Bliv orienteret om udviklingen i dit lokalområde: Hent seneste markedstal for din by her

  • CityFact

Med CityFact kan du komme helt tæt på den lokale udvikling i 19 danske byer og dykke ned i specifikke markedstal og data på lokalt niveau. 

Hvad er den aktuelle status på tomgang i Herning? Hvor er lejeniveauerne i Næstved? Hvilken udvikling er der blandt befolkningen i Esbjerg? Hvordan er al­der­for­de­lin­gen i Odense? Og hvilke tendenser rører sig indenfor arbejdsstyrken i Roskilde? 

Med CityFacts rapporter finder du svar på ovenstående spørgsmål og mere mere. CityFact giver dig nemlig omfattende områdespecifik viden om netop din by og samlet markedsdata for de forskellige ejen­doms­seg­men­ter, herunder data om tomgang, markedsleje, afkastkrav, ud­vik­lings­om­rå­der, byggeaktivitet m.m.

”CityFact kombinerer både relevant, offentligt tilgængeligt data med data fra EDC Poul Erik Bech og kvalitativ viden fra vores lokale erhvervscentre. Styrken er dermed den samlede viden, som læseren opnår på én gang ift. et lokalt markedsområde, hvilket altså er samlet på en visuel, letlæselig og overskuelig måde,” fortæller Joseph Alberti, Head of Research EDC Erhverv, og fortsætter: 

”Det betyder, at aktørerne i ejen­doms­bran­chen nemt og effektivt kan danne sig et grundigt overblik over lokale markedsforhold. Vi oplever konstant øget efterspørgslen efter værdiskabende data, der kan belyse og underbygge lokale mar­ked­sten­den­ser. Med vores CityFact rapporter håber vi at kunne skabe værdi for investorer, pro­jek­t­ud­vik­le­re, udlejere, lejere og medarbejdere i det offentlige og den finansielle sektor.”  

Er du nysgerrig på udviklingen på er­hverv­se­jen­doms­mar­ke­det i dit lokale område? Så download nemt op til 19 lokale rapporter her. Når du er tilmeldt får du automatisk besked, når der er nye rapporter og opdaterede markedstal for dit område.