Industri Fokus Q4 2023

  • IndustriFokus

Et nyt Industri Fokus er ude! I denne udgave kan du læse mere om en stor lagerejendom, som Forsvaret har lejet. Formålet med den store lagerejendom er, at der skal implementeres et nyt uniformssystem, som skal gøre det nemmere og mere overskueligt at klæde de over 14.000 som dagligt bærer uniform på. Som altid er der også nye markedstal og andre historier om det danske in­du­stri­e­jen­doms­mar­ked.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Går du med salgstanker af din produktionshal? Har du brug for en vurdering af din in­du­stri­e­jen­dom? Eller overvejer du at investere i en lo­gi­sti­ke­jen­dom? Vi har et bredt hold af er­hvervs­mæg­le­re, der har tæt kontakt til ejen­doms­mar­ke­det i hele landet og konstant følger udviklingen på lager-, logistik og pro­duk­tions­e­jen­doms­mar­ke­det.

Læs mere

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel