Lokal handel i Roskilde: Første fremvisning førte til hurtigt salg af lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom

  • Roskilde
  • Lager
  • Logistik

Knap var ejendommen på Industrileddet 11 i Roskilde sat til salg før AC-Stål kunne glæde sig over at have solgt deres lager- og pro­duk­tions­e­jen­dom. Køber er Roskilde Ejen­doms­ser­vi­ce, som glæder sig over at have fået fingre i in­du­stri­byg­nin­gen på 432 m2 til lager og produktion. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen, der blev solgt for 4 mio. kr. på kun fem dage.

Roskilde Ejen­doms­ser­vi­ce leverer trofast ved­li­ge­hol­del­se af ejendomme og grønne arealer. I starten af 2023 flytter virksomheden fra Søndre Mellemvej i den østlige del til Svogerslev i den vestlige del af domkirkebyen. Ejer af Roskilde Ejen­doms­ser­vi­ce, Joachim Vuijk, siger:

”Vi har været på udkig efter en ejendom i Roskilde i en rum tid. Da først vi så ejendommen her, slog vi til. Det er vigtigt for os at holde os inden for postnummeret 4000, da langt størstedelen af vores kunder ligger i det område, så vi glæder os til at flytte ind i Industrileddet 11.”

Han fortsætter: ”Ejendommen egner sig perfekt til at kombinere kontor og lager. I øjeblikket ser man en masse kon­tor­fæl­les­ska­ber rundt omkring uden lagerplads. Derfor påtænker vi at inddele ejendommen i små enheder, så man kan leje sig ind i kon­tor­fæl­les­ska­bet med køkken, toiletter og parkering, og have kontor og lager samlet ét sted,” fastslår Joachim Vuijk.

Sælger glæder sig over salget
Sælger af ejendommen er AC-Stål, der producerer alle former for stål. Siden 1983 har virksomheden haft til huse på Industrileddet 5, kun et stenkast fra den handlede ejendom. Erik Plejdrup, ejer af AC-Stål, siger:

”Vi har haft ejendommen i nummer 11 siden 2001, hvor den har fungeret som afdeling for rustfri- og tyndplads stål. I 2016 erhvervede vi naboejendommen i nummer 3, og i sommeren 2022 samlede vi det hele under ét tag. Gennemførelsen af vores strategi med øget brug af un­der­le­ve­ran­dø­rer betyder, at vi ikke har brug for ejendommen i nummer 11 længere.”

”Vi gik i et års tid og overvejede at sælge, men markedet er som bekendt usikkert. Det var Alexander Wenzel og Kenneth Wagner fra EDC også meget ærlige omkring. Men da vi først besluttede os for at sælge, gik det stærkt. Faktisk fik vi solgt ejendommen på 4-5 dage til den første, som var ude og kigge på den. Stort velkommen til Joachim og Roskilde Ejen­doms­ser­vi­ce. Det bliver godt med nyt liv i gaden, og jeg er glad for, at de kan få glæde af lokalerne.”

Stor efterspørgsel
Alexander Wenzel, Er­hvervs­rå­d­gi­ver, EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde, siger: ”Det er ikke så tit, at det går så hurtigt med et salg. Nogle gange skal der ikke så meget betænkningstid til for køber, hvis den helt rigtige mulighed står til salg. Industrileddet er en størrelse, hvor mange små- og mellemstore virksomheder kan være med. Vi oplevede stor efterspørgsel efter ejendommen, hvor der allerede inden for den første uge var tre bud og flere fremvisninger. Ejendommen ligger virkelig godt med nem adgang til Hol­bæk­mo­tor­vej­en, der gør det let at komme til København og vestover mod Fyn og Jylland.”

Kenneth Wagner, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde supplerer: ”Hos EDC er vi altid to mæglere på en sag, så vi har mulighed for at rykke hurtigt, hvis det kræves. Det giver en ro hos både køber og sælger ift. at sagen ikke går i stå. I denne omgang var det Roskilde Ejen­doms­ser­vi­ce der slog til. Pga. deres tilknytning til Roskilde var de meget opsatte på at overtage ejendommen. Vi er glade for at have hjulpet en lokal virksomhed med at finde en ejendom i lokalområdet, som passer til netop dem. Tillykke til begge parter.”