Hjælp med at vurdere, hvordan ejen­doms­mar­ke­det kommer til at se ud i 2024

  • Forventningsundersøgelse

For 9. år i træk sætter EDC Erhverv fingeren på pulsen og kigger frem mod det kommende år med vores store For­vent­nings­un­der­sø­gel­se, som stiller skarpt på forventninger til ejen­doms­mar­ke­det. Sidste år var der over 1.700 respondenter, og nu er tiden kommet til, at du kan hjælpe med at besvare For­vent­nings­un­der­sø­gel­sen 2024.

EDC Erhvervs store For­vent­nings­un­der­sø­gel­se kører på 9. år og dykker ned i for­vent­nin­ger­ne til ejen­doms­mar­ke­det. Undersøgelsen tager afsæt i investorer, lejere og virksomheders forventninger til bl.a. prisudvikling, renteniveau, lejeniveau og inflation. Alle svar indsamles og udgives i en samlet rapport, der giver et dybdegående indblik i, hvilke forventninger branchen har til markedet næste år.

Deltag i vores For­vent­nings­un­der­sø­gel­se 2024 her.

Ved sidste års undersøgelse var der 1.700 respondenter fra alle dele af landet, som bidrog med deres forventninger til ejen­doms­mar­ke­det.

”Vi forventer som altid en stor interesse for vores undersøgelse. Gennem alle årene har vi oplevet en positiv udvikling i antallet af respondenter, så forventningen i år er også, at vi når det samme niveau som sidste år,” siger Joseph Alberti, Head of Research hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, som sammen med resten af EDC Poul Erik Bechs Analyse & Research-afdeling står for at bearbejde de mange data, som undersøgelsen giver.

Rapport og For­vent­nings­se­mi­nar
Ligesom de forrige år vil resultaterne af for­vent­nings­a­na­ly­sen blive præsenteret ved et eksklusivt seminar. Her vil en række eksterne fored­rags­hol­de­re og eksperter perspektivere den nuværende og forventede mar­keds­si­tu­a­tion sammen med eksperter fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

”Vi har igen gjort det attraktivt at deltage og tilbyder bl.a. de attraktive For­vent­nings­se­mi­nar­plad­ser først til respondenter af analysen. For­vent­nings­se­mi­na­ret afholdes i år den 30. november 2023 i Industriens Hus hos Dansk Industri. Vi sender selvfølgelig også den samlede rapport med alle for­vent­nings­ind­sig­ter­ne til alle, der deler sine forventninger – og så er alle deltagere desuden med i en konkurrence om en Sage Barista espres­so­ma­ski­ne til en værdi af 6.299 kr.,” fortæller Joseph Alberti, Head of Research i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

National erhvervsmægler med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Du kan altid kontakte mig, hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan Research & Analyse kan hjælpe dig.

Joseph Alberti

Head of Research

joal@edc.dk58 58 74 67EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

120@edc.dk33 30 10 00

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel