247 ungdomsboliger på Sluseholmen i København sættes nu til udlejning

  • investering
  • Sluseholmen
  • Projekt

Endnu et kapitel skal skrives i sagaen om Københavns nye attraktive kanalby, Sluseholmen med mere end 1.000 boliger, der er bygget med inspiration fra Amsterdam. Danica Ejendomme er ved at udvikle og opføre 247 ungdomsboliger, der har fået navnet Slusebro. Projektet er bygget med fokus på det sociale, gode ungdomsvenlige faciliteter og står klar til indflytning 1. februar 2024. EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at stå for at udleje de attraktive studio apartments.

Ung­doms­bo­li­ger­ne ved vandkanten varierer i størrelser fra 36-82 m² fordelt på 1-3 værelser, mens hele byggeriet har et etageareal på 10.358 m² med et gennemsnit areal på boligerne på 41,94 m2. Sluseholmen bliver en af de fem kommende metrostationer i Sydhavn, som åbner i 2024. Alexander Danielsen, projektleder, EDC Projekt Poul Erik Bech, siger:

”Slusebro forventes at blive DGNB-Guld certificeret og er et gennemtænkt byggeri med fokus på unges behov. I stedet for blot at opføre et nyt og lækkert byggeri har udvikler spurgt de unge til råds og givet dem indflydelse på fx fæl­les­fa­ci­li­te­ter, design og ak­ti­vi­tets­mu­lig­he­der. Resultatet er moderne ungdomsboliger, hvor der er tænkt over selv de mindste detaljer, og hvor der er plads til en social og aktiv hverdag. Der er således fællesområder til fitness, studierum/læsesal, kajakrum, festlokale og bar, vaskerum, cykelparkering og tagterrasse, så der er rigtig gode muligheder for at være social.” 

”Vi har lige her i weekenden haft et åbent hus med 75 deltagere, som i første omgang blot var udbudt til de kunder i Danica Pension, som havde skrevet sig op på en interesseliste. Ung­doms­bo­li­ger­ne har således endnu ikke været annonceret, og det resulterede i hele 38 reservationer, så vi forventer, at de vil være meget eftertragtede, og der vil være en god efterspørgsel på ung­doms­bo­li­ger­ne.” 

En mangelvare
Slusebro ligger i kanalbyen Sluseholmen tæt på vandet. Her får beboerne mulighed for en dukkert, SUP-boards, kajakroning og andre van­dak­ti­vi­te­ter. Boligerne er ideelle for dem, der ønsker et moderne hjem i byen, tæt på vand og natur.

”Der er kommet god fart på boligmarkedet igen, hvor der især er rift om og mangel på passende lejeboliger blandt unge og singler. Antallet af især unge, der ønsker at bo i København, er hastigt stigende. Der er høj efterspørgsel, mens udbuddet halter en hel del efter. Mange unge og enlige vælger i stigende grad at bo til leje, da de ønsker mere fleksibilitet og frihed, og da det også i den periode kan være svært at købe bolig.”

”Det er et stort og eftertragtet projekt, som mange unge vil finde interessant – også pga. beliggenheden og de sociale aspekter. Vi er glade for at have fået ud­lej­nings­op­ga­ven og er overbeviste om, at det går stærkt med at få dem udlejet. Vi oplever generelt, at le­je­bo­lig­pro­jek­ter­ne bliver lukket relativt hurtigt lige nu, og det har også været tilfældet for lignende projekter i området. Vi står bl.a. for alle genudlejninger af de 800 lejligheder på Sluseholmen, så vi kender området enormt godt og ved, at der er stor efterspørgsel,” siger Alexander Danielsen, EDC Projekt Poul Erik Bech.

Lejlighederne starter fra en pris på 6.500 kr. pr. måned, og de første åbent-huse for alle interesserede begynder i den kommende tid. Læs mere om projektet på www.sluseholmen.dk

Hvis du er blevet nysgerrig på pro­jek­t­mar­ke­det i Danmark, så skal du måske kigge med her. Tilmeld dig og læs de seneste tal, tendenser og nyheder fra det danske in­ve­ste­rings­ejen­doms­mar­ked.

Læs Investor Fokus nu

Hvis du vil vide mere om projekt- eller in­ve­ste­rings­mar­ke­det i Danmark, så tilmeld dig vores Investor Fokus. Med Investor Fokus i hånden får du det store mar­kedsover­blik, dybdegående analyser og afgørende indsigter. 

Læs Investor Fokus

Alexander Danielsen  Projektleder og ejendomsmægler, EDC Projekt Poul Erik Bech
Telefon: +45 2479 9338
Mail: ada@edc.dk

Kontakt os

Kva­li­tets­byg­ning med en af landets måske bedste placeringer: Tidligere Told & Skat kontorbygning på 3.000 m² skal udlejes i Korsør

En ny historie skal skrives om Storebælts Erhvervspark 3 i Korsør. Kon­to­re­jen­dom­men, der tidligere har tilhørt Told & Skats Skattecenter, står nemlig klar til at blive udlejet til én eller flere heldige lejere. Kontor- og ad­mi­ni­stra­tions­byg­nin­gen rummer hele 3.007 m² fordelt på tre etager, så det bliver muligt at leje op til tre kontorlejemål af 1.000 m² i bygningen, der har en fabelagtig placering og faciliteter i topklasse.

  • Kontor
  • Korsør
Læs artikel

Branchens største er­hverv­se­jen­doms­må­ling: Investorer skruer forsigtigt op for optimismen

For et års tid siden dykkede troen på ejen­doms­mar­ke­det, hvilket har sæt en gevaldig dæmper på handlen med er­hverv­se­jen­dom­me. For niende gang har EDC Erhverv Poul Erik Bech gennemført en omfattende for­vent­nings­un­der­sø­gel­se og et lidt mere optimistisk syn har indfundet sig for 2024. Fx venter flere end sidste år at investere mere – med boligejendomme og logistik som mest eftertragtede segmenter. Men det springende punkt er usikkerheden om renten.

  • Forventninger
  • 2024
  • Investering
Læs artikel

Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
Læs artikel