In­ve­ste­rings­ejen­dom fyldt med kulturarv og historisk charme solgt for 55 mio. kr. i København K

  • København
  • investering

I det pulserende hjerte af København K på Nikolaj Plads er en 1.441 m² stor ejendom med blandet bolig og erhverv solgt for 55 mio. kr. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af kul­tu­rarv­se­jen­dom­men, der er solgt til en privat investor, som ønsker at udvikle bygningen i takt med, at der frigives ledige lejemål.

Nikolaj Plads 27 er opført i år 1800 i tre fulde etager med tre er­hvervs­le­je­mål, fire boliglejemål og udnyttet kælder, men kendetegnes især ved sin historiske charme:

"Der er tale om en smuk og velholdt hjørneejendom med opgang mod Nikolaj Plads og Admiralgade. Det be­mær­kel­ses­vær­di­ge ved ejendommen er ikke kun det arkitektoniske udtryk, men også den historiske baggrund. Ejendommen blev fredet i 1945 og er i dag fritaget for skatter, hvilket understreger bygningens betydning som kulturarv i København," fortæller Helge Rud Larsen, erhvervsmægler og valuar i EDC Erhverv Poul Erik Bech København. Han fortsætter:

"Ejendommen præsenterer en række spændende perspektiver for fremtidig brug. Med et storslået kontorareal på 532 m², der strækker sig over stueetagen og første sal, er der mulighed for at skabe en stimulerende arbejdsplads midt i byens inspirerende liv, da den nuværende lejer flytter om ½-1½ år. En yderligere dimension er de tre boliglejemål, der frigøres i løbet af 2024, mens det også vil være muligt for køber at konvertere er­hvervs­le­je­mål til bolig og endda opdeling i ejer­lej­lig­he­der. Ejendommen har et enormt ud­vik­lings­po­ten­ti­a­le, og det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer."

Perfekt beliggenhed
Poul Randrup, erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech København, siger:

"Vi er meget glade for at hjælpe kunden med et fint salg. Der er en imponerende og smuk ejendom med et historisk vingesus og en helt sublim beliggenhed. Det er en fin in­ve­ste­rings­ca­se - især pga. den gode placering på et af landets absolut bedste adresser med let adgang til byens livlige kulturscene, restauranter, shopping og transport. Med et væld af muligheder og en rig historie er ejendommen en in­ve­ste­rings­mu­lig­hed, der kombinerer nutidens behov med fortidens charme, og hvor der er enestående mulighed for at forme ejendommens fremtid og skabe et unikt sted midt i København."

Dyk ned i den lokale udvikling

Med CityFact kan du let danne dig et grundigt overblik over de lokale markedsforhold. 

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel