Historisk ejendom: Tidligere tinghus og politistation solgt i Nørresundby

  EDC Erhverv Poul Erik Bech har netop solgt det gamle Tinghus i Nørresundby, der tidligere har været anvendt til tinghus og politistation. AOF har solgt ejendommen, men de bliver boende som lejere.

  Den markante ejendom med en central placering har været i AOF's eje i mange år og anvendes i dag til undervisning, aftenskole og kontor mv. AOF forbliver i forbindelse med salget som lejer i ejendommen, og de fortsætter således sine aktiviteter fra lokalerne.

  For­ret­nings­fø­rer Bo Jørgensen fra AOF Nordjylland udtaler: "Salget af ejendommen sker som følge af en strategisk beslutning om at eje færre bygninger. Vi ser frem til at fortsætte vores aktiviteter fra ejendommen, der har en rigtig god placering for os. Vi ser desuden frem til et godt samarbejde med den nye ejer af ejendommen, Michael Vestergaard."

  Smuk og markant ejendom
  Køber af ejendommen Michael Vestergaard udtaler: "Jeg er meget tilfreds med købet af Tinghusgade 3, Nørresundby. Det er en smuk og markant ejendom med en særdeles central placering. Jeg er glad for, at AOF forbliver i ejendommen som lejer - og på længere sigt glæder jeg mig til at videreudvikle ejendommen."

  Mægleren på handlen har været Frank Jensen og Michael Stilling, EDC Erhverv Poul Erik Bech. Frank Jensen udtaler:

  "Jeg har gennem mange år arbejdet sammen med Bo Jørgensen og AOF. Det har været en fornøjelse at formidle den smukke og gamle ejendom, der er opført helt tilbage i 1920 og har en særlig historik som Tinghus og Politistation. Og et lille Fun Fact er, at der stadig er celle i kælderen - og endda med eget toilet."

  CityFact udvider med 4 nye områder: Følg den lokale udvikling

  EDC Erhverv Poul Erik Bech introducerede i sommeren 2022 det nye analyseprodukt CityFact, som kan bruges til at give et dybdegående indblik i relevante tal og tendenser for en specifik by eller område. Produktet har været så stor en succes, at det netop er blevet udvidet med 4 nye områder i form af Vendsyssel, Vestegnen, Trekantområdet og Sønderjylland.

  • CityFact
  Læs artikel

  JLL og EDC Poul Erik Bech med ny Nordic Outlook: Hvornår vender udviklingen på det nordiske ejendomsmarked?

  JLL (Jones Lang LaSalle), en af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der, har sammen med EDC International Poul Erik Bech netop offentliggjort rapporten JLL Nordic Outlook, som giver en status på det nordiske ejendomsmarked. Spørgsmålet er, hvornår ejen­doms­mar­ke­det igen vil stabilisere sig?

  • JLL
  • Nordic Outlook
  • Det nordiske ejendomsmarked
  Læs artikel

  Nordic Outlook Autumn 2023

  JLL (Jones Lang LaSalle) har netop udgivet deres halvårlige rapport om det nordiske ejendomsmarked. EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået med tal, tendenser og indsigter om det danske marked. Temaet for efterårets rapport er, at ejen­doms­mar­ke­det er på vej mod lysere tider. Men hvornår vil markedet stabilisere sig?

   Læs artikel