Lager/Produktion fra EDC

Vestre Landevej 69 ST

6800 Varde

235.100 kr./år

1.007 m²

Velbeliggende lagerlejemål på 1.007 m2 i aktivt område med let tilgængelighed og gode P-forhold

• Attraktiv beliggenhed ved indfaldsvej i Varde Nord
• Synligt placeret mellem FysioCenter Varde og Lemvigh-Müller
• Let tilgængelighed til og fra grunden og med gode P-forhold for kunder og personale
• Rummer kontor og velfærd på 124 m², opvarmet lager på 271 m² og ”koldt” lager på 612 m²
• Desuden mulighed for udendørs oplagring bagved bygningen, på befæstet og indhegnet areal

På en god, synlig placering – på indfaldsvejen ”Vestre Landevej” i Varde Nord – udlejes dette mul­ti­an­ven­de­li­ge lagerlejemål på i alt 1.007 m², som også rummer 124 m2 kontor og velfærd.

Lagerhallen, der oprindeligt er opført i 1964 og sidenhen moderniseret og opgraderet såvel inde som ude, består af en isoleret og opvarmet del på 395 m² forrest i bygningen, og en uisoleret/uopvarmet lagerhal på 612 m² bagerst i bygningen.

Ud af de 395 m² forrest i bygningen, udgør selve lagerdelen 271 m2 – som har en fri loftshøjde på 3,7 meter, er udstyret med en automatisk aluport i facade/gavlen på 4 x 3,5 meter (h/b). I tilknytning hertil ligger dels et per­so­na­le­af­snit på 45 m², bestående af kontor, tekøkken, bad og toilet. Dertil kommer et velindrettet åbent kontorlokale på 79 m2 med kabling, LED-belysning, sorte trold­tekt­lof­ter og gulve belagt med grå tæppefliser. Kon­tor­sek­tio­nen opvarmes med radiatorer, mens der er kal­o­ri­fer­blæ­se­re i lagerdelen.

De 612 m² bagved udgør en "rå" lagerhal med kørefast betongulv, en loftshøjde på 4 m. i siderne og op til 6,65 m. i kip. Tag­kon­struk­tio­nen er opført med stålgitterspær i 4 m. højde, båret på søjler – og med mulighed for traverskran på langs i hallen. Der er adgang til lageret via automatisk aluport i gavlen på 4 x 5 meter (h/b).

Lagerhallen er fleksibel – idet den uopvarmede del på 612 m² vil kunne omdannes til isoleret og opvarmet lager, ligesom der også kan installeres flere porte langs siden af bygningen. Indretningen kan således tilpasses en ny lejers behov – uanset om dette er inden for produktion, lager, salg/showroom, administration eller noget helt andet.

Den tilhørende grund udgør 7.442 m², er befæstet og delvist indhegnet – og er velegnet til håndtering af pladskrævende gods, ligesom der er god plads til oplagring, par­ke­rings­plads m.v. Som lejer vil man således, efter nærmere aftale, have mulighed for udendørs oplagring bagved lagerhallen.

For nærmere info og aftale om besigtigelse – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

OMRÅDET:
Dette lagerlejemål ligger godt placeret ved indfaldsvej i Vardes nordvestlige bydel – i et udbygget område med overvejende erhverv langs Vestre Landevej, særligt butikker og ser­vi­ce­virk­som­he­der, og omgivet af store be­bo­el­ses­om­rå­der bagved.

På den vestlige side af ejendommen ligger Lidl, mens en af Danmarks største fy­si­o­te­ra­pe­u­ter (FysioCenter Varde) ligger på den anden side af ejendommen. På samme grund som nærværende lagerlejemål ligger også den store, landsdækkende gros­sistvirk­som­hed, Lemvigh-Müller, mens der i bygningen ud mod Vestre Landevej findes en blom­ster­for­ret­ning i stueplan og en IT-virksomhed (IT Plan) på 1. sal.

Lige overfor ejendommen, på modsatte side af Vestre Landevej, ligger Varde Kommunes rådhus. Og lige ved siden af denne den såkaldte ”cirkusplads”, som er et stort grønt areal med plads til større pladskrævende arrangementer.

De lo­gi­stik­mæs­si­ge forhold i området er ganske optimale, idet her er god forbindelse med det om­kring­lig­gen­de vejnet. Kun 150 m. herfra ligger således en af byens mest trafikerede lyskryds (Nordre Boulevard/Vestre Landevej), som er forbindelsen til Vardes nord- og vestlige opland.

Faciliteter

Interiør

  • Bad og omklædning

Exteriør

  • Porte
  • Indhegnet
  • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

  • Kabling
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Isbjerg Møllevej v Bytoften (Varde)335 m
  • Boulevarden St.498 m
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en17,1 km

Nøgletal

Adresse
Vestre Landevej 69 ST
Sagsnr.
670114123
Ejendomstype
Lager/Produktion
Årlig leje
235.100 kr./år
Erhvervsareal
1.007 m²

Arealer

Bebygget
1.007 m²
Erhvervsareal
1.007 m²
Etageareal
1.007 m²

Økonomi

Årlig leje
235.100 kr./år
Månedlig leje
19.591 kr.
Årlig leje pr. m²
233 kr.
Bruttoleje pr. år
235.100 kr.
Månedlig bruttoleje
19.591 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
233 kr.
Depositum
58.775 kr.
Aconto Vandudgift
2.100 kr.
Aconto Varmeudgifter
9.900 kr.
Elektricitet
A/C kr. 900 pr måned iht. bimåler
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Ja

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Ja, efter nærmere aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Ja, efter nærmere aftale
Opsigelse
Gensidig 6 mdrs. varsel
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler udlejer
Lejeregulering
Hver d. 1/1 iht. NPI, min. 2 %
Overtagelse
Efter nærmere aftale
Afståelsesret
Ja

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1964
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D