EDC Erhverv Poul Erik Bech opruster med 8 nye RICS-medlemmer

Jørgen Jørgensen, MRICS Registered Valuer og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech var med fra starten af RICS’ indtog i Danmark i 2011.

EDC Erhverv Poul Erik Bech blev i 2011 optaget som firmamedlem i RICS, hvor direktør Jørgen Jørgensen og ejer Poul Erik Bech var med som de første herhjemme. Mæg­ler­virk­som­he­den har i øjeblikket 12 RICS-medlemmer, og nu skal yderligere 8 medarbejdere på skolebænken, da flere og flere mægleropgaver bliver internationale og dermed skal leve op til de skarpeste internationale krav om etik, integritet og uafhængighed.

Jørgen Jørgensen, MRICS Registered Valuer og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech siger: ”Vores internationale afdeling i EDC Poul Erik Bech med Helle Nielsen Ziersen i spidsen vækstede i 2022 med knap 60% i omsætning i forhold til året før. Samtidigt samarbejder vi bl.a. med en af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der Jones Lang LaSalle (JLL), så vi får flere og flere internationale opgaver. På de store internationale opgaver er det nærmest et krav at være RICS-certificerede.”

JLL omsatte i 2021 for mere end 140 mia. kr. og har 91.000 medarbejdere i over 80 lande, og EDC Poul Erik Bech er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed med 19 erhvervscentre, mere end 80 boligbutikker og 600 medarbejdere.

Jørgen Jørgensen fortsætter: ”De mange internationale opgaver er altså grunden til, at vi opruster så massivt og bliver ved med at være en af de danske virksomheder med absolut flest RICS-certificerede medarbejdere. Men at det nu bliver hele nye 8 medarbejdere, der skal på skolebænken i år skyldes nu mest Corona, hvor det hele har stået lidt stille.”

Højere kva­li­tets­sik­ring
De 8 medarbejdere i EDC Erhverv Poul Erik Bech er med i tre kategorier: Commercial Real Estate, Valuation og denne gang bliver 2 medarbejdere indenfor Research & Analyse også en del af RICS, så det er ikke længere kun ejen­doms­mæg­le­re – og primært valuarer, der gennemgår uddannelsen.

Jørgen Jørgensen siger: ”Vi gør det for at sikre en endnu højere kva­li­tets­sik­ring i alt vores arbejde, og især på vur­de­rings­si­den, hvor jeg selv er direktør. Her har vi siden 2011 gjort meget ud af det, så det er både en måde at arbejde mere ensartet og at leve op til at følge de skarpeste internationale krav om etik, integritet og uafhængighed.”   

Jørgen Jørgensen, MRICS Registered Valuer og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech var med fra starten af RICS’ indtog i Danmark i 2011.

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Jørgen Jørgensen

Direktør, MRICS Registered Valuer

jjo@edc.dk58 58 87 25EDC Erhverv Poul Erik Bech

JLL og EDC Erhverv Poul Erik Bech med status på det nordiske ejendomsmarked: Bæredygtighed er et stort tema i ejen­doms­bran­chen

En af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der, Jones Lang LaSalle (JLL), har sammen med EDC International Poul Erik Bech netop offentliggjort en ny rapport 'JLL Nordic Outlook - Spring 2023'. Rapporten dykker bl.a. ned i en af de mest populære emner i ejen­doms­bran­chen – bæredygtighed.

Læs artikel

Højt tempo på grønne ejendomme

En bred vifte af nye regler fra EU og Folketinget har for alvor sat skub på udviklingen mod grønt eller mere bæredygtigt byggeri overalt i ejen­doms­bran­chen og byggesektoren. Det siger partnere hos en af Nordens største rådgivere i interview med Market Insight.

Læs artikel

Udlejning af 8 nybyggede detailbutikker i Høje Taastrup C er gået i luften

Nu åbner udlejningen af de første lejemål af detailbutikker i den nye bydel Høje Taastrup C. Lejemålene er velegnede til café, restaurant, detail eller pu­bli­kums­o­ri­en­te­re­de serviceerhverv og har alle flotte vinduesfacader og et udenomsareal til fx spisepladser eller udstilling. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal udleje de­tail­le­je­må­le­ne for PFA Ejendomme, Core Property og RHB Development. Første aftale er på plads med en skaterbutik, der meget belejligt er placeret ved verdens længste skaterbane på 1 km.

Læs artikel