JLL og EDC køberrådgiver i årets største ejendomshandel i Norden

  • International
  • JLL

SBB forbliver ejer af de resterende 51% af aktierne i selskabet. Selskabet har fokus på ud­dan­nel­ses­e­jen­dom­me i Norden, og ejen­doms­por­te­følj­en omfatter 585 ejendomme med et ud­lej­nings­a­re­al på ca. 1.300.000 m2. Størstedelen af ​​ejendommene er beliggende i Sverige og Norge og vil blive administreret af SBB.

Brookfield er en førende global alternativ for­mu­e­for­val­ter med mere end 750 mia. dollars af aktiver under forvaltning på tværs af fast ejendom, infrastruktur, vedvarende energi og transition, private equity og kredit.

Thomas Persson, Head of Capital Markets Nordics, JLL, siger: ”Jeg er ekstremt stolt af det arbejde, vi har udført som kommercielle køberrådgivere for Brookfield i denne meget store, komplekse transaktion. Desuden er det interessant at se en global gigant som Brookfield identificere ud­dan­nel­ses­e­jen­dom­me som en nøglekomponent i svensk og nordisk social infrastruktur.”

Ud­dan­nel­ses­e­jen­dom­me i Danmark
JLL er en af verdens største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der med en årlig omsætning på 19,4 mia. dollars, 98.000 medarbejdere og aktiviteter i over 80 lande. Grundet en stor stigning i antallet af internationale kunder oprettede EDC Poul Erik Bech en selvstændig enhed for knap fire år siden.

Om transaktionen og EDC International Poul Erik Bechs samarbejde med JLL siger Helle Nielsen Ziersen, Head of International relations: ”Transaktionen er den største ejendomshandel i Norden, hvor hovedparten af ejendommene er beliggende i primært Sverige og Norge. Mens Finland og vi her i Danmark tegner sig for en mindre samlet del af transaktionen. Ikke desto mindre drejer det sig om en række, danske ud­dan­nel­ses­e­jen­dom­me­ne, som er fordelt med lokationer på tværs af landet.”

”I EDC International Poul Erik Bech servicerer vi internationale investorer og virksomheder, og vi arbejder tæt sammen med JLL på en lang række internationale sager. I den internationale afdeling kommer vi i år til at vækste med knap 60% i omsætning i forhold til året før, så vi fortsætter med at vækste år for år.”

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Helle Nielsen Ziersen

Partner, Director, Head of International Relations, MRICS, MDE

hni@edc.dk40 99 99 4658 58 87 17EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

114@edc.dk33 30 10 00