Andelsforening sælger etageejendom i hjertet af Aalborg for 13 mio. kr.

  En andelsforening har netop solgt deres ejendom på Danmarksgade 94 i midten af Aalborg. Ejendommen består af en opgang med i alt otte lejligheder på 65-95 m2. Køber af ejendommen er MAE Ejendomme ApS, der har betalt 13 mio. kr. for den fireetagers høje ejendom. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet salget af an­dels­for­e­nin­gens ejendom.

  En af Aalborgs få tilbageværende, ældre an­dels­bo­lig­for­e­nin­ger er netop solgt. Ejendommen har et samlet etageareal på 678 m2 fordelt på otte lejligheder. Køber af ejendommen er ejen­doms­in­ve­ste­rings­virk­som­he­den MAE Ejendomme ApS.

  Jimmy Vesteraa, direktør for MAE Ejendomme ApS, siger: ”Det startede for fire år siden med et ud­lej­nings­pro­jekt i Støvring. Siden da har det hele tiden været målet og drømmen at investere i ejendomme i Aalborg. Så vi er glade for at det nu er en realitet. Nu er det fuld fart frem og vi kigger efter ejendom nummer to i Aalborg. Måske Michael Stilling fra EDC kan hjælpe os igen.”

  ”Selvom det er en andelsforening og størstedelen af andelshaverne bliver boende, er der fine ud­vik­lings­mu­lig­he­der i ejendommen. Der er en ikke ubetydelig byggeret i ejendommens tagetage, hvor der er rigtig fine muligheder for at etablere to lækre pent­hou­se­lej­lig­he­der. Derudover er der mulighed for løbende at renovere lejlighederne og sætte prisniveauet herefter, når beboerne flytter ud.”

  Arkitektonisk ejendom og perfekt beliggenhed
  Ejendommen fremstår med et flot arkitektonisk udtryk ud mod gaden med markante røde mursten. Jimmy Vesteraa siger:

  ”Jeg er gammel murer, så jeg kunne simpelthen ikke stå for den flotte facade ud mod gaden. Et meget markant udtryk med dan­ne­brogs­vin­du­er og flotte arkitektoniske detaljer. Ud mod gården er der altan til samtlige lejligheder, og gårdmiljøet er også velholdt. Hvis du spørger mig, er det tæt på den perfekte beliggenhed i Aalborg. Danmarksgade har udviklet sig over årene. Ha­stig­heds­græn­sen er nedsat fra 50 km/t til 30 km/t, busserne er væk fra gaden og der er åbnet flere restauranter i området. Gaden ligger lidt tilbagetrukket, men stadig blot fem minutters gang fra gågadenettet. Alt i alt en perfekt beliggenhed.”

  God kemi
  Michael Stilling, Partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen. Han supplerer: ”Det er en sublim placering midt i det pulserende liv i Aalborg, som har været gennem en transformation fra industriby til videns- og uddannelsesby med næsten 20.000 studerende på Aalborg Universitet. Vi er glade for at have fundet den nye ejer af denne fine an­dels­bo­lig­for­e­ning. Det har været et godt forløb med Jimmy, og det bliver spændende at følge med i hvad der sker med ejendommen. Stort tillykke til begge parter på handlen.”

  EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg stod for formidlingen af salget. Jimmy Vesteraa siger: ”Samarbejdet med EDC og Michael Stilling har været rigtig godt. Der var god kemi fra start til slut, og det var meget professionelt, så vi er meget tilfredse med forløbet og købet af ejendommen.”

  Vil du vide mere?

  Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

  Tilmeld nyhedsbrev