EDC Projekt Poul Erik Bech skal formidle salget af rækkehuse i Vinge

Frederikssund Kommune
  • Vinge

Endnu et boligområde skyder op i den nye by Vinge ved Frederikssund, hvor Ikano Bolig planlægger at opføre rækkehuse i både ét og to plan. Ikano Bolig og EDC Projekt Poul Erik Bech har netop indgået en aftale om formidlingen af salget af rækkehusene i Bakkekvarteret, som boligområdet er døbt. Fokus er på bæredygtighed, fællesskab og naturskønne omgivelser.

Der er gang i byggeriet i Vinge i øjeblikket, hvor en af Danmarks største by­ud­vik­lings­pro­jek­ter uge for uge vokser sig større. Ind­byg­ger­tal­let i Vinge er estimeret til at lande et sted mellem 10.000-20.000 indbyggere, og nogle af de kommende indbyggere kan se frem til at flytte ind i Bakkekvarteret, der er svanemærkede rækkehuse, som Ikano Bolig planlægger at opføre tæt på Vinge Station.

Katrine Enø, Salgs- og udlejningschef hos Ikano Bolig, fortæller: "Bakkekvarteret består af rækkehuse i ét og to plan, som er tegnet af arkitekterne Vilhelm Lauritzen. De bliver svanemærkede, hvilket betyder, at de er bygget med omtanke for mennesker og miljø og med et lavt energiforbrug med både mindre kli­ma­be­last­ning og besparelser på ener­gi­reg­nin­gen. Svanemærket stiller også krav til bl.a. ventilation, fugtsikring og afgasning, så der er også garanti for at boligerne har et godt indeklima, som er behageligt at leve i."

"Rækkehusene bliver opført på en skrående grund tæt på Snostrup landsby med kirken som nabo. Placeringen giver direkte adgang og en smuk udsigt til det fredede naturområde Præstemosen. Generelt er Vinge et utroligt naturskønt område med et godt dyreliv, så formålet er at bringe naturen i spil og gøre den til en integreret del af det nye boligområde. Boligerne vil være unikke og tilpasset naturen, hvorfor de vil blive opført i træ. I Bakkekvarteret vil der være mødesteder, der indbyder til det gode naboskab og fællesskab på tværs af flere af de nye boligområder i Vinge."

Stærkt samarbejde på tværs
EDC Projekt Poul Erik Bech og Ikano Bolig har indgået et samarbejde om formidlingen af salget af rækkehusene i Bakkekvarteret. Mæg­ler­virk­som­he­den har allerede aktiviteter i området. I sommeren 2023 formidlede EDC Erhverv Poul Erik Bech en attraktiv projektgrund og de er også ved at formidle salget af 10 Tiny House- og 45 par­cel­hus­grun­de for Frederikssund Kommune.

Alexander Danielsen, projektchef og ejendomsmægler hos EDC Projekt Poul Erik Bech, siger: "Vi er glade for aftalen med Ikano Bolig om at skulle sælge rækkehusene i Bakkekvarteret. Vinge er et utrolig spændende område i rivende udvikling midt i naturskønne omgivelser og stadig kun 45 minutter i tog fra København, så vi er fortrøst­nings­ful­de i forhold til at få solgt de lækre, svanemærkede rækkehuse med et lavt CO2-aftryk."

"Aftalen er kommet i stand via stærkt samarbejde på tværs af organisationen. Her har både vores in­ve­ste­rings­af­de­ling og re­sear­chaf­de­ling i København, den lokale bo­lig­for­ret­ning i Frederikssund med Claus Lund Pedersen og selvfølgelig vores pro­jek­taf­de­ling bidraget til at få projektet i hus, så stor tak til alle involverede parter. Nu glæder vi os til at følge udviklingen med at opføre rækkehusene og selvfølgelig til at sælge dem, når de første 38 etplansboliger står klar i løbet af 2026, og som snart kan reserveres," siger Alexander Danielsen.

De første 38 etplansboliger i Bakkekvarteret kan snart reserveres. Læs mere om Bakkekvarteret: www.ikanobolig.dk/bakkekvarteret/

Nyt kontordomicil i Odense bliver bygget til GF Forsikring

GF Forsikring bliver i Odense og rykker ind i kommende kontordomicil i 2026

EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået GF Forsikring med at finde et nyt kontordomicil i Odense og efter et par års søgen, er det lykkedes. Det medlemsejede for­sik­rings­sel­skab rykker forventeligt ind i den kommende domicilejendom i Cortex Park i Odense i 2026. Raundahl & Moesby er to­ta­len­tre­pre­nør på projektet, som de netop har solgt videre til AP Ejendomme og altså GF Forsikring, som kommende lejere.

  • Kontor
  • Odense
Læs artikel

Ge­ne­ra­tions­skif­te: Veldrevet og idyllisk hotel tæt på den dansk-tyske grænse sat til salg

Det anerkendte og historiske Benniksgaard Hotel i Rinkenæs, tæt på den dansk-tyske grænse, er sat til salg. Pris: 42,5 mio. kr. Siden den spæde start i 2000 er hotellet løbende blevet moderniseret og udvidet, og i dag består hotellet af samlet 119 værelser, der ligger med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord.

  • Hotel
  • Sønderjylland
Læs artikel

Ikoniske skolebygninger skal omdannes til boliger: Budfrist den 20. september

Den lokalkendte skole i Haderslev Hans Hertug Skole skal omdannes til boliger. I første omgang skal den tidligere folkeskole sælges i offentligt udbud med budfrist den 20. september 2024, hvorefter den kommende køber vil have mulighed for at tilpasse byggeplanerne. EDC Poul Erik Bech skal formidle salget af den tidligere folkeskole på vegne af Haderslev Kommune.

  • Investering
  • Projekt
  • Haderslev
Læs artikel