Aalborg Forsyning sælger eftertragtet projekt- og kontorejendom for tocifret millionbeløb

  • Kontor
  • aalborg
  • investering

Aalborg Forsyning er ved at få opført et bæredygtigt og topmoderne driftscenter på Gasværksvej i Aalborg, hvorfra der i fremtiden skal varetages drift inden for vand, spildevand og energi. Derfor har de solgt deres ejendom på Hjulmagervej 24 for 14. mio. kr., hvor forsyningen fortsætter som lejere, indtil det nye byggeri står klar i slutningen af 2024. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet salget af den attraktive ejendom til den lokale Aalborg-virksomhed, TN Udvikling, der køber ejendommen og på sigt vil udvikle den til hotel, kontor eller bolig, alt efter hvad en ny lokalplan tillader.

Hjulmagervej 24 er en af tre ejendomme, som Aalborg Forsyning ikke længere skal bruge, når de flytter ind i nye rammer på Gasværksvej. Derfor er ejendommen, der rummer 2.270 m² fordelt på to bygninger nu blevet solgt til en lokal ejen­doms­ud­vik­ler. Stig Theilmann, EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, har formidlet salget af ejendommen. Han siger:

”Hjulmagervej 24 i Aalborg rummer 2.270 m², der fordeler sig på to bygninger og har mange fine an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Dertil er rigtig fine ge­n­ud­lej­nings­mu­lig­he­der, hvilket kun har gjort ejendommen endnu mere attraktiv for potentielle købere. Nu er ejendommen købt af ejen­doms­ud­vik­lings­sel­ska­bet, TN Udvikling, som udlejer den til Aalborg Forsyning indtil den 31. december 2024, når deres nye 5.000 m² store driftscenter på Gasværksvej i Aalborg med kontor, værksteder og lager står ind­flyt­nings­klar.”

EDC Erhverv Poul Erik Bech er allerede i gang med at finde en ny lejer, der skal overtage, når Aalborg Forsyning flytter ud.

Område under udvikling
Hjul­ma­ger­kvar­te­ret er et af Aalborgs mest attraktive kvarterer pt. Området undergår en større transformation til et splinternyt bykvarter. Derfor skyder flere moderne eta­ge­bo­lig­byg­ge­ri­er, kontorer, butikker og rekreative områder op i området, der fik udviklet en helhedsplan i 2018.

”Vi anser Hjul­ma­ger­kvar­te­ret som det mest gunstige ud­vik­lings­om­rå­de i Aalborg lige nu, og derfor har det allerede fra begyndelsen været en interessant pro­jek­tin­ve­ste­rings­ca­se, som vi gerne ville have fingrene i. Vi er i forvejen i gang med at udvikle naboejendommen til kontorformål, så det gav god mening for os også at få denne med i porteføljen. Det næste år fortsætter Aalborg Forsyning med at have sin dagligdag i ejendommen. Når de flytter, vil vi genudleje ejendommen til lagerformål, indtil vi får en ny lokalplan, der bedre kan definere, om vi skal udvikle ejendommen til hotel, kontor eller bolig – det kommer lidt an på, hvad lokalplanen tillader,” siger direktør, TN Udvikling, Torben Torp Nielsen.

Stig Theilmann siger: ”Vi er glade for at kunne hjælpe Aalborg Forsyning med et fint salg, hvor alle parter kan gå glade fra for­hand­lings­bor­det. Det er klart, at kompleksiteten ofte er højere med en offentlig virksomhed. Vi endte dog med en succesfuld proces og et godt udfald, og vi vil gerne takke både køber og sælger for et godt samarbejde. Vi ønsker begge parter held og lykke i fremtiden, og vi ser frem til at følge udviklingen på Hjulmagervej 24 og byggeriet på Gasværksvej.”

Vil du opdateres med branchens seneste nyheder?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så modtager du de seneste nyheder fra dit interessefelt direkte i indbakken.

Tilmeld nyhedsbrev

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Stig Theilmann

Ejendomsmægler og valuar, MRICS, MDE

sth@edc.dk40 30 90 7358 58 75 74EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Vesterbro 101, 9000 Aalborg

912@edc.dk96 31 49 00