Flot fremmøde ved New Nordic Lounge på Mipim

  • MIPIM

Traditionen tro er vi en stor gruppe medarbejdere afsted til Mipim i Cannes, der afholdes i disse dage. Vi stiller med 19 af vores partnere, projektchefer og er­hvervs­mæg­le­re til den populære ejendomsmesse for at pleje danske og internationale kontakter. Tirsdag aften var hele 764 deltagere forbi New Nordic Lounge, som EDC Poul Erik Bech er medsponsor af.

Op mod 500 deltagere fra den danske ejen­doms­bran­che er i disse dage i Cannes, hvor den populære ejendomsmesse Mipim afholdes. EDC Poul Erik Bech stiller med 19 deltagere og tirsdag deltog de ved det årlige nordiske arrangement, Nordic Lounge, som i år hedder New Nordic Lounge grundet ny lokation. EDC Poul Erik Bech er en blandt flere sponsorere af arrangementet, hvor hele 764 fra den internationale bygge- og ejen­doms­bran­che deltog.

International, national og lokal viden
En af re­præ­sen­tan­ter­ne fra EDC Poul Erik Bech er Head of International, Helle Nielsen Ziersen. Forud for turen til Cannes deltog hun i Estate Medias podcast, Mipim Morgen, hvor hun deler ud af sine erfaringer fra Mipim og bl.a. fortæller hun, hvorfor EDC Poul Erik Bech stiller med 19 partnere, projektchefer og er­hvervs­mæg­le­re fra alle dele af landet:

”Mange af de internationale kunder ønsker en kombination af international viden, national viden og lokal viden, hvor den lokale viden er rigtig vigtig. På Mipim kan vi kombinere det, så uanset om man sidder i Aarhus, Odense eller København, kan vi mødes med den samme kunde. Så det er en rigtig god måde at gøre det på.”

Hør hele Estate Medias podcast med Helle Nielsen Ziersen:

Boligmarkedet i Odense er ikke mættet: 20 boliger i eksklusive dob­bel­træk­ke­hu­se i centrum fuldt udlejet

I midten af 2022 blev første spadestik taget til den nye moderne haveby på Falen i midten af Odense, og på forårets første dag flyttede de sidste beboere ind i de 20 nybyggede toplansboliger fordelt på 10 dob­bel­træk­ke­hu­se. Boligerne er 108-113 m² og har en unik beliggenhed i centrum af Odense, tæt på både by og natur. EDC Poul Erik Bech Odense har stået for udlejningen af de 20 eksklusive boliger, som er udlejet på kort tid, hvilket vidner om, at bo­li­g­ud­lej­nings­mar­ke­det i Odense stadig lever trods øget udbud.

  • Odense
  • Projekt
Læs artikel

Lokal købmand køber Lyngkroen: Sælger driver kongelig privilegeret kro videre som forpagter

Lyngkroen er netop solgt efter kun at have været til salg i få måneder i det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Odsherred. Den historiske kro har en glorværdig fortid, der strækker sig helt tilbage til 1785, hvor stedet var en kongeligt privilegeret kro. Køber er Henrik Købke Søeborg, der har den lokale Spar-købmand på modsatte side af vejen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den charmerende kro på knap 900 m². Sælger Lau Gram Brahl fortsætter som forpagter og den daglige drift fortsætter ufortrødent.

  • Detail
  • Odsherred
Læs artikel

Ny er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Vejle

Johnny Pedersen (46) er startet som er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Trekantområdet med udgangspunkt i Vejle, hvor han skal arbejde med hele paletten af ejen­doms­mæg­le­ry­del­ser. Han er uddannet ingeniør og taget en HD i Marketing og har bl.a. arbejdet som pro­jek­t­ud­vik­ler med at udvikle ejendomme i Coop Danmark, Lidl Danmark, Hoffmann Ejendomme og Specsavers (Louis Nielsen).

  • Vejle
Læs artikel