Erhvervsmægler Aalborg

  EDC Erhverv Poul Erik Bech, Aalborg

  EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aalborg

  Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bechs nordjyske afdeling - din lokale erhvervsmægler med speciale i erhvervsejendomme i Aalborg og Nordjylland. Vi er et stort dynamisk erhvervsteam med erfarne erhvervsmæglere med et indgående lokalkendskab og et stærkt netværk i det nordjyske erhvervsliv. Vi dækker hele Region Nordjylland, herunder Aalborg, Nørresundby, Vendsyssel, Himmerland, Støvring, Aars, Hirtshals, Brønderslev, Thisted, Hobro, Skagen, Frederikshavn og Hjørring. Du finder os centralt i Aalborg på Vesterbro 101, der ligger tæt på havnefronten og byens gågader.

  Vi er din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring inden for udlejning, køb, salg og vurdering af erhvervsejendomme i Nordjylland. Er du på udkig efter en boligudlejningsejendom i Frederikshavn? Leder du efter et kontorlejemål i Hjørring? Eller ønsker du at sælge din industriejendom i Aalborg? Hos os sidder specialiserede erhvervsmæglere, der kan løse opgaver inden for alle segmenter. Derfor har vi altid den helt rigtige erhvervsmægler til at hjælpe dig.

  Investeringsejendomme, herunder boligudlejningsejendomme

  Kontorlokaler og domiciler

  Industriejendomme, lagerejendomme, produktionsejendomme

  Butikslokaler/detailbutikker, restauranter og caféer

  Vi løser små som store opgaver og hjælper med alt fra udlejning af mindre detaillejemål til salg af store investeringsejendomme. Vi har bl.a. formidlet salget af Sygehus Nord for 225 mio. kr., og vi har fundet lokaler til NORDJYSKE Medier og er i gang med at sælge deres domicil i Aalborg Øst for knap 100 mio. kr.

  I erhvervscentret i Aalborg sidder desuden erhvervsmæglere med dybdegående viden om udviklingen af havnene i Nordjylland. Herudover har vi RICS-certificerede vurderingsspecialister med mangeårig ekspertise i erhvervsejendomme og dyb forståelse for juraen på alle erhvervssegmenterne.

  Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med over 600 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 19 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og det er en stor fordel, hvad end der er tale om at afsætte din ejendom, finde den næste ejendom til din portefølje eller finde en ny lejer til dit tomme lejemål.

  Vi er hverken ejet af en bank eller et realkreditinstitut. Vi er den eneste store fondsejede mæglervirksomhed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæglervirksomheden støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer? Læs mere på www.poulerikbech.dk

  Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg ser frem til at samarbejde med dig.

  EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aalborg blev etableret i 1998 som en fusion mellem EDC Erhverv Poul Erik Bech og EDC Erhverv Theilmann & Timsgaard. Stig Theilmann overtog i 1992 Timsgaard & Co, som blev etableret tilbage i 1956, og det gør os til en af de ældste mæglere i Nordjylland. I 2020 har vi forstærket vores position i Vendsyssel med en forretningsenhed, der udelukkende beskæftiger sig med området.

  Skal udfyldes

  Bestil en professionel vurdering af din erhvervsejendom

   
   

  Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen m.fl. må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via e-mail og sms. Samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

  Læs mere

  Mød din erhvervsmægler

     
  Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
  Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...
  • Henter billedet...
   Tinghusgade 3, 9400 Nørresundby
   • Investering, Blandet ejendom
   • Tinghusgade 3
   • 9400 Nørresundby
   • Areal: 1519 m²
   • Pris 10.000.000 kr.
  • Henter billedet...
   Strandvejen 5, 9492 Blokhus
   • Leje, Hotel & Restaurant
   • Strandvejen 5
   • 9492 Blokhus
   • Areal: 483 m²
   • Årlig leje 1.500.000 kr.
  • Henter billedet...
   Korsgade 16 1, 9000 Aalborg
   • Leje, Kontor
   • Korsgade 16 1
   • 9000 Aalborg
   • Areal: 315 m²
   • Årlig leje 252.000 kr.