Industri Fokus Q4 2023

  • IndustriFokus

Et nyt Industri Fokus er ude! I denne udgave kan du læse mere om en stor lagerejendom, som Forsvaret har lejet. Formålet med den store lagerejendom er, at der skal implementeres et nyt uniformssystem, som skal gøre det nemmere og mere overskueligt at klæde de over 14.000 som dagligt bærer uniform på. Som altid er der også nye markedstal og andre historier om det danske in­du­stri­e­jen­doms­mar­ked.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Går du med salgstanker af din produktionshal? Har du brug for en vurdering af din in­du­stri­e­jen­dom? Eller overvejer du at investere i en lo­gi­sti­ke­jen­dom? Vi har et bredt hold af er­hvervs­mæg­le­re, der har tæt kontakt til ejen­doms­mar­ke­det i hele landet og konstant følger udviklingen på lager-, logistik og pro­duk­tions­e­jen­doms­mar­ke­det.

Læs mere

Kva­li­tets­byg­ning med en af landets måske bedste placeringer: Tidligere Told & Skat kontorbygning på 3.000 m² skal udlejes i Korsør

En ny historie skal skrives om Storebælts Erhvervspark 3 i Korsør. Kon­to­re­jen­dom­men, der tidligere har tilhørt Told & Skats Skattecenter, står nemlig klar til at blive udlejet til én eller flere heldige lejere. Kontor- og ad­mi­ni­stra­tions­byg­nin­gen rummer hele 3.007 m² fordelt på tre etager, så det bliver muligt at leje op til tre kontorlejemål af 1.000 m² i bygningen, der har en fabelagtig placering og faciliteter i topklasse.

  • Kontor
  • Korsør
Læs artikel

Branchens største er­hverv­se­jen­doms­må­ling: Investorer skruer forsigtigt op for optimismen

For et års tid siden dykkede troen på ejen­doms­mar­ke­det, hvilket har sæt en gevaldig dæmper på handlen med er­hverv­se­jen­dom­me. For niende gang har EDC Erhverv Poul Erik Bech gennemført en omfattende for­vent­nings­un­der­sø­gel­se og et lidt mere optimistisk syn har indfundet sig for 2024. Fx venter flere end sidste år at investere mere – med boligejendomme og logistik som mest eftertragtede segmenter. Men det springende punkt er usikkerheden om renten.

  • Forventninger
  • 2024
  • Investering
Læs artikel

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
Læs artikel