Første ungdomsboliger på Kvægtorvet i Slagelse ind­flyt­nings­kla­re

  PFA Ejendomme er i fuld sving med at opføre 324 DGNB-guld­cer­ti­fi­ce­re­de boliger på Kvægtorvet i Slagelse, hvoraf de 224 er ungdomsboliger og de resterende 100 er familieboliger. EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at foretage udlejningen.  

  Opførelsen af et stort bo­li­g­ud­vik­lings­pro­jekt på Kvægtorvet i Slagelse går planmæssigt fremad og EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at udleje boligerne. Første etape med 30 familieboliger og 8 rækkehuse er i fuld gang, og snart starter udlejningen af de første ungdomsboliger. Peter Morgan, Investment Director, PFA Ejendomme, siger:

  ”Det går planmæssigt med byggeriet på Kvægtorvet, og de første boliger står snart klar. Prøveboligen er indrettet og er fremvist på de åbne huse, og vi forventer, at første etape af boligerne vil være ind­flyt­nings­kla­re i løbet af efteråret. Vi har allieret os med EDC Projekt Poul Erik Bech, som vi har gode erfaringer med fra tidligere. Vigtigst er dog, at EDC Poul Erik Bech har en selvstændig afdeling i Slagelse, som har fingeren på pulsen i lokalmiljøet.”

  Bæredygtige boliger til alle livets faser
  Det går planmæssigt fremad med udlejningen af 1. etapes 30 familieboliger og 8 rækkehuse og der er meget få ledige. I August startede udlejningen af de første ungdomsboliger. Peter Morgan siger:

  ”Det er ge­ne­ra­tio­ner­nes bydel med boliger til alle livets faser. Fra ungdomsboliger, store- og små familieboliger, til ældreboliger og sågar et friplejehjem, så det er et godt generationsmix, som kan skabe god dynamik og relationer på tværs af generationer. Der er stor opmærksomhed på ESG og bæredygtighed i ejen­doms­bran­chen, og det er også i fokus i den nye bydel i Slagelse. Vi har arbejdet benhårdt med at minimere CO2-aftrykket for at opnå DGNB Guld-certificering. Derudover vil vi gerne symbolisere, at det skal være Slagelses grønne bydel med grønne arealer i området.”

  Gammelt industriområde centralt i Slagelse
  Kvægtorvet er et stort tidligere industriområde, præget af pro­duk­tions­virk­som­he­der, to store slagterier og et gasværk. Sven Lyse, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Syd-/Vestsjælland, siger:

  ”Kvægtorvet er et næsten 90.000 m² stort område, der tilbage i tiden var knudepunkt for handel af fødevarer på Vestsjælland. Området egner sig perfekt til et boligområde med kort afstand til Slagelse Station, Campus Slagelse og Slagelse Bymidte. Slagelse har udviklet sig til et populært sted at bo med gode uddannelser og rammer for familielivet. Boligprojekter er dermed vigtigt for Slagelses fortsatte udvikling.”

  Bjørn Gervø, projektchef EDC Projekt Poul Erik Bech, siger: ”Vi er utrolig glade og stolte af, at få opgaven med at udleje boligerne i Slagelse for PFA Ejendomme. Det er et stort og spændende bo­li­g­ud­lej­nings­pro­jekt med stort potentiale, som henvender sig til alle aldersgrupper. Vi glæder os til at følge projektet i mål og følge udviklingen i Slagelse. Vi oplever en god efterspørgsel på boligerne og glæder os til at udleje ung­doms­bo­li­ger­ne på 32-44 m2 med en månedlig husleje startende fra 4.290 kr. pr. måned. Rækkehusene er på 98-108 m2 med en husleje på 11.650-11.950 kr. pr. måned, så priserne er langt mere kon­kur­ren­ce­dyg­ti­ge end i Storkøbenhavn.”

  Tidligere folkehus og diskotek bliver til et moderne kon­tor­fæl­les­skab i Hammel

  Ejendommene på Østergade 24A-C i Hammel er netop solgt. I dag findes boliglejemål, restaurant og erhvervslokale, hvor det lokalkendte Diskotek One lå før i tiden og som senest var åbent under navnet Club Dizz. Diskokugler og fadølsanlæg er for længst et overstået kapitel, og nu skal hæve-sænkeborde og ergonomiske kontorstole pryde lokalet, når et nyt og ambitiøst kon­tor­fæl­les­skabspro­jekt igangsættes. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene på vegne af Propesta ApS, som har solgt til to lokale investorer.

  • Kontor
  Læs artikel

  EDC Poul Erik Bech rider videre på hotelbølgen: Hoteller, kroer, kon­fe­ren­cecen­tre, feriecentre, vandrehjem og camping rykker – også på in­ve­ste­rings­fron­ten

  Dansk turisme oplever et boom efter Corona. Særligt danske hoteller og feriecentre kan glæde sig over markant flere gæster med rekordmange overnatninger i Danmark i 2023. Det smitter af på in­ve­ste­rings­ly­sten, hvor EDC Erhverv Poul Erik Bech oplever stor efterspørgsel og opmærksomhed på hotelområdet, senest med salget af Hornbæk Hospital, som er ved at blive omdannet til et luksus- badehotel. Det har resulteret i oprettelsen af en dedikeret hotelgruppe, som giver en endnu mere struktureret rådgivnings- og salgsproces på hotelområdet.

  • Hotel
  • Retail
  • Investor
  Læs artikel

  Data og dybdegående analyser kan vise vejen til den gode investering

  Den høje inflation har ført til ren­testig­nin­ger og usikkerhed i ver­den­s­ø­ko­no­mi­en, hvilket har betydet, at der er længere mellem sælgere og købere. Dybdegående analyser og datadrevet viden kan være en gamechanger og pege i retning af den gode investering – eller lige så vigtigt at give information om en given investering skal gennemføres. Research- & ana­ly­se­af­de­lin­gen i EDC Erhverv Poul Erik Bech kan hjælpe med dybdegående analyser ud fra et omfattende datagrundlag.

  • Research
  • Analyse
  • International
  Læs artikel