Historisk ejendom: Tidligere tinghus og politistation solgt i Nørresundby

  EDC Erhverv Poul Erik Bech har netop solgt det gamle Tinghus i Nørresundby, der tidligere har været anvendt til tinghus og politistation. AOF har solgt ejendommen, men de bliver boende som lejere.

  Den markante ejendom med en central placering har været i AOF's eje i mange år og anvendes i dag til undervisning, aftenskole og kontor mv. AOF forbliver i forbindelse med salget som lejer i ejendommen, og de fortsætter således sine aktiviteter fra lokalerne.

  For­ret­nings­fø­rer Bo Jørgensen fra AOF Nordjylland udtaler: "Salget af ejendommen sker som følge af en strategisk beslutning om at eje færre bygninger. Vi ser frem til at fortsætte vores aktiviteter fra ejendommen, der har en rigtig god placering for os. Vi ser desuden frem til et godt samarbejde med den nye ejer af ejendommen, Michael Vestergaard."

  Smuk og markant ejendom
  Køber af ejendommen Michael Vestergaard udtaler: "Jeg er meget tilfreds med købet af Tinghusgade 3, Nørresundby. Det er en smuk og markant ejendom med en særdeles central placering. Jeg er glad for, at AOF forbliver i ejendommen som lejer - og på længere sigt glæder jeg mig til at videreudvikle ejendommen."

  Mægleren på handlen har været Frank Jensen og Michael Stilling, EDC Erhverv Poul Erik Bech. Frank Jensen udtaler:

  "Jeg har gennem mange år arbejdet sammen med Bo Jørgensen og AOF. Det har været en fornøjelse at formidle den smukke og gamle ejendom, der er opført helt tilbage i 1920 og har en særlig historik som Tinghus og Politistation. Og et lille Fun Fact er, at der stadig er celle i kælderen - og endda med eget toilet."

  Boligmarkedet i Odense er ikke mættet: 20 boliger i eksklusive dob­bel­træk­ke­hu­se i centrum fuldt udlejet

  I midten af 2022 blev første spadestik taget til den nye moderne haveby på Falen i midten af Odense, og på forårets første dag flyttede de sidste beboere ind i de 20 nybyggede toplansboliger fordelt på 10 dob­bel­træk­ke­hu­se. Boligerne er 108-113 m² og har en unik beliggenhed i centrum af Odense, tæt på både by og natur. EDC Poul Erik Bech Odense har stået for udlejningen af de 20 eksklusive boliger, som er udlejet på kort tid, hvilket vidner om, at bo­li­g­ud­lej­nings­mar­ke­det i Odense stadig lever trods øget udbud.

  • Odense
  • Projekt
  Læs artikel

  Lokal købmand køber Lyngkroen: Sælger driver kongelig privilegeret kro videre som forpagter

  Lyngkroen er netop solgt efter kun at have været til salg i få måneder i det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Odsherred. Den historiske kro har en glorværdig fortid, der strækker sig helt tilbage til 1785, hvor stedet var en kongeligt privilegeret kro. Køber er Henrik Købke Søeborg, der har den lokale Spar-købmand på modsatte side af vejen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den charmerende kro på knap 900 m². Sælger Lau Gram Brahl fortsætter som forpagter og den daglige drift fortsætter ufortrødent.

  • Detail
  • Odsherred
  Læs artikel

  Ny er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Vejle

  Johnny Pedersen (46) er startet som er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Trekantområdet med udgangspunkt i Vejle, hvor han skal arbejde med hele paletten af ejen­doms­mæg­le­ry­del­ser. Han er uddannet ingeniør og taget en HD i Marketing og har bl.a. arbejdet som pro­jek­t­ud­vik­ler med at udvikle ejendomme i Coop Danmark, Lidl Danmark, Hoffmann Ejendomme og Specsavers (Louis Nielsen).

  • Vejle
  Læs artikel