EDC Erhverv Poul Erik Bech opruster med 8 nye RICS-medlemmer

Jørgen Jørgensen, MRICS Registered Valuer og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech var med fra starten af RICS’ indtog i Danmark i 2011.
  • RICS

EDC Erhverv Poul Erik Bech blev i 2011 optaget som firmamedlem i RICS, hvor direktør Jørgen Jørgensen og ejer Poul Erik Bech var med som de første herhjemme. Mæg­ler­virk­som­he­den har i øjeblikket 12 RICS-medlemmer, og nu skal yderligere 8 medarbejdere på skolebænken, da flere og flere mægleropgaver bliver internationale og dermed skal leve op til de skarpeste internationale krav om etik, integritet og uafhængighed.

Jørgen Jørgensen, MRICS Registered Valuer og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech siger: ”Vores internationale afdeling i EDC Poul Erik Bech med Helle Nielsen Ziersen i spidsen vækstede i 2022 med knap 60% i omsætning i forhold til året før. Samtidigt samarbejder vi bl.a. med en af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der Jones Lang LaSalle (JLL), så vi får flere og flere internationale opgaver. På de store internationale opgaver er det nærmest et krav at være RICS-certificerede.”

JLL omsatte i 2021 for mere end 140 mia. kr. og har 91.000 medarbejdere i over 80 lande, og EDC Poul Erik Bech er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed med 19 erhvervscentre, mere end 80 boligbutikker og 600 medarbejdere.

Jørgen Jørgensen fortsætter: ”De mange internationale opgaver er altså grunden til, at vi opruster så massivt og bliver ved med at være en af de danske virksomheder med absolut flest RICS-certificerede medarbejdere. Men at det nu bliver hele nye 8 medarbejdere, der skal på skolebænken i år skyldes nu mest Corona, hvor det hele har stået lidt stille.”

Højere kva­li­tets­sik­ring
De 8 medarbejdere i EDC Erhverv Poul Erik Bech er med i tre kategorier: Commercial Real Estate, Valuation og denne gang bliver 2 medarbejdere indenfor Research & Analyse også en del af RICS, så det er ikke længere kun ejen­doms­mæg­le­re – og primært valuarer, der gennemgår uddannelsen.

Jørgen Jørgensen siger: ”Vi gør det for at sikre en endnu højere kva­li­tets­sik­ring i alt vores arbejde, og især på vur­de­rings­si­den, hvor jeg selv er direktør. Her har vi siden 2011 gjort meget ud af det, så det er både en måde at arbejde mere ensartet og at leve op til at følge de skarpeste internationale krav om etik, integritet og uafhængighed.”   

Jørgen Jørgensen, MRICS Registered Valuer og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech var med fra starten af RICS’ indtog i Danmark i 2011.

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Jørgen Jørgensen

Direktør, MRICS Registered Valuer

jjo@edc.dk58 58 87 25EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

114@edc.dk33 30 10 00

EDC Projekt Poul Erik Bech ansætter direktør med stor pro­jek­ter­fa­ring

Thomas Høeg Mogensen er ansat som ny kunde- & re­la­tions­di­rek­tør i EDC Projekt Poul Erik Bech i København, der er en af Danmarks største afdelinger for salg og udlejning af projektboliger. Thomas Høeg Mogensen starter 1. marts 2024 og kommer med omfattende pro­jek­ter­fa­ring og skal varetage kun­de­re­la­tio­ner med både nye og eksisterende kunder i hele landet.

  • København
  • Projekt
  • National
Læs artikel

Fire fagforbund flytter sammen i nybygget, certificeret kon­tor­fæl­les­skab

I 2026 vil Forbundshuset stå klar på Sluseholmen 1 i Sydhavnen lige ved det kommende metrostation Sluseholmen, der snart åbner. Forbundshuset på ca. 10.000 m² bliver hovedkontor for foreløbigt fire fagforbund. EDC Erhverv Poul Erik Bech har på vegne af MT Højgaard Property Development formidlet salget af det samlede kon­tor­fæl­les­skab, som har en samlet projektværdi på knap 500 mio. kr.

  • Sluseholmen
  • Kontor
Læs artikel

Kemivirksomhed sælger lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom og bliver som midlertidige lejere

Den Kol­ding­ba­se­re­de virksomhed Dankemi har netop solgt deres domicil på Industrivej 5, hvor MDT en anden lokalforankret virksomhed overtager ejendommen for at flytte ind efter sommeren 2024. I første omgang bliver Dankemi dog boende i ejendommen indtil deres nybyggede ejendom står klar. EDC Erhverv Poul Erik Bech Kolding har formidlet salget af lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom­men på 3.087 m².

  • Industri
  • Kolding
Læs artikel