BROEN Danmark modtager 1,1 mio. kr. fra EDC Poul Erik Bech Fonden

  • EDC Poul Erik Bech Fonden

For mange børn fra familier med begrænsede midler kan det være svært at deltage i fri­tidsak­ti­vi­te­ter på lige fod med sko­le­kam­me­ra­ter­ne, da der ikke er penge til kontingent og udstyr. BROEN Danmark er en frivillig forening, der hjælper børn og unge i hele landet ind i aktive fællesskaber via lokale foreninger og klubber. De har for femte år i træk modtaget en donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden i millionklassen, som fordeles til 21 af BROENS lo­kal­for­e­nin­ger.

BROEN Danmark har lo­kal­for­e­nin­ger fordelt i hele Danmark, som gør en aktiv indsats for at hjælpe udsatte børn og unge til at dyrke fri­tids­in­ter­es­ser. Der kan være mange negative konsekvenser for børn, der ikke har mulighed for at dyrke en fri­tidsak­ti­vi­tet, og derfor er det vigtigt, at foreninger som BROEN Danmark gør en stor indsats for at støtte sårbare børn til en aktiv livsstil og vigtige fællesskaber. Erik Haumann, se­kre­ta­ri­ats­le­der ved BROEN Danmark, siger:

"I 2022 hjalp vores lo­kal­for­e­nin­ger i BROEN Danmark i alt 6.767 børn og unge mod 4.967 ved seneste opgørelse for 2021. Det er en stigning på ca. 36 %, og vi ved, at der er endnu flere, der har brug for hjælp til at indgå i fri­tidsak­ti­vi­te­ter lokalt. Ar­bej­der­be­væ­gel­sens Erhvervsråd opgjorde i 2021 tallet af børn og unge, som lever i relativ fattigdom til 53.800, så der er et stort behov. Derfor er vi meget glade for endnu en flot donation fra EDC Poul Erik Bech Fonden på hele 1,1 mio. kr., hvilket er 5. år i træk de giver en mil­li­ondo­na­tion. Det vil igen hjælpe vores lo­kal­for­e­nin­ger med at støtte endnu flere udsatte børn og unge til en aktiv og værdifuld fri­tidsak­ti­vi­tet."

"Vi støtter socialt udsatte børn og unge med at betale kontingenter og udstyr, så de på lige fod med deres klas­se­kam­me­ra­ter kan være aktive i lokale idræts- og fri­tids­for­e­nin­ger med sport, spejder, dans, teater eller lignende. Vi sørger for, at børnene kommer ud blandt jævnaldrende, så de bliver en del af et positivt fællesskab og kan spejle sig i voksne rollemodeller, som kan guide dem og give dem værdifulde suc­ces­op­le­vel­ser, som de ellers ikke ville have fået. I BROEN hjælper vi således med at modvirke uligheden blandt socialt udsatte familier, så færre børn ikke tager sin sårbare position med sig videre i voksenlivet."

Gør en forskel for sundhed og trivsel i hele Danmark
For femte år i træk støtter EDC Poul Erik Bech Fonden lo­kal­for­e­nin­ger­ne i BROEN Danmark. I år har fonden doneret 1,1 mio. kr. fordelt til 21 af BROENs lokale foreninger i landet.

"BROENS frivillige er med til at reducere social ulighed og er med til at fremme trivsel og sundhed blandt børn og unge. Arbejdet foregår i samarbejde med bl.a. pædagoger, lærere, SSP og andre professionelle, der har tæt kontakt med børnene i deres daglige arbejde. Foreningens frivillige yder en enorm indsats ved at engagere sig i børnene og giver dem vigtige suc­ces­op­le­vel­ser og positive oplevelser," siger direktør i EDC Poul Erik Bech Fonden, Jane Bech, og fortsætter:

"Via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den EDC Poul Erik Bech støtter vi foreninger, der gør en ekstraordinær indsats for udsatte børn og unge. Det er BROEN Danmark et flot eksempel på, da de hvert år hjælper tusindvis af børn og unge til en bedre og sundere hverdag via fri­tidsak­ti­vi­te­ter i de lokale foreninger. De udgør en vigtig rolle i lokallivet, og derfor ønsker vi fortsat at støtte deres gode arbejde."

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jane Bech

Partner, Cand.merc.jur

jab@edc.dkEDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

120@edc.dk33 30 10 00

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel