Årets sidste Market Update er ude

  • Market Update

For fjerde og sidste gang i år er Market Update klar med de sidste nye tal inden for boligudlejning, kontor, detail og industri. EDC Erhverv Poul Erik Bech står bag rapporten, der giver aktører inden for ejen­doms­bran­chen et skarpt og hurtigt overblik over de seneste og vigtigste tal på er­hverv­se­jen­doms­mar­ke­det.

Siden 2012 har EDC Erhverv Poul Erik Bech udgivet Market Update, som skaber et hurtigt overblik over ejen­doms­mar­ke­det. Gennem de sidste 10 år har Market Update været afgørende for flere aktørers aktivitet på markedet. Market Update giver dig en oversigt over de sidste nye tal, men også et indblik i, hvilken retning fremtidens ejendomsmarked bevæger sig i.

Joseph Alberti, Head of Research i EDC Erhverv Poul Erik Bech, siger:

“Market Update bliver udgivet fire gange om året. Ligesom tidligere på året, så ned i den aktuelle situation på ejen­doms­mar­ke­det, men kigger også samtidig fremad og forsøger at forudse, hvad markedet bringer i 2023 på baggrund af den økonomi, vi oplever i Danmark. Fjerde kvartal bærer præg af et marked, som har været udfordret af den økonomiske situation, som vi har oplevet i 2022.”

Market Update viser bl.a. at ledigheden af kontor- og in­du­stri­e­jen­dom­me er faldende, mens den er lidt stigende inden for ejendomme i detailmarkedet.