32 unikke kva­li­tets­bo­li­ger i Hellebæk Klædefabrik klar med første åbent hus

  • Hellebæk
  • Projekt

Det går planmæssigt med byggeriet af 32 unikke, kva­li­tets­bo­li­ger i Hellebæk Klædefabrik ved Helsingør. Med havudsigt, skov i baghaven og smuk natur er der allerede stor efterspørgsel på boligerne med hele 400 på in­ter­es­se­li­sten. Priserne er nu på plads, boligerne sættes til salg og de første åbent hus-arrangementer er planlagt.

Boligprojektet på samlet 4.200 m2 har fokus på fællesskab i første række med havudsigt og skov lige om hjørnet. De 32 boliger sættes nu til salg gennem EDC Projekt Poul Erik Bech og EDC Poul Erik Bech Helsingør. Projektet er ejet af Velliv og PensionDanmark, og der er allerede etableret 7.750 m2 kontorer til udlejning, som giver et unikt fællesskab på tværs af pri­vat­bo­li­ger­ne og de er­hvervs­dri­ven­de. Partner i EDC Poul Erik Bech Helsingør, Søren Blom Hesselhede, siger:

"Byggeriet går planmæssigt, og første etape har indflytning 1. juli 2023 og anden etape 1. oktober 2023. De kommende 2-, 3-, 4- og 5-væ­rel­ses­lej­lig­he­der og rækkehuse er på 64-193 m2. Der er altså en god variation i størrelser og planløsninger, og med både ejer­lej­lig­he­der og rækkehuse henvender projektet sig til et bredt publikum, som vil give et godt og alsidigt liv for beboerne. Der er således både plads til familier og seniorer, der måske ikke ønsker et stort parcelhus med have, men ønsker mindre vedligehold og havearbejde og med rigtig gode muligheder for fællesskab med naboerne."

Der er allerede 400 på in­ter­es­se­li­sten, som er de første, der inviteres til åbent-hus søndag den 4. og søndag 11. december 2022. Til yderligere interesserede bliver projektet åbnet op for offentligheden til et åbent hus i starten af det nye år.

Unikke boliger i unikt områdeOm for­vent­nin­ger­ne til salget af boligerne, siger Søren Blom Hesselhede, EDC Poul Erik Bech Helsingør: "Der er en overvældende for­hånd­s­in­ter­es­se, så vi forventer stor efterspørgsel på de 32 kva­li­tets­bo­li­ger. 8 af de 32 boliger udbydes i licitation med en budrunde, mens resten sælges til faste udbudspriser. De 8 i licitation starter med mindstepriser fra 5.995.000 kr. for de mindste boliger, mens de største starter med mindstepriser fra 6.500.000 kr., hvor størrelserne varierer fra 126 m2 op til hele 193 m2. Resten af boligerne med en fastpris spænder mellem 3.500.000 kr. og 5.750.000 kr. med varierende størrelser fra 64-157 m2.

Høj kvalitet og ansvarlige løs­nin­ger­Sol­veig Rannje, Head of Real Estate Investment i Velliv siger: "Vi har været undervejs i flere år, og nu sker der virkelig noget. Det er dejligt at tage næste skridt. Boligerne sættes til salg, åbent hus-arrangementer begynder, og boligerne skal fyldes af mennesker, der vil og ønsker fællesskabet. Vi har haft et omfattende arbejde med at udvikle en helhedsplan for at forny Hellebæk Klædefabrik. Vi vil skabe et lokalt og levende fællesskab for virksomheder og boliger og gode rammer for, hvordan arbejdsliv og fritidsliv kan hænge sammen."

Marius Møller, direktør i PensionDanmark supplerer: "Vi har udarbejdet projektet i godt samarbejde med Helsingør Kommune, som også har stort fokus på bæredygtige tiltag og ansvarlige løsninger. Hellebæk Klædefabrik opføres i DGNB Guld med en ambition om Platin. Desuden certificeres byggeriet med DGNB Hjerte, som fremmer sundhed og velvære med mennesket i centrum. Vi opsætter også el-ladestandere til beboerne, og vi har også fokus på materialer og løsninger, der sikrer et godt indeklima, så det bliver et virkelig godt sted at bo for de fremtidige beboere."

Nære fællesskaber
Det nære udeområde har vild kyst og skovnatur fuld af smutveje, in­spira­tions­sti­er, kroge og hjørner. Kasper Ørsnes Larsen, Senior Development Manager i DEAS Asset Management, der står bag projektet, siger:

"Vi har fokus på tiltag, der styrker fællesskabet. Bl.a. etableres et fælles væksthus, nyttehaver og fælleskøkken/fælleslokale, hvor beboerne kan lave mad, holde sociale og professionelle arrangementer i grønne omgivelser. Der etableres også mindre træningsrum med sauna og omklædning med bad og toilet samt et værksted til fx kajakker eller cykler. Samtidigt bliver boligerne medlem af badebroslauget og kan derfor benytte den nærliggende badebro."

Hellebæk Klædefabrik har en attraktiv placering med 700 m fra Hellebæk St., 5 km til Helsingør Centrum, 1,4 km fra ind­købs­mu­lig­he­der, 9,5 km fra Hels­in­gø­r­motor­vej­en, kort afstand til skoven med kort afstand til Hammermøllen og Kohaven og blot 50 m til stranden. Læs mere på den nye hjemmeside, hvor interesserede også kan skrive sig op: www.kla­e­de­fa­brik­ken.dk

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Kenneth Nielsen

Senior advisor, Partner, Ejendomsmægler & Valuar MDE

kni@edc.dk20 33 00 2158 58 70 54EDC Projekt Poul Erik Bech

EDC Projekt Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

118@edc.dk33 30 78 00