Lokal investor køber fuldt udlejet og attraktiv in­ve­ste­rings­ejen­dom i Esbjerg

  • Detail
  • DetailFokus
  • Esbjerg

På Storegade 225 centralt i Esbjerg Ø ligger en 3.635 m² stor in­ve­ste­rings­ejen­dom med boksbutikker, som netop er solgt. Køber er Fun Ejendomme en lokalkendt, privat investor, der ser frem til at skulle drifte og optimere den attraktive in­ve­ste­rings­ejen­dom løbende. EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg har formidlet salget af ejendommen, der er fuldt udlejet til fire kompetente lejere.

Storegade 225 i Esbjerg huser i dag Quickpoint Autoværksted, Røde Kors, Esbjerg Bazar og Jotun Malervarer – driftige lejere, hvoraf flere også har været yderst stabile:

”Jeg er meget glad for at have fået ejendommen i hus. Det er en attraktiv sag med stort potentiale, som passer perfekt i min portefølje. Dertil er det en sublim beliggenhed – og så gør det heller ikke noget, at ejendommen er fuldt udlejet med dygtige og stabile virksomheder. Selvom den er af lidt ældre karakter og trænger til en opgradering, så er jeg sikker på, at det nok skal blive en god forretning i det lange løb. I første omgang forventer jeg, at vi skal have opgraderet facaderne, mens det indvendige bliver taget, når det giver mening,” siger køber, Jesper Nielsen, direktør i Fun Ejendomme.

Ejendommen har hidtil været ejet af Predium ApS, der hører under Else & Erik Jørgensens Familiefond. Også her er der stor begejstring for ejendommen, men af geografiske og res­sour­ce­mæs­si­ge årsager har de nu valgt at sælge: ”Fonden har ejendomme i København og i Esbjerg, men efterhånden er vores tilknytning til Esbjerg blevet mindre og mindre. Rent geografisk er vi placeret i hovedstaden og fra et strategisk synspunkt, giver det bedst mening for os at sælge ejendommen og geninvestere dem her i ho­ved­stads­om­rå­det, hvor vi i forvejen har tre be­bo­el­ses­e­jen­dom­me. Dertil synes vi, at køber var et godt match. Han har indgående kendskab til byen og har kompetencerne til at udvikle ejendommen i en positiv retning,” fortæller Flemming Strøm, direktør for Else & Erik Jørgensens Familiefond.

Else & Erik Jørgensens Familiefond har til formål at yde støtte til humanitære, sociale og sund­heds­frem­men­de formål, herunder støtte til beboere på plejehjem til formål, som der ellers ikke er økonomiske midler til. Desuden ydes støtte til kulturelle formål, herunder musik og kunst.

Synligheden i top
Den solide in­ve­ste­rings­ejen­dom er opført i 1967 og er løbende blevet opgraderet. Med sine fine faciliteter, er det en lille in­ve­ste­rings­per­le i Esbjerg: ”Her er tale om en rigtig fin in­ve­ste­rings­ejen­dom med en ret central beliggenhed i et attraktivt erhvervsområde i Esbjerg tæt på én af byens mest trafikerede indfaldsveje og med kort afstand til motorvej og station. Kombineret med yderst kompetente naboer som McDonalds, Lidl og Ingo har ejendommen en sublim synlighed og tårnhøjt potentiale,” siger Karsten Lindgård Jensen, Se­ni­o­r­kon­su­lent i EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg, der har formidlet salget af in­ve­ste­rings­ejen­dom­men.

Et stærkt samarbejde
Flemming Strøm siger: ”Vi har haft et positivt samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech, hvor de især har været gode til at vurdere, hvornår vi skulle involveres. Det har været et smertefrit og godt salgsforløb, hvor vi selvfølgelig har været glade for at få ejendommen solgt til en fin pris.”

Karsten Lindgård Jensen siger: ”Vi er meget glade for at have bistået kunden med et fint salg, hvor alle parter kan gå tilfredse fra for­hand­lings­bor­det. Vi har haft et godt samarbejde med sælger og køber, og vi ønsker begge parter held og lykke i fremtiden, og vi ser frem til at se, hvilken udvikling ejendommen kommer til at gennemgå i fremtiden."

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Karsten Lindgård Jensen

Se­ni­o­r­kon­su­lent HD (R)

klj@edc.dk23 20 79 2158 58 74 07EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Kirkegade 9, 6700 Esbjerg

670@edc.dk76 10 48 00