EDC Projekt Poul Erik Bech skal formidle salget af rækkehuse i Vinge

Frederikssund Kommune
  • Vinge

Endnu et boligområde skyder op i den nye by Vinge ved Frederikssund, hvor Ikano Bolig planlægger at opføre rækkehuse i både ét og to plan. Ikano Bolig og EDC Projekt Poul Erik Bech har netop indgået en aftale om formidlingen af salget af rækkehusene i Bakkekvarteret, som boligområdet er døbt. Fokus er på bæredygtighed, fællesskab og naturskønne omgivelser.

Der er gang i byggeriet i Vinge i øjeblikket, hvor en af Danmarks største by­ud­vik­lings­pro­jek­ter uge for uge vokser sig større. Ind­byg­ger­tal­let i Vinge er estimeret til at lande et sted mellem 10.000-20.000 indbyggere, og nogle af de kommende indbyggere kan se frem til at flytte ind i Bakkekvarteret, der er svanemærkede rækkehuse, som Ikano Bolig planlægger at opføre tæt på Vinge Station.

Katrine Enø, Salgs- og udlejningschef hos Ikano Bolig, fortæller: "Bakkekvarteret består af rækkehuse i ét og to plan, som er tegnet af arkitekterne Vilhelm Lauritzen. De bliver svanemærkede, hvilket betyder, at de er bygget med omtanke for mennesker og miljø og med et lavt energiforbrug med både mindre kli­ma­be­last­ning og besparelser på ener­gi­reg­nin­gen. Svanemærket stiller også krav til bl.a. ventilation, fugtsikring og afgasning, så der er også garanti for at boligerne har et godt indeklima, som er behageligt at leve i."

"Rækkehusene bliver opført på en skrående grund tæt på Snostrup landsby med kirken som nabo. Placeringen giver direkte adgang og en smuk udsigt til det fredede naturområde Præstemosen. Generelt er Vinge et utroligt naturskønt område med et godt dyreliv, så formålet er at bringe naturen i spil og gøre den til en integreret del af det nye boligområde. Boligerne vil være unikke og tilpasset naturen, hvorfor de vil blive opført i træ. I Bakkekvarteret vil der være mødesteder, der indbyder til det gode naboskab og fællesskab på tværs af flere af de nye boligområder i Vinge."

Stærkt samarbejde på tværs
EDC Projekt Poul Erik Bech og Ikano Bolig har indgået et samarbejde om formidlingen af salget af rækkehusene i Bakkekvarteret. Mæg­ler­virk­som­he­den har allerede aktiviteter i området. I sommeren 2023 formidlede EDC Erhverv Poul Erik Bech en attraktiv projektgrund og de er også ved at formidle salget af 10 Tiny House- og 45 par­cel­hus­grun­de for Frederikssund Kommune.

Alexander Danielsen, projektchef og ejendomsmægler hos EDC Projekt Poul Erik Bech, siger: "Vi er glade for aftalen med Ikano Bolig om at skulle sælge rækkehusene i Bakkekvarteret. Vinge er et utrolig spændende område i rivende udvikling midt i naturskønne omgivelser og stadig kun 45 minutter i tog fra København, så vi er fortrøst­nings­ful­de i forhold til at få solgt de lækre, svanemærkede rækkehuse med et lavt CO2-aftryk."

"Aftalen er kommet i stand via stærkt samarbejde på tværs af organisationen. Her har både vores in­ve­ste­rings­af­de­ling og re­sear­chaf­de­ling i København, den lokale bo­lig­for­ret­ning i Frederikssund med Claus Lund Pedersen og selvfølgelig vores pro­jek­taf­de­ling bidraget til at få projektet i hus, så stor tak til alle involverede parter. Nu glæder vi os til at følge udviklingen med at opføre rækkehusene og selvfølgelig til at sælge dem, når de første 38 etplansboliger står klar i løbet af 2026, og som snart kan reserveres," siger Alexander Danielsen.

De første 38 etplansboliger i Bakkekvarteret kan snart reserveres. Læs mere om Bakkekvarteret: www.ikanobolig.dk/bakkekvarteret/

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel