En af Europas bedste au­to­cam­per­plad­ser er til salg

  • Rømø

34 millioner kroner. Det er udbudsprisen på au­to­cam­per­plad­sen Oasen på Danmarks sydligste Nordsø-ø i et skønt og roligt naturområde med gode sandstrande og tæt på gode ind­købs­mu­lig­he­der. Claus Langelund, partner og afdelingschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg, bekræfter at efterspørgslen på au­to­cam­per­plad­sen er stor:

”Det er en lidt speciel vare det her. Udover at det er en af Europas bedste au­to­cam­per­plad­ser, så indeholder ejendommen også meget mere end det. Der er således et stort udviklings- og for­ret­nings­po­ten­ti­a­le ved er­hverv­se­jen­dom­men. Udover selve au­to­cam­per­de­len med plads til 218 autocampere og med tilhørende service- og toilet­byg­nin­ger, er der i alt 85 hektar jord, hvor 75 hektar er udlagt landbrugsjord. Der er desuden otte byggegrunde på minimum 2.500 m² med plads til sommerhuse og fire charmerende fe­ri­e­lej­lig­he­der inkluderet i købet samt en tilhørende privatbolig på 346 m² med garage, så der er mange muligheder for køberen.”

Sælgerne af au­to­cam­per­plad­sen, Carl Christian og Hanne Hansen, har bygget nyt hus på Jyllands østkyst og de ønsker nu selv at køre rundt i deres egen autocamper og nyde livet, mens helbredet er til det. Derfor er tiden nu kommet til at give nøglerne videre til en ny ejer af én Europas bedste au­to­cam­per­plad­ser.

Naturskønne Rømø skaber interesse fra udlandet
Oasen i Rømø er placeret i et attraktivt område med adgang til skønne og rolige naturområder, heriblandt Vadehavet, som siden 2014 har været en del af UNESCO’s verdens naturarv. Samtidig er der også Lakolk og Sønderstrand, som er blandt Nordeuropas bredeste sandstrande. Jacob F. Aabling, erhvervsmægler, EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg, siger: 

”Oasen er blevet fremhævet af flere tyske au­to­cam­per­me­di­er, heriblandt Promobil og TopPlatz, for at være blandt Europas bedste au­to­cam­per­plad­ser. Derfor er au­to­cam­per­plad­sen særdeles kendt i Tyskland, men folk fra Holland, Sverige og Norge har også fået øjnene op for den danske au­to­cam­per­plads, så der er mange internationale gæster, som årligt valfarter til den danske ferieø.”

De mange udenlandske turister betyder, at der har været henvendelse fra potentielle købere fra udlandet: ”Årligt er der over 2 millioner turister på Rømø, så det skaber et godt grundlag for at kunne udfylde de 218 au­to­cam­per­plad­ser. Der er allerede kommet en del henvendelser fra potentielle købere fra både ind- og udland. Derfor er jeg også sikker på, at vi nok skal få solgt Oasen,” slutter Claus Langelund, EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg.