In­ve­ste­rings­ejen­dom fyldt med kulturarv og historisk charme solgt for 55 mio. kr. i København K

  • København
  • investering

I det pulserende hjerte af København K på Nikolaj Plads er en 1.441 m² stor ejendom med blandet bolig og erhverv solgt for 55 mio. kr. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af kul­tu­rarv­se­jen­dom­men, der er solgt til en privat investor, som ønsker at udvikle bygningen i takt med, at der frigives ledige lejemål.

Nikolaj Plads 27 er opført i år 1800 i tre fulde etager med tre er­hvervs­le­je­mål, fire boliglejemål og udnyttet kælder, men kendetegnes især ved sin historiske charme:

"Der er tale om en smuk og velholdt hjørneejendom med opgang mod Nikolaj Plads og Admiralgade. Det be­mær­kel­ses­vær­di­ge ved ejendommen er ikke kun det arkitektoniske udtryk, men også den historiske baggrund. Ejendommen blev fredet i 1945 og er i dag fritaget for skatter, hvilket understreger bygningens betydning som kulturarv i København," fortæller Helge Rud Larsen, erhvervsmægler og valuar i EDC Erhverv Poul Erik Bech København. Han fortsætter:

"Ejendommen præsenterer en række spændende perspektiver for fremtidig brug. Med et storslået kontorareal på 532 m², der strækker sig over stueetagen og første sal, er der mulighed for at skabe en stimulerende arbejdsplads midt i byens inspirerende liv, da den nuværende lejer flytter om ½-1½ år. En yderligere dimension er de tre boliglejemål, der frigøres i løbet af 2024, mens det også vil være muligt for køber at konvertere er­hvervs­le­je­mål til bolig og endda opdeling i ejer­lej­lig­he­der. Ejendommen har et enormt ud­vik­lings­po­ten­ti­a­le, og det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer."

Perfekt beliggenhed
Poul Randrup, erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech København, siger:

"Vi er meget glade for at hjælpe kunden med et fint salg. Der er en imponerende og smuk ejendom med et historisk vingesus og en helt sublim beliggenhed. Det er en fin in­ve­ste­rings­ca­se - især pga. den gode placering på et af landets absolut bedste adresser med let adgang til byens livlige kulturscene, restauranter, shopping og transport. Med et væld af muligheder og en rig historie er ejendommen en in­ve­ste­rings­mu­lig­hed, der kombinerer nutidens behov med fortidens charme, og hvor der er enestående mulighed for at forme ejendommens fremtid og skabe et unikt sted midt i København."

Dyk ned i den lokale udvikling

Med CityFact kan du let danne dig et grundigt overblik over de lokale markedsforhold. 

CityFact udvider med 4 nye områder: Følg den lokale udvikling

EDC Erhverv Poul Erik Bech introducerede i sommeren 2022 det nye analyseprodukt CityFact, som kan bruges til at give et dybdegående indblik i relevante tal og tendenser for en specifik by eller område. Produktet har været så stor en succes, at det netop er blevet udvidet med 4 nye områder i form af Vendsyssel, Vestegnen, Trekantområdet og Sønderjylland.

  • CityFact
Læs artikel

JLL og EDC Poul Erik Bech med ny Nordic Outlook: Hvornår vender udviklingen på det nordiske ejendomsmarked?

JLL (Jones Lang LaSalle), en af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der, har sammen med EDC International Poul Erik Bech netop offentliggjort rapporten JLL Nordic Outlook, som giver en status på det nordiske ejendomsmarked. Spørgsmålet er, hvornår ejen­doms­mar­ke­det igen vil stabilisere sig?

  • JLL
  • Nordic Outlook
  • Det nordiske ejendomsmarked
Læs artikel

Nordic Outlook Autumn 2023

JLL (Jones Lang LaSalle) har netop udgivet deres halvårlige rapport om det nordiske ejendomsmarked. EDC Erhverv Poul Erik Bech har bistået med tal, tendenser og indsigter om det danske marked. Temaet for efterårets rapport er, at ejen­doms­mar­ke­det er på vej mod lysere tider. Men hvornår vil markedet stabilisere sig?

    Læs artikel