Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom i Nørresundby skifter hænder efter 100 år i samme familie

  • Investering
  • Aalborg

Efter at have tilhørt samme familie i 100 år er en historisk bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom på Østergade 72 i Nørresundby netop solgt. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den spændende bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom på vegne af et søskendepar, hvis oldeforældre købte ejendommen i 1924. Foruden en attraktiv placering i Nørresundby har ejendommen et stort ud­vik­lings­po­ten­ti­a­le.

Den prægtige ejendom på Østergade 72 er opført i 1919, og har gennem et århundrede tilhørt samme familie. Men efter at have overtaget i 2018 har den nye generation vurderet, at tiden er inde til at indlede et nyt kapitel for familiearven. Sælger, Tina Maahn Hjorth Jensen, fortæller:

”Mine oldeforældre købte ejendommen tilbage i 1924, og den er siden gået i arv gennem generationer, hvilket betyder, at vi i familien har fyldt murstenene med mange gode minder. Det har derfor været en nostalgisk beslutning at sælge, men da både min bror og jeg har fuld­tids­ar­bej­de og familie, har vi valgt at lade nye kræfter træde til. Vi har haft en god ma­ve­for­nem­mel­se i forhold til at sælge, og vil gerne takke EDC Erhverv Poul Erik Bech for en tryg og effektiv salgsproces.”

Velholdt med potentiale
På trods af ejendommens datering er den velholdt og fremstår præsentabel både udvendigt og indvendigt. Michael Stilling, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, har formidlet salget af ejendommen. Han siger:  

”Ejendommens tre etager har et samlet areal på 368 m2, der fordeler sig på fem lejligheder i størrelsen 49-126 m2, hvoraf de to største lejemål fortsat mangler lejere, da de kræver istandsættelse. Det er også købers plan, og en renovering giver naturligvis mulighed for at genudleje lejlighederne til en højere husleje end tidligere, hvilket gør det til en attraktiv in­ve­ste­rings­ca­se.”

”Ejendommen har et grundareal på 652 m2, der rummer både par­ke­rings­plad­ser og en fælles have. Den er beliggende i et attraktivt område, centralt i Nørresundby, med livlig bystemning, og let adgang til indkøb og butikker. Samtidig er Limfjordsbroen mindre end 600 meter væk, og med gode bus­for­bin­del­ser er du tæt på hele Aalborg og resten af Nordjylland. Vi ønsker sælgerne og den nye køber tillykke med handlen.”

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Michael Stilling

Partner, ejendomsmægler & DiplomValuar, MDE

stilling@edc.dk23 29 26 4658 58 71 51EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Vesterbro 101, 9000 Aalborg

912@edc.dk96 31 49 00