God synergi i stor boks­bu­tik­se­jen­dom i Esbjerg: Endnu en lejer på plads – nu kun ét detaillejemål tilbage

  • Detail

Lige nu sker der store ting på Østre Gjesingvej 9 i Esbjerg. Den alsidige boks­bu­tik­se­jen­dom har nemlig netop budt værk­tøjsvirk­som­he­den Carl Ras velkommen ombord i ejendommen, der også huser IKEA og den svenske tøjkæde Lager157. Udlejer har på meget kort tid formået at skabe stor succes i ejendommen, hvor der nu blot er ét lejemål tilbage. EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg har formidlet udlejningerne og er i fuld gang med at finde en lejer til det sidste lejemål.

Ole Vium Pedersen har haft en næsten 5.000 m² stor boksejendom på hænderne siden januar 2022. Ejendommen er opdelt i fire lejemål, hvorfra IKEA i sommeren 2022 åbnede sit køkken-, bad- og sove­væ­rel­ses­kon­cept samt ’click & collect’. Senest har værktøjs- og beslaggiganten Carl Ras modtaget nøglerne til 1.200 m²:  

”Vi har længe villet opstarte en butik i Esbjerg, men manglede at finde en helt rigtig placering og ejendom, der passede til os og vores kunders behov. Vi sælger til den professionelle håndværker, så det skal være nemt, og der skal være synergi i tingene, for at det giver mening for os. Det får vi her i et attraktivt erhvervsområde, der tilmed er tæt på motorvej, hvilket gør det meget nemt for vores kunder at finde os. Så beliggenheden gjorde det store udslag i vores valg,” siger Jesper Nør Jensen, projektleder i Carl Ras.

Han fortsætter: ”Vi fik nøglerne til lejemålet i begyndelsen af året, så vi er i fuld gang med at få optimeret og indrettet til vores ønsker. Vi får lavet nye gulve og vægge, og inventar får vi i Uge 7 eller 8, og så regner vi med at være helt på plads og åbningsklar engang i marts-april 2023. Og det glæder vi os meget til. Nu ser vi bare frem til at kunne åbne op og tilbyde vores kunder en efterspurgt butik i et attraktivt og let­til­gæn­ge­ligt område i Esbjerg.”

Lejerne betyder alt
Da Ole Vium Pedersen overtog ejendommen for ét år siden, stod den tom for lejere. Nu er ejendommen præget af prominente virksomheder, der virkelig har løftet området – og sådan har det ikke altid været.

Han siger: ”Da jeg først overtog ejendommen, var den ikke specielt attraktiv for nye lejere, så det betyder alt at få så kompetente og kendte lejere ind, der løfter ejendommen og området til nye højder. Det har krævet lidt tålmodighed, men vi er meget tilfredse med det lejemix, vi har nu. Lejerne komplimenterer hinanden godt og har skrevet under på nogle længerevarende kontrakter, så vi er meget tilfredse.”

”Samarbejdet med EDC Erhverv Poul Erik Bech har fungeret godt, og de har skabt en god dialog og formået at få det hele til at passe sammen. Det har været et til­freds­stil­len­de og professionelt samarbejde med god rådgivning undervejs, som vi håber at få fuldbyrdet, når det sidste lejemål bliver udlejet,” siger han. 

Forinden Carl Ras flyttede Lager157 ind på 1.895 m², hvorfra den svenske virksomhed langer funktionelt og moderigtigt tøj til billige priser over disken. Tekstil­ud­by­de­ren har indtil videre to butikker i Danmark, men er også repræsenteret i Finland, Norge og allermest i moderlandet Sverige.

Ét lejemål tilbage
Der er endnu ét lejemål tilbage i ejendommen. Lejemålet ligger i smørhullet mellem IKEA og Lager157 og har tidligere været hjemsted for en stor sportsbutik. Jesper Ølgaard Bloch, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg, har formidlet udlejningen af de øvrige lejemål i ejendommen. Han siger:

”Vi er glade for at have bistået udlejer med nogle gode lejere, hvor samarbejdet mellem os, udlejer og senest Carl Ras har været udbytterigt for alle parter. Vi fortsætter jagten på at finde en lejer til det sidste lejemål også. Det sidste lejemål på Østre Gjesingvej 9 rummer 908 m² og er en regulær boksbutik med flere interessante anvendelses- og in­dret­nings­mu­lig­he­der. Lejemålet tilbyder godt seks meters loftshøjde, gode par­ke­rings­fa­ci­li­te­ter og veletablerede adgangsforhold til og fra ejendommen. Så der er tale om en attraktiv boksbutik i Esbjergs største retailområde, Esbjerg Nord, som nu altså kun har en boksbutik tilbage.”

Selvom ejendommen ikke er fuldt udlejet, er det altså ikke hvem som helst, der får lov at leje sig ind. Det skal være den rette virksomhed, der kan bidrage med synergi til ejendommen:

”Det sidste lejemål vil være attraktivt for mange. Vi har da nogle kriterier for, hvem vi gerne vil have ind, men de kan også være lidt svære at definere. Forhåbentlig finder vi en god lejer, der passer godt ind i ejendommen og det lejemix, vi har i dag. Vi har med vilje holdt kortene lidt tæt og først lige aktiveret lejemålet nu her, så vi kan tage det hele i et tempo, der giver mening for os og finde den helt rigtige lejer. Jeg glæder mig til den fremadrettede proces og håber på et positivt resultat,” siger Ole Vium Pedersen.

Læs mere på edc.dk

Vil du vide mere?


Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

Boligmarkedet i Odense er ikke mættet: 20 boliger i eksklusive dob­bel­træk­ke­hu­se i centrum fuldt udlejet

I midten af 2022 blev første spadestik taget til den nye moderne haveby på Falen i midten af Odense, og på forårets første dag flyttede de sidste beboere ind i de 20 nybyggede toplansboliger fordelt på 10 dob­bel­træk­ke­hu­se. Boligerne er 108-113 m² og har en unik beliggenhed i centrum af Odense, tæt på både by og natur. EDC Poul Erik Bech Odense har stået for udlejningen af de 20 eksklusive boliger, som er udlejet på kort tid, hvilket vidner om, at bo­li­g­ud­lej­nings­mar­ke­det i Odense stadig lever trods øget udbud.

  • Odense
  • Projekt
Læs artikel

Lokal købmand køber Lyngkroen: Sælger driver kongelig privilegeret kro videre som forpagter

Lyngkroen er netop solgt efter kun at have været til salg i få måneder i det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Odsherred. Den historiske kro har en glorværdig fortid, der strækker sig helt tilbage til 1785, hvor stedet var en kongeligt privilegeret kro. Køber er Henrik Købke Søeborg, der har den lokale Spar-købmand på modsatte side af vejen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den charmerende kro på knap 900 m². Sælger Lau Gram Brahl fortsætter som forpagter og den daglige drift fortsætter ufortrødent.

  • Detail
  • Odsherred
Læs artikel

Ny er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Vejle

Johnny Pedersen (46) er startet som er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Trekantområdet med udgangspunkt i Vejle, hvor han skal arbejde med hele paletten af ejen­doms­mæg­le­ry­del­ser. Han er uddannet ingeniør og taget en HD i Marketing og har bl.a. arbejdet som pro­jek­t­ud­vik­ler med at udvikle ejendomme i Coop Danmark, Lidl Danmark, Hoffmann Ejendomme og Specsavers (Louis Nielsen).

  • Vejle
Læs artikel