Hotel og kon­fe­ren­cecen­ter i midten af Danmark sat til salg for 110 mio. kr.

  • Korsør
  • Hotel

Det tidligere Comwell Grand Park Hotel i Korsør er sat til salg. Hotel- og kon­fe­ren­cecen­te­ret ligger tæt på Vestmotorvejen og Sto­re­bælts­bro­en og rummer knap 10.000 m², som fordeler sig på 134 værelser, kon­fe­ren­ce­lo­ka­ler, mødelokaler, restaurant med industrikøkken, spaområde og en ældre og to bygninger, der tidligere har været en del af Taarnborg Gods. EDC Erhverv Poul Erik Bech skal formidle salget af hotel- og kon­fe­ren­cecen­te­ret til en pris på 110 mio. kr.

På årets sidste dag i 2021 overtog fagforbundet 3F det tidligere Comwell Grand Park Hotel i Korsør. Planen med ejendommen på Ørnumsvej 6 på i alt 9.715 m² var at skabe en ny forbundsskole, som efter planen skulle åbne i år. Men efter at være gået i gang med projektet har planerne ændret sig. Derfor er det store hotel- og kon­fe­ren­cecen­ter sat til salg, fortæller Henrik Voelsberg, driftschef hos 3F:

"Vi købte hotel- og kon­fe­ren­cecen­te­ret i Korsør for at skabe en ny forbundsskole for vores medlemmer. Men vi må erkende, at matchet ikke var det rigtige. Det krævede ganske simpelt en mere omfattende renovering end først antaget. Samtidig ville det være synd at lave alt for meget om og begynde at rive bygningerne ned, når de faktisk er utrolig velholdte og egner sig perfekt til at være et hotel- og kon­kur­ren­cecen­ter. Derfor har vi droppet projektet om en forbundsskole og besluttet os for at sælge ejendommen igen."

Han fortsætter: "Vi har renoveret to af værelserne og givet dem en makeover. Det kan evt. give anledning til at fortsætte i samme stil med de resterende værelser og gøre hotel- og kon­fe­ren­cecen­te­ret endnu mere lækkert, end det er i forvejen. Vi håber, at en ny køber kan se det store potentiale, som vi så for et par år siden, og vil genåbne hotel- og kon­fe­ren­cecen­te­ret, som det fortjener."

Ideel placering midt i Danmark
Hotel- og kon­fe­ren­cecen­te­ret ligger godt placereret i Korsør, der giver mulighed for både at udforske lokale seværdigheder og opleve naturen med maleriske landskaber og smukke kystlinjer. Thomas Hansen, partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Vestsjælland, fortæller:

"Hotel- og kon­fe­ren­cecen­te­ret egner sig til både forretnings- og fri­tids­rej­sen­de. Den smukke natur i området egner sig perfekt til vandreture, cykelture og andre uden­dør­sak­ti­vi­te­ter. Samtidig er hotellet ideelt beliggende tæt på Sto­re­bælts­bro­en og Vestmotorvejen, der giver nem adgang til både ho­ved­stads­om­rå­det og vest over mod Fyn og Jylland. Dermed egner hotel- og kon­fe­ren­cecen­te­ret sig også rigtig godt til virksomheder, der skal afholde teambuilding eller andre arrangementer."

"Hotellet ligger lige ved siden af en af Danmarks smukkeste golfbaner, så dermed kan man også tiltrække gol­fen­tu­si­a­ster. Der er også fine spa-forhold, så det er et hotel- og kon­fe­ren­cecen­ter, som kan det hele, og som henvender sig til mange forskellige typer gæster. Dansk turisme har oplevet et boom i tiden efter corona med rekordmange overnatninger i 2023. Det smitter af på in­ve­ste­rings­ly­sten, hvor vi oplever stor efterspørgsel og opmærksomhed på hotelområdet, senest med salget af Hornbæk Hospital, som er ved at blive omdannet til et luksus­ba­de­ho­tel. Det har resulteret i, at vi har oprettet en dedikeret hotelgruppe, som giver en endnu mere struktureret rådgivnings- og salgsproces på hotelområdet," siger Thomas Hansen.

Erfaring med hoteller
Det er også årsagen til, at Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed skal formidle salget af det tidligere Comwell Hotel, fortæller Henrik Voelsberg, 3F: "Vi har valgt EDC Poul Erik Bech, da de er store på hotelområdet og har erfaring med at sælge hoteller. Når et stort hotel skal sælges, er det måske ikke nødvendigvis en avisannonce, der hjælper, men i langt højere grad skal netværk i hotelbranchen, og der har EDC Erhverv de rette kompetencer til at hjælpe os med salget af hotel- og kon­fe­ren­cecen­te­ret i Korsør."

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Thomas Hansen

Partner, ejendomsmægler, MDE

thh@edc.dk40 32 44 2658 58 75 58EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Korsørvej 4, 4200 Slagelse

474@edc.dk58 58 75 50

Boligmarkedet i Odense er ikke mættet: 20 boliger i eksklusive dob­bel­træk­ke­hu­se i centrum fuldt udlejet

I midten af 2022 blev første spadestik taget til den nye moderne haveby på Falen i midten af Odense, og på forårets første dag flyttede de sidste beboere ind i de 20 nybyggede toplansboliger fordelt på 10 dob­bel­træk­ke­hu­se. Boligerne er 108-113 m² og har en unik beliggenhed i centrum af Odense, tæt på både by og natur. EDC Poul Erik Bech Odense har stået for udlejningen af de 20 eksklusive boliger, som er udlejet på kort tid, hvilket vidner om, at bo­li­g­ud­lej­nings­mar­ke­det i Odense stadig lever trods øget udbud.

  • Odense
  • Projekt
Læs artikel

Lokal købmand køber Lyngkroen: Sælger driver kongelig privilegeret kro videre som forpagter

Lyngkroen er netop solgt efter kun at have været til salg i få måneder i det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Odsherred. Den historiske kro har en glorværdig fortid, der strækker sig helt tilbage til 1785, hvor stedet var en kongeligt privilegeret kro. Køber er Henrik Købke Søeborg, der har den lokale Spar-købmand på modsatte side af vejen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den charmerende kro på knap 900 m². Sælger Lau Gram Brahl fortsætter som forpagter og den daglige drift fortsætter ufortrødent.

  • Detail
  • Odsherred
Læs artikel

Ny er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Vejle

Johnny Pedersen (46) er startet som er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Trekantområdet med udgangspunkt i Vejle, hvor han skal arbejde med hele paletten af ejen­doms­mæg­le­ry­del­ser. Han er uddannet ingeniør og taget en HD i Marketing og har bl.a. arbejdet som pro­jek­t­ud­vik­ler med at udvikle ejendomme i Coop Danmark, Lidl Danmark, Hoffmann Ejendomme og Specsavers (Louis Nielsen).

  • Vejle
Læs artikel