Første ungdomsboliger på Kvægtorvet i Slagelse ind­flyt­nings­kla­re

  PFA Ejendomme er i fuld sving med at opføre 324 DGNB-guld­cer­ti­fi­ce­re­de boliger på Kvægtorvet i Slagelse, hvoraf de 224 er ungdomsboliger og de resterende 100 er familieboliger. EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at foretage udlejningen.  

  Opførelsen af et stort bo­li­g­ud­vik­lings­pro­jekt på Kvægtorvet i Slagelse går planmæssigt fremad og EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at udleje boligerne. Første etape med 30 familieboliger og 8 rækkehuse er i fuld gang, og snart starter udlejningen af de første ungdomsboliger. Peter Morgan, Investment Director, PFA Ejendomme, siger:

  ”Det går planmæssigt med byggeriet på Kvægtorvet, og de første boliger står snart klar. Prøveboligen er indrettet og er fremvist på de åbne huse, og vi forventer, at første etape af boligerne vil være ind­flyt­nings­kla­re i løbet af efteråret. Vi har allieret os med EDC Projekt Poul Erik Bech, som vi har gode erfaringer med fra tidligere. Vigtigst er dog, at EDC Poul Erik Bech har en selvstændig afdeling i Slagelse, som har fingeren på pulsen i lokalmiljøet.”

  Bæredygtige boliger til alle livets faser
  Det går planmæssigt fremad med udlejningen af 1. etapes 30 familieboliger og 8 rækkehuse og der er meget få ledige. I August startede udlejningen af de første ungdomsboliger. Peter Morgan siger:

  ”Det er ge­ne­ra­tio­ner­nes bydel med boliger til alle livets faser. Fra ungdomsboliger, store- og små familieboliger, til ældreboliger og sågar et friplejehjem, så det er et godt generationsmix, som kan skabe god dynamik og relationer på tværs af generationer. Der er stor opmærksomhed på ESG og bæredygtighed i ejen­doms­bran­chen, og det er også i fokus i den nye bydel i Slagelse. Vi har arbejdet benhårdt med at minimere CO2-aftrykket for at opnå DGNB Guld-certificering. Derudover vil vi gerne symbolisere, at det skal være Slagelses grønne bydel med grønne arealer i området.”

  Gammelt industriområde centralt i Slagelse
  Kvægtorvet er et stort tidligere industriområde, præget af pro­duk­tions­virk­som­he­der, to store slagterier og et gasværk. Sven Lyse, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Syd-/Vestsjælland, siger:

  ”Kvægtorvet er et næsten 90.000 m² stort område, der tilbage i tiden var knudepunkt for handel af fødevarer på Vestsjælland. Området egner sig perfekt til et boligområde med kort afstand til Slagelse Station, Campus Slagelse og Slagelse Bymidte. Slagelse har udviklet sig til et populært sted at bo med gode uddannelser og rammer for familielivet. Boligprojekter er dermed vigtigt for Slagelses fortsatte udvikling.”

  Bjørn Gervø, projektchef EDC Projekt Poul Erik Bech, siger: ”Vi er utrolig glade og stolte af, at få opgaven med at udleje boligerne i Slagelse for PFA Ejendomme. Det er et stort og spændende bo­li­g­ud­lej­nings­pro­jekt med stort potentiale, som henvender sig til alle aldersgrupper. Vi glæder os til at følge projektet i mål og følge udviklingen i Slagelse. Vi oplever en god efterspørgsel på boligerne og glæder os til at udleje ung­doms­bo­li­ger­ne på 32-44 m2 med en månedlig husleje startende fra 4.290 kr. pr. måned. Rækkehusene er på 98-108 m2 med en husleje på 11.650-11.950 kr. pr. måned, så priserne er langt mere kon­kur­ren­ce­dyg­ti­ge end i Storkøbenhavn.”

  DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

  Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
  Læs artikel

  Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

  Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
  Læs artikel

  228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

  En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
  Læs artikel