Bravida ekspanderer og udvider domicil i Brøndby med endnu et moderne kontor

  • Kontor

Bravida vækstede voldsomt i 2022, og derfor udvider virksomheden nu deres hovedsæde i Brøndby, hvor de har lejet 1.709 m² i et moderne kontor, få hundrede meter fra deres nuværende domicil. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet lejeaftalen mellem udlejer Saint-Gobain og lejer Bravida

Bravida har 30 adresser i Danmark og er førende inden for installation og ved­li­ge­hol­del­se af funktioner, der får elektricitet, varme, køling, vand, ventilation og sikkerhed til at fungere. Virksomheden er på en vild vækstrejse, og derfor er det begyndt at knibe med pladsen på virksomhedens danske hovedkontor i Brøndby. Det problem har de løst efter at have lejet et moderne kontor på 1.709 m² med 207 m2 kælder, blot 500 meter fra deres nuværende domicil. Jack Nielsen, øko­no­mi­di­rek­tør i Bravida, fortæller:

”Vi vækstede med 30% sidste år og gik fra 2.200 til 3.300 medarbejdere. Derfor har det også været trængt på vores kontor på Park Allé. Vi har længe kigget efter et alternativ til vores kontor, men har samtidig været glade for vores nuværende placering i er­hvervs­om­rå­det Ragnesminde Syd i Brøndby. I stedet for at gå i gang med at opbygge et helt nyt kontor, er vi derfor glade for at kunne leje Abildager 16.”

”Kontoret ligger tæt på vores kontor på Park Allé 373, hvilket var en af de kriterier, der vægtede højest. Selvom det er to selvstændige ejendomme, kan man godt betegne det som en udvidelse af vores nuværende kontor. Planen er, at vores infrastruktur-afdeling rykker ind på de 1.709 m², og selvom der er fin plads nu, er det en afdeling i voldsom vækst, så det er vigtigt, at vi har plads til at vokse.”

Fokus på den grønne omstilling
”Bæredygtighed er fundamentet for vores fremtid og skal være centralt i alt, hvad vi foretager os. Vi rådgiver vores kunder i at energioptimere den enkelte virksomhed, så når vi skal finde en ny kontorbygning, har vi selvfølgelig også fokus på den grønne omstilling. Bygningen på Abildager 16 blev totalrenoveret i 2012, både ind- og udvendigt med bl.a. nye facader og vinduer, så den lever i den grad op til vores store fokus på den grønne omstilling,” siger Jack Nielsen og fortsætter:

”For år tilbage ener­giop­ti­me­re­de vi vores kontor på Park Allé med isolering og ekstra solceller, og derudover har vi igangsat flere klimavenlige aktiviteter, som skal sikre, at vi når vores ambitiøse klimamål frem mod 2025, hvor vi sigter efter at reducere CO2-udledningen fra egne aktiviteter med 30% i forhold til 2020. Udover målet frem mod 2025 har vi i Bravida et langsigtet klimamål om, at vores forsyningskæde skal være klimaneutral inden 2045, så vores kunder også går i den retning.”

Udlejet på under 3 måneder
EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået med ud­lej­nings­af­ta­len mellem udlejer Saint-Gobain og Bravida. Thor Heltborg, direktør for koncernkunder hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, fortæller:

”Først og fremmest er vi glade for at have hjulpet begge virksomheder med at løse opgaven. Bravida stod og manglede plads, og Saint-Gobain havde en kontorbygning i overskud. Der gik under 3 måneder fra vi havde fået sagen ind, til vi havde løst den, så det er vi selvfølgelig glade for. Det er ikke den nemmeste opgave at få afsat kontorer på Vestegnen i øjeblikket, hvor flere virksomheder søger mod København, men området er et attraktivt erhvervsområde med flere prominente virksomheder. Du er hurtigt på motorvejen og kan være i København på en halv time, så man forstår godt, at Bravida er glade for placeringen.”

Godt samarbejde
Udlejer af det topmoderne kontor er den store franske in­du­stri­kong­lo­me­rat Saint-Gobain, som på verdensplan beskæftiger mere end 170.000 medarbejdere, heraf 450 i Danmark. I Danmark står de bag en lang række virksomheder i den danske byggesektor samt gros­sistvirk­som­he­der­ne Brødrene Dahl og Øland.
Henrik K. Goldschmidt, Head of Facility hos Saint-Gobain, fortæller: ”Vi har tidligere samarbejdet med EDC Erhverv Poul Erik Bech og havde en ’good feeling’ med dem efter også at have forhørt hos os andre mæglere. Faktisk var det også EDC Erhverv Poul Erik Bech, som vi lejede ejendommen af i sin tid, så vi har en fin relation til Thor Heltborg. Vi har været glade for deres arbejde og glade for, at de har kunnet varetage opgaven med at udleje kontoret så hurtigt.”

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

114@edc.dk33 30 10 00

NORMAL åbner stor butik med 33 meters facade på Søborg Hovedgade

Den første NORMAL-butik i Søborg i København slår snart dørene op. Det sker på Søborg Hovedgade 47, hvor supermarkedet ALDI tidligere havde butik, inden butikskæden forlod det danske marked. Det er et regulært butikslokale med stor synlighed, et etageareal på 565 m2 og hele 33 meters facade. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen til NORMAL.

  • Detail
  • Søborg
  • NORMAL
Læs artikel

Sko­lestart­hjælp fra Dansk Folkehjælp kan søges frem til 30. april

Over en femårig periode har EDC Poul Erik Bech Fonden valgt at donere 6 mio. kr. til Dansk Folkehjælps projekt Sko­lestarts­hjælp. Projektets formål er at gøre en forskel for børn fra økonomisk udfordrede børnefamilier, ved at give dem en god start på deres ud­dan­nel­ses­for­løb. Sko­lestarts­hjælp kan i år søges i perioden fra 1.-30. april 2024.

  • EDC Poul Erik Bech Fonden
  • Skolestarthjælp
  • Dansk Folkehjælp
Læs artikel

Stor interesse ved borgermøde om Den Hvide By ved Augustenborg Slot

Omkring 200 borgere var mødt frem for at høre mere om det nye ræk­ke­huspro­jekt 'Den Hvide By' i Augustenborg på Als i Sønderjylland. Projektet er nu så fremskredent, at det er besluttet, at der skal bygges hele 68 rækkehuse. 1. etape bliver på 24 boliger mellem 55-125 m² og skal efter planen bygges fra sommeren 2024 og stå ind­flyt­nings­klar i maj 2025. EDC Projekt Poul Erik Bech er sammen med den lokale EDC Poul Erik Bech boligbutik i Sønderborg valgt til at stå for udlejningen af rækkehusene.

  • Sønderborg
Læs artikel