Clausen Erhverv i Herning sælger sine aktiviteter til EDC Erhverv Poul Erik Bech

  I knap 15 år har Torben Clausen drevet Clausen Erhverv, hvor han har solgt og udlejet er­hverv­se­jen­dom­me i hele landet, dog primært Herning og omegn. Efter 57 år på ar­bejds­mar­ke­det er tiden kommet til at drosle ned og nyde sit otium. Derfor vil EDC Erhverv Poul Erik Bech pr. 1. september 2023 overtage alle igangværende sager.

  Den 1. september 2008 åbnede Torben Clausen sin selvstændige er­hvervs­mæg­ler­for­ret­ning Clausen Erhverv. Præcis 15 år efter er det blevet tid til at drosle ned, fortæller Torben Clausen:

  ”Jeg er blevet 74 år og har været på ar­bejds­mar­ke­det i 57 år, så det skulle jo ske før eller siden. Det har ikke været en nem beslutning, men af respekt for mine kunder vil jeg også gerne stoppe, mens jeg stadig er på toppen og har energien. Den energi vil jeg nu bruge på andre og nye ting, selvom det selvfølgelig er vemodigt at skulle dreje nøglen for sidste gang, når man har brugt 15 år på at opbygge er­hvervs­mæg­ler­for­ret­nin­gen ene mand.”

  ”Gennem de sidste år har jeg dog haft en rigtig fin dialog med folk fra EDC Poul Erik Bech, som jeg på den ene eller anden måde kender fra tidligere. Dialogen har været rigtig fin, og derfor er jeg også glad for at kunne tilbyde mine kunder, at de kan komme videre uden det store besvær hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, som vil annoncere og markedsføre mine sager efter den 1. september, samtidigt vil jeg fortsætte med at bruge mit netværk og henvise sager til dem fremover.”

  Markant styrkelse af Midtjylland
  EDC Poul Erik Bech er Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed med 19 erhvervscentre og 80 boligbutikker. Poul Erik Bech siger: ”Vi har stor respekt for den måde, Torben Clausen har opbygget sin forretning over årene, og vi driver vores virksomheder ud fra mange af de samme værdier. Vi har haft en fin dialog og er glade for, at han har valgt os til at komme i mål med hans igangværende sager. Vi vil selvfølgelig gøre vores ypperste for at hjælpe hans kunder godt videre med salg eller udlejning og forhåbentlig servicere mange af hans faste kunder fremover.”

  Hernings ældste ejendomsmægler
  EDC Poul Erik Bech overtog EDC Niels Kofoed & Ib Schiermer i Herning i 2020, der både er et erhvervscenter og en boligbutik. Poul Erik Bech siger:

  ”Det er ingen hemmelighed, at det er en markant styrkelse af vores position i Herning og omegn. Vi har haft fint fat i markedet siden vi overtog Hernings ældste ejen­doms­mæg­ler­fir­ma i sommer 2020, men med tilføjelsen her vil det give os et pænt løft på markedsandele på vejen mod at blive markedsledende i Herningområdet. Udover at overtage de igangværende sager, har vi også indgået en aftale med Torben Clausen om, at han kan henvise både erhverv- og boligsager til os fremover.”

  ”Vi glæder os til at overtage salgs- og ud­lej­nings­op­ga­ver­ne efter sommerferien, og vores dygtige erhvervsteam i Herning med Michael Fænø og Terkel Præst Berthelsen som partnere og Poul Lundorff som er­hvervs­rå­d­gi­ver står klar til at løfte opgaven sammen med vores landsdækkende netværk af erhvervscentre,” siger Poul Erik Bech.

  Vil du vide mere?

  Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

  Tilmeld nyhedsbrev

  209 lejeboliger i Augustshave udlejet hurtigere end forventet

  Der har været meget skriveri om svære betingelser på det aarhusianske boligmarked, men det er ikke tilfældet i alle dele af byen. Augustshave, et nyt DGNB Guld-certificeret boligbyggeri lige på bygrænsen til Aarhus C, er netop blevet fuldt udlejet, blot tre måneder efter afleveringen af sidste etape. Boliger i varierende størrelser og med forskellig rumfordeling skabte stor efterspørgsel og gjorde i sidste ende udslaget.

  • Boligprojekt
  • Aarhus
  Læs artikel

  Populære Papirrækkerne i Dalum Papirfabrik i Odense oplever stor interesse

  På den sydlige del af Dalum Papirfabriks område i Odense er Papirrækkerne ved at blive opført, og pro­jek­t­ud­vik­ler MT Højgaard Property Development har for nylig holdt rejsegilde på Etape 1. I alt 63 rækkehuse fra 90-130 m2 i 2 plan er til salg. EDC Projekt Poul Erik Bech har overtaget salget af de populære rækkehuse, hvor 40% allerede er solgt.

  • projektudvikling
  • Odense
  Læs artikel
  Nyt kontordomicil i Odense bliver bygget til GF Forsikring

  GF Forsikring bliver i Odense og rykker ind i kommende kontordomicil i 2026

  EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået GF Forsikring med at finde et nyt kontordomicil i Odense og efter et par års søgen, er det lykkedes. Det medlemsejede for­sik­rings­sel­skab rykker forventeligt ind i den kommende domicilejendom i Cortex Park i Odense i 2026. Raundahl & Moesby er to­ta­len­tre­pre­nør på projektet, som de netop har solgt videre til AP Ejendomme og altså GF Forsikring, som kommende lejere.

  • Kontor
  • Odense
  Læs artikel