Halvdelen af fyrtårnspro­jek­tet Green Hills i Solrød er udlejet: ”Vi har aldrig oplevet så stor interesse”

  Balder Danmark vandt tilbage i 2019 udbuddet af den attraktive grund på Cordozavej i Solrød. Det ikoniske byggeri har fået stor opmærksomhed pga. den bæredygtige profil, flotte arkitektur og appel til alle generationer. Luisa Rosenberg, ud­lej­nings­ansvar­lig for projekter i Balder Danmark, siger:

  ”Opmærksomheden har været overvældende, og vi har i Balder aldrig tidligere oplevet så stor interesse for et af vores projekter. Det er også et helt særligt byggeri formet ud fra høje krav til byggeriets arkitektur, bo­lig­s­am­men­sæt­ning og bæredygtighed. Projektet er bygget op om to ’fyrtårne’, og inden længe frigiver vi boligerne i det andet tårn, det vil sige tredje etape og derefter etape 4 med i alt 150 lej­e­lej­lig­he­der.”

  ”Vi valgte EDC Projekt Poul Erik Bech til at stå for udlejningen primært pga. deres lokalkendskab og databaserede tilgang til ud­lej­nings­op­ga­ven. De har nogle virkelig gode værktøjer til prissætning af lejeniveauer. Både i forhold til, hvad der ligger til salg i området, hvad lejeniveauerne er i området og den generelle prisudvikling i forhold til den høje kvalitet i byggeriet. For os var det en stor tryghed, at vores beslutninger er underbygget af data, og det har også vist sig at være den helt rigtige beslutning, da det er gået fuldstændigt, som vi havde håbet, og endda over forventning med udlejningen af de første to etaper.”

  Bæredygtighed tænkt ind fra starten

  Green Hills er præ-certificeret til den anerkendte, internationale DGNB-Guld-certificering, hvilket giver projektet et hel­heds­o­ri­en­te­ret syn på bæredygtighed, hvor miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed er tænkt ind fra starten. Kenneth Nielsen, pro­jek­t­di­rek­tør, EDC Projekt Poul Erik Bech, siger:

  ”Vi havde en klar forventning om, at der ville være stor efterspørgsel på boligerne, og det har vist sig at holde mere end bare stik. Fyrtårnspro­jek­tet er meget iøjnefaldende og kendetegnet ved de skrå tagflader med grøn beplantning, der stiger mod himlen og mødes i en spids på 9. etage og giver et smukt udtryk. De 294 lejeboliger varierer i størrelse 2-6 værelser fra 56 til 212 m2 og fordeler sig på en række forskellige lej­lig­heds­ty­per og planløsninger.”

  ”Det er et visionært projekt, hvor bygningens varierede bo­lig­s­am­men­sæt­ning betyder, at alle kan bo i Green Hills. Der er plads til alle generationer og både børnefamilier, seniorer, par, singler og unge, og man kan i princippet bo her hele livet. Det har i stor stil vist sig at være tiltalende for rigtig mange, og vi føler os overbevist om, at der også vil være massiv efterspørgsel på tredje, der snart bliver frigivet og senere også fjerde etape.”

  Om Green Hills

  Green Hills opføres i et samarbejde mellem Balder Danmark og Bovieran Danmark som bygherrer, Sjælsø Management som pro­jek­t­ud­vik­ler og sty­rings­en­tre­pre­nør, MOE som ingeniør, Danielsen Architecture som har tegnet byggeriet og Danielsen Urban Landscape som har slået stregerne til landskabet. Byggeriet kommer til at rumme 350 boliger i alt, hvoraf de 294 opføres af Balder Danmark med EDC Projekt Poul Erik Bech til at stå for udlejningen. I hjertet af bygningen opfører Bovieran Danmark et se­ni­o­r­bo­fæl­les­skab, som rummer 55 andelsboliger og en gæstebolig. Alle boliger i Bovieran er solgt.

  Læs mere om projektet her

  National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

  Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

  Bjørn Gervø

  Projektchef, partner, ejendomsmægler og valuar, MDE

  bge@edc.dk20 16 19 1358 58 70 52EDC Erhverv Poul Erik Bech

  EDC Erhverv Poul Erik Bech

  Støden 9, 4000 Roskilde

  403@edc.dk46 33 33 33