Hjælp med at vurdere, hvordan ejen­doms­mar­ke­det kommer til at se ud i 2024

  • Forventningsundersøgelse

For 9. år i træk sætter EDC Erhverv fingeren på pulsen og kigger frem mod det kommende år med vores store For­vent­nings­un­der­sø­gel­se, som stiller skarpt på forventninger til ejen­doms­mar­ke­det. Sidste år var der over 1.700 respondenter, og nu er tiden kommet til, at du kan hjælpe med at besvare For­vent­nings­un­der­sø­gel­sen 2024.

EDC Erhvervs store For­vent­nings­un­der­sø­gel­se kører på 9. år og dykker ned i for­vent­nin­ger­ne til ejen­doms­mar­ke­det. Undersøgelsen tager afsæt i investorer, lejere og virksomheders forventninger til bl.a. prisudvikling, renteniveau, lejeniveau og inflation. Alle svar indsamles og udgives i en samlet rapport, der giver et dybdegående indblik i, hvilke forventninger branchen har til markedet næste år.

Deltag i vores For­vent­nings­un­der­sø­gel­se 2024 her.

Ved sidste års undersøgelse var der 1.700 respondenter fra alle dele af landet, som bidrog med deres forventninger til ejen­doms­mar­ke­det.

”Vi forventer som altid en stor interesse for vores undersøgelse. Gennem alle årene har vi oplevet en positiv udvikling i antallet af respondenter, så forventningen i år er også, at vi når det samme niveau som sidste år,” siger Joseph Alberti, Head of Research hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, som sammen med resten af EDC Poul Erik Bechs Analyse & Research-afdeling står for at bearbejde de mange data, som undersøgelsen giver.

Rapport og For­vent­nings­se­mi­nar
Ligesom de forrige år vil resultaterne af for­vent­nings­a­na­ly­sen blive præsenteret ved et eksklusivt seminar. Her vil en række eksterne fored­rags­hol­de­re og eksperter perspektivere den nuværende og forventede mar­keds­si­tu­a­tion sammen med eksperter fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

”Vi har igen gjort det attraktivt at deltage og tilbyder bl.a. de attraktive For­vent­nings­se­mi­nar­plad­ser først til respondenter af analysen. For­vent­nings­se­mi­na­ret afholdes i år den 30. november 2023 i Industriens Hus hos Dansk Industri. Vi sender selvfølgelig også den samlede rapport med alle for­vent­nings­ind­sig­ter­ne til alle, der deler sine forventninger – og så er alle deltagere desuden med i en konkurrence om en Sage Barista espres­so­ma­ski­ne til en værdi af 6.299 kr.,” fortæller Joseph Alberti, Head of Research i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

National erhvervsmægler med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Du kan altid kontakte mig, hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan Research & Analyse kan hjælpe dig.

Joseph Alberti

Head of Research

joal@edc.dk58 58 74 67EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

120@edc.dk33 30 10 00

Nyt kontordomicil i Odense bliver bygget til GF Forsikring

GF Forsikring bliver i Odense og rykker ind i kommende kontordomicil i 2026

EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået GF Forsikring med at finde et nyt kontordomicil i Odense og efter et par års søgen, er det lykkedes. Det medlemsejede for­sik­rings­sel­skab rykker forventeligt ind i den kommende domicilejendom i Cortex Park i Odense i 2026. Raundahl & Moesby er to­ta­len­tre­pre­nør på projektet, som de netop har solgt videre til AP Ejendomme og altså GF Forsikring, som kommende lejere.

  • Kontor
  • Odense
Læs artikel

Ge­ne­ra­tions­skif­te: Veldrevet og idyllisk hotel tæt på den dansk-tyske grænse sat til salg

Det anerkendte og historiske Benniksgaard Hotel i Rinkenæs, tæt på den dansk-tyske grænse, er sat til salg. Pris: 42,5 mio. kr. Siden den spæde start i 2000 er hotellet løbende blevet moderniseret og udvidet, og i dag består hotellet af samlet 119 værelser, der ligger med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord.

  • Hotel
  • Sønderjylland
Læs artikel

Ikoniske skolebygninger skal omdannes til boliger: Budfrist den 20. september

Den lokalkendte skole i Haderslev Hans Hertug Skole skal omdannes til boliger. I første omgang skal den tidligere folkeskole sælges i offentligt udbud med budfrist den 20. september 2024, hvorefter den kommende køber vil have mulighed for at tilpasse byggeplanerne. EDC Poul Erik Bech skal formidle salget af den tidligere folkeskole på vegne af Haderslev Kommune.

  • Investering
  • Projekt
  • Haderslev
Læs artikel