Lager/Produktion fra EDC

Runddyssen 2

8200 Aarhus N

2.676.300 kr./år

3.588 m²

Domicil til den lagerførende virksomhed

• Mulighed for stor medbestemmelse på udformning og indretning
• Nuværende byggetegning giver 1.968 m² lager/produktion og 1.620 m² kontor - kan ændres efter behov op til ca. 3.800 m2
• Optimal infrastruktur og tilgængelighed
• Godt indeklima og fleksibel indretning
• Mulig for både køb og leje
De nuværende skit­se­teg­nin­ger for ejendommen, tilbyder en attraktiv og fleksibel indretning til virksomheden, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og optimal indretning i et moderne lager- og kontorhus. Ydermere tilbyder ejendommen i kon­to­r­af­snit­tet en række mø­de­fa­ci­li­te­ter, foyer med plads til udstilling/showroom samt et dynamisk miljø. Lagerdelen er tegnet som en stor lager/produktionshal, men kan efter nærmere aftale indrettes og opføres efter lejers eller købers ønske.
Kon­tor­byg­nin­gen er tegnet med et lyst og åben ankomst og foyerområde. På alle etager tilbydes der umiddelbart adgang til møderum, lounge og cafe faciliteter og adgang til en kantine på 1. sal med mindre pro­duk­tions­køk­ken, hvor maden kan forberedes på stedet. Dette for det grundlæggende princip om at skabe de bedste faciliteter og optimalt fleksible rammer med mulighed for ekspansion, for firmaer med fokus på totaløkonomien. Man får som bruger adgang til egne moderne kontorlokaler og et stort velfungerende mødecenter og gode vel­færds­fa­ci­li­te­ter.
Indretningen er for alle typer af virksomheder med behov for kontorarealer i et velfungerende og dynamisk professionelt miljø, hvor omgivelserne appellerer til sparring og interaktion mellem medarbejdere og giver mulighed for nye impulser og samarbejder i hverdagen.
Der er hovedvægt på et fleksibelt byggeri, som kan tilpasses den enkelte virksomheds nuværende og fremtidige behov. Der er fokus på et optimalt indeklima, høj eksklusivt materiale kvalitet og en optimal indretning med et godt dagslysindfald. Dette alt sammen for at gøre ejendommen til et attraktivt sted at være, arbejde og drive virksomhed i.