gi­stik­mæs­si­ge gode placering i byen.

På Laboratorievej er det mere udpræget blandet bolig og erhverv, primært inden for de hånd­værks­mæs­si­ge fag. Det er særligt den bynære placering, den lette adgang til det overordnede vejnet, herunder omfartsvejen/Nordre Boulevard, som gør området populært for en bred skare af er­hvervs­dri­ven­de.

I gåafstand fra nærværende ejendom ligger også flere ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner, såsom handelsskolen, det almene gymnasium og 10. klasse-overbygningen, der ligger samlet på ”Campus”. Den tidligere folkeskole, Brorsonsskolen, vil i fremtiden udvikle sig til et attraktivt boligområde – og er blevet erstattet af den nye folkeskole, Frelloskolen, der ligger 1 km fra Laboratorievej 8, lige ved siden af byens fritidscenter (”Sportium”) og Varde svømmehal.

Faciliteter

Interiør

  • Kantine
  • Bad og omklædning
  • Loftshøjde (6.2)

Exteriør

  • Porte
  • Indhegnet
  • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

  • Kabling
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Lerpøtvej v Hegnet (Varde)521 m
  • Frisvadvej St.1,2 km
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en15,3 km

Nøgletal

Adresse
Laboratorievej 8
Sagsnr.
670114102
Ejendomstype
Lager/Produktion
Årlig leje
402.875 kr./år
Erhvervsareal
1.363 m²

Arealer

Grundareal
3.820 m²
Bebygget
1.363 m²
Erhvervsareal
1.363 m²
Etageareal
1.363 m²

Økonomi

Årlig leje
402.875 kr./år
Månedlig leje
33.572 kr.
Årlig leje pr. m²
296 kr.
Bruttoleje pr. år
402.875 kr.
Månedlig bruttoleje
33.572 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
295 kr.
Depositum
100.718 kr.
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Ja

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Ja, efter nærmere aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Ja, efter nærmere aftale
Opsigelse
Gensidig 6 mdrs. varsel til den 1. i en måned
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler udlejer
Lejeregulering
Hver d. 1/1 iht. NPI, min. 2 %
Afståelsesret
Ja

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1966 / 1984
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C