Hjælp med at vurdere, hvordan ejen­doms­mar­ke­det kommer til at se ud i 2024

  • Forventningsundersøgelse

For 9. år i træk sætter EDC Erhverv fingeren på pulsen og kigger frem mod det kommende år med vores store For­vent­nings­un­der­sø­gel­se, som stiller skarpt på forventninger til ejen­doms­mar­ke­det. Sidste år var der over 1.700 respondenter, og nu er tiden kommet til, at du kan hjælpe med at besvare For­vent­nings­un­der­sø­gel­sen 2024.

EDC Erhvervs store For­vent­nings­un­der­sø­gel­se kører på 9. år og dykker ned i for­vent­nin­ger­ne til ejen­doms­mar­ke­det. Undersøgelsen tager afsæt i investorer, lejere og virksomheders forventninger til bl.a. prisudvikling, renteniveau, lejeniveau og inflation. Alle svar indsamles og udgives i en samlet rapport, der giver et dybdegående indblik i, hvilke forventninger branchen har til markedet næste år.

Deltag i vores For­vent­nings­un­der­sø­gel­se 2024 her.

Ved sidste års undersøgelse var der 1.700 respondenter fra alle dele af landet, som bidrog med deres forventninger til ejen­doms­mar­ke­det.

”Vi forventer som altid en stor interesse for vores undersøgelse. Gennem alle årene har vi oplevet en positiv udvikling i antallet af respondenter, så forventningen i år er også, at vi når det samme niveau som sidste år,” siger Joseph Alberti, Head of Research hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, som sammen med resten af EDC Poul Erik Bechs Analyse & Research-afdeling står for at bearbejde de mange data, som undersøgelsen giver.

Rapport og For­vent­nings­se­mi­nar
Ligesom de forrige år vil resultaterne af for­vent­nings­a­na­ly­sen blive præsenteret ved et eksklusivt seminar. Her vil en række eksterne fored­rags­hol­de­re og eksperter perspektivere den nuværende og forventede mar­keds­si­tu­a­tion sammen med eksperter fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

”Vi har igen gjort det attraktivt at deltage og tilbyder bl.a. de attraktive For­vent­nings­se­mi­nar­plad­ser først til respondenter af analysen. For­vent­nings­se­mi­na­ret afholdes i år den 30. november 2023 i Industriens Hus hos Dansk Industri. Vi sender selvfølgelig også den samlede rapport med alle for­vent­nings­ind­sig­ter­ne til alle, der deler sine forventninger – og så er alle deltagere desuden med i en konkurrence om en Sage Barista espres­so­ma­ski­ne til en værdi af 6.299 kr.,” fortæller Joseph Alberti, Head of Research i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

National erhvervsmægler med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Du kan altid kontakte mig, hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan Research & Analyse kan hjælpe dig.

Joseph Alberti

Head of Research

joal@edc.dk58 58 74 67EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

120@edc.dk33 30 10 00

CityFact udvider med 4 nye områder: Følg den lokale udvikling

EDC Erhverv Poul Erik Bech introducerede i sommeren 2022 det nye analyseprodukt CityFact, som kan bruges til at give et dybdegående indblik i relevante tal og tendenser for en specifik by eller område. Produktet har været så stor en succes, at det netop er blevet udvidet med 4 nye områder i form af Vendsyssel, Vestegnen, Trekantområdet og Sønderjylland.

  • CityFact
Læs artikel

JLL og EDC Poul Erik Bech med ny Nordic Outlook: Hvornår vender udviklingen på det nordiske ejendomsmarked?

JLL (Jones Lang LaSalle), en af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der, har sammen med EDC International Poul Erik Bech netop offentliggjort rapporten JLL Nordic Outlook, som giver en status på det nordiske ejendomsmarked. Spørgsmålet er, hvornår ejen­doms­mar­ke­det igen vil stabilisere sig?

  • JLL
  • Nordic Outlook
  • Det nordiske ejendomsmarked
Læs artikel

Nordic Outlook Autumn 2023

JLL (Jones Lang LaSalle) har netop udgivet deres halvårlige rapport om det nordiske ejendomsmarked. EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået med tal, tendenser og indsigter om det danske marked. Temaet for efterårets rapport er, at ejen­doms­mar­ke­det er på vej mod lysere tider. Men hvornår vil markedet stabilisere sig?

    Læs artikel