Hejmdal Privathospital flytter ind i flerbruger-kontorhus lige ud til Limfjorden

 • Kontor
 • Aalborg

Hejmdal Privathospital i Aalborg kan se frem til at blive en del af et stort flerbruger-kontorhus på Aalborgs havnefront. Hejmdal Privathospital har lejet et 1.202 m² stort kontor fordelt på to etager på Vestre Havnepromenade 1A, lige ud til Limfjorden. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har udlejet kontoret for Nordea Pension Ejendom off-market efter proaktivt mæglerarbejde.

Danmarks største psykiatriske privathospital har lokationer i de fire største byer i landet og har over 50 dedikerede psykologer, psykiatere, sygeplejersker, mil­jøte­ra­pe­u­ter, lærere og administrativt personale. Fremadrettet skal medarbejdere og patienter i Aalborg sætte kursen mod Vestre Havnepromenade 1A, da pri­vat­ho­spi­ta­let flytter ind i det store flerbruger-kontorhus på hav­ne­pro­me­na­den.

Proaktivt mæglerarbejde
EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet lejeaftalen mellem Nordea Pension Ejendom og Hejmdal Privathospital inden lejemålet kom på markedet. Nicolai Varberg Larsen, ejendomsmægler EDC Erhverv Poul Erik Bech siger:

”Vi har et rigtig godt køber-/lejerkartotek og havde på baggrund af det også flere fremvisninger for forskellige virksomheder, selvom sagen ikke var på markedet endnu. I sidste ende endte Hejmdal Privathospital med at blive de nye lejere, hvilket både vi og Nordea Pension Ejendom er glade for, så tillykke til dem med en af de allerbedst beliggende kontorlokaler i Aalborg.”

Flerbruger-kontorhuse er populære
Hejmdal Privathospital bliver en del af et stort flerbruger-kontorhuse, hvor lejere som bl.a. Min A-kasse, Komplext Advokater, Lazzaweb, DNV og Alles Lægehus allerede har deres daglige gang. Frank Jensen, direktør og partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, fortæller:

”Flerbruger-kontorhuse bliver mere og mere udbredt, både i Nordjylland og resten af landet. Som udgangspunkt er det sværere at udleje ét stort kontordomicil til én enkelt virksomhed. Der er et utal af mindre og mellemstore virksomheder i Danmark, så derfor giver det god mening at dele de store kontorhuse op i flere enheder. Det er også en fordel for virksomhederne, som kan deles om kantineordning, kon­tor­fa­ci­li­te­ter, reception og andre ting, der gør hverdagen nemmere og billigere for den enkelte virksomhed, og når tingene virkelig går op i en højere enhed, kan lejerne netværke og spare med hinanden.”

Han tilføjer: ”Der er stadig en enkelt mulighed for at blive en del af flerbruger-kontorhuset på hav­ne­pro­me­na­den her i Aalborg. Der er et ledigt kontorlokale på 563 m², hvor der er uhindret udsigt over fjorden og mulighed for at leje par­ke­rings­plad­ser i kælderen. Lejemålet kan i samråd med udlejer indrettes, så det passer til den kommende lejers behov. Så er man interesseret i at have kontor på en af de bedste beliggenheder i Aalborg, så skal man snart slå til.”

Kontor med udsigt over Fjorden

Et af de bedst placerede kontorer i Aalborg på i alt 536 m² er nu tilgængeligt til leje. Kontoret har uhindret udsigt udover fjorden, og der er mulighed for at leje par­ke­rings­plad­ser i kælderen. Kontoret er i øjeblikket opdelt i 13 separate kontorer/mødelokaler samt en større re­cep­tions­om­rå­de.

Læs mere

Lokal købmand køber Lyngkroen: Sælger driver kongelig privilegeret kro videre som forpagter

Lyngkroen er netop solgt efter kun at have været til salg i få måneder i det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Odsherred. Den historiske kro har en glorværdig fortid, der strækker sig helt tilbage til 1785, hvor stedet var en kongeligt privilegeret kro. Køber er Henrik Købke Søeborg, der har den lokale Spar-købmand på modsatte side af vejen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den charmerende kro på knap 900 m². Sælger Lau Gram Brahl fortsætter som forpagter og den daglige drift fortsætter ufortrødent.

  Læs artikel

  Ny er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Vejle

  Johnny Pedersen (46) er startet som er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Trekantområdet med udgangspunkt i Vejle, hvor han skal arbejde med hele paletten af ejen­doms­mæg­le­ry­del­ser. Han er uddannet ingeniør og taget en HD i Marketing og har bl.a. arbejdet som pro­jek­t­ud­vik­ler med at udvikle ejendomme i Coop Danmark, Lidl Danmark, Hoffmann Ejendomme og Specsavers (Louis Nielsen).

  • Vejle
  Læs artikel

  My Home tilbage på danske hænder – første skridt er at vende ”hjem” til Holstebro

  Det er under et år siden, at møbelkæden My Home drejede nøglen for sidste gang på Lavhedevej 50 i Holstebro. Men nu er der godt nyt til de møbelglade folk i Vestjylland. Møbelkæden vender nemlig tilbage til den vestjyske provinsby på akkurat samme adresse som tidligere. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen af lejemålet på 1.456 m2 i Lavhedecentret.

  • Detail
  • Holstebro
  • My Home
  Læs artikel