Flot fremmøde ved New Nordic Lounge på Mipim

  • MIPIM

Traditionen tro er vi en stor gruppe medarbejdere afsted til Mipim i Cannes, der afholdes i disse dage. Vi stiller med 19 af vores partnere, projektchefer og er­hvervs­mæg­le­re til den populære ejendomsmesse for at pleje danske og internationale kontakter. Tirsdag aften var hele 764 deltagere forbi New Nordic Lounge, som EDC Poul Erik Bech er medsponsor af.

Op mod 500 deltagere fra den danske ejen­doms­bran­che er i disse dage i Cannes, hvor den populære ejendomsmesse Mipim afholdes. EDC Poul Erik Bech stiller med 19 deltagere og tirsdag deltog de ved det årlige nordiske arrangement, Nordic Lounge, som i år hedder New Nordic Lounge grundet ny lokation. EDC Poul Erik Bech er en blandt flere sponsorere af arrangementet, hvor hele 764 fra den internationale bygge- og ejen­doms­bran­che deltog.

International, national og lokal viden
En af re­præ­sen­tan­ter­ne fra EDC Poul Erik Bech er Head of International, Helle Nielsen Ziersen. Forud for turen til Cannes deltog hun i Estate Medias podcast, Mipim Morgen, hvor hun deler ud af sine erfaringer fra Mipim og bl.a. fortæller hun, hvorfor EDC Poul Erik Bech stiller med 19 partnere, projektchefer og er­hvervs­mæg­le­re fra alle dele af landet:

”Mange af de internationale kunder ønsker en kombination af international viden, national viden og lokal viden, hvor den lokale viden er rigtig vigtig. På Mipim kan vi kombinere det, så uanset om man sidder i Aarhus, Odense eller København, kan vi mødes med den samme kunde. Så det er en rigtig god måde at gøre det på.”

Hør hele Estate Medias podcast med Helle Nielsen Ziersen:

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel