My Home tilbage på danske hænder – første skridt er at vende ”hjem” til Holstebro

  • Detail
  • Holstebro
  • My Home

Det er under et år siden, at møbelkæden My Home drejede nøglen for sidste gang på Lavhedevej 50 i Holstebro. Men nu er der godt nyt til de møbelglade folk i Vestjylland. Møbelkæden vender nemlig tilbage til den vestjyske provinsby på akkurat samme adresse som tidligere. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen af lejemålet på 1.456 m2 i Lavhedecentret.

I løbet af sommeren 2023 valgte My Home at lukke flere butikker på tværs af landet og blandt dem var butikken i Lavhedecentret i Holstebro. Men nu vender My Home tilbage til de samme lokaler, som møbelkæden fraflyttede for under ét år siden. Hans Christian Andersen, der i oktober 2023 blev udpeget som ny adm. direktør i My Home, fortæller, hvad der er op og ned i sagaen om My Home:

”Jan Hallas solgte sin ejerandel til den svenske mil­li­ard­kon­cern BHG i 2017 og i 2020 trådte han helt ud af virksomheden. Men nu er den tilbage på Jan Hallas’ hænder, og det er vi meget glade for. Svenskerne overtog nogle butikker, hvor det gik rigtigt godt, og planen var at satse mere på websalg. Men der er stor forskel på det danske og svenske marked, når det kommer til onlinesalg, og danskerne er vant til at have kortere afstand til fx en møbelbutik, så de kan se og mærke produktet, inden de køber det.”

”Hele udgangspunktet for My Homes succes var netop de fysiske butikker, så svenskernes satsning med websalg må siges at være slået fejl, og de lykkedes ikke med at videreføre en ellers velfungerende forretning. Derfor havde BHG interesse i at sælge forretningen igen og i løbet af efteråret gik handlen igennem. De første par måneder har fokus været på at genopbygge forretningen, og nu begynder vi at kigge ind i at genåbne de butikker, som lukkede. Den første i rækken er Holstebro,” siger Hans Christian Andersen.

Velkendte lokaler i Holstebro
My Home flytter ind i de samme lokaler, som mø­bel­virk­som­he­den fraflyttede i sommeren 2023. Lokalerne ligger på Lavhedevej 50, som er en del af Lavhedecentret og ligger ved siden af Nyholmcentret, der tilsammen danner et attraktivt detailmiljø med velkendte butikker som Elgiganten, Bilka, thansen og et udvalg af fastfoodkæder og restaurationer. Det har sine fordele, siger Hans Christian Andersen:

”Vi var rigtig glade for vores butik i Holstebro, så det var ikke sjovt at se, at butikken lukkede i sin tid. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi har mulighed for at leje os ind igen. Den er godt beliggende i et godt område med andre velkendte brands og en god menneskestrøm. Derudover har vi allerede en relation til udlejerne Tom og Tina, hvilket selvfølgelig har gjort processen lettere. Samtidig ved vores trofaste kunder i Holstebro, hvor vi ligger, så både os og dem kan føle sig ’hjemme’. Vi forventer at slå dørene op 1. maj og vil de første uger af maj fejre åbningen i samtlige My Home-butikker i landet med gode tilbud.”

Tilbage til fordums styrke
”Ambitionen er at bringe My Home tilbage til fordums styrke. Vi har ikke et decideret mål om, at vi skal tilbage på 36 butikker inden for et par år. I første omgang handler det om at få bragt My Home tilbage på rette spor, og så må vi tage de enkelte butiksåbninger løbende. Vi glæder os til at åbne i Holstebro og lur mig, om vi ikke også åbner et par yderligere butikker i år,” siger Hans Christian Andersen.

Terkel Præst Berthelsen, partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning, der har formidlet lejemålet, siger: ”Vi er rigtig glade for at have hjulpet My Home tilbage i deres lokaler i Holstebro. Det er et rigtig godt eksempel på, at detailmarkedet ikke er gået i stå, tværtimod. Lavhedecentret er begunstiget af den gode beliggenhed med blot 1,5 km til både Holste­bro­mo­tor­vej­en og Holstebro St., hvilket skaber gode muligheder for at trække kunder til området.”

Læs mere om My Home.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Terkel Præst Berthelsen

Partner, Erhverv, HD-FR

tpb@edc.dk51 15 01 62EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Østergade 14, 7400 Herning

709@edc.dk96 26 06 00

NORMAL åbner stor butik med 33 meters facade på Søborg Hovedgade

Den første NORMAL-butik i Søborg i København slår snart dørene op. Det sker på Søborg Hovedgade 47, hvor supermarkedet ALDI tidligere havde butik, inden butikskæden forlod det danske marked. Det er et regulært butikslokale med stor synlighed, et etageareal på 565 m2 og hele 33 meters facade. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen til NORMAL.

  • Detail
  • Søborg
  • NORMAL
Læs artikel

Sko­lestart­hjælp fra Dansk Folkehjælp kan søges frem til 30. april

Over en femårig periode har EDC Poul Erik Bech Fonden valgt at donere 6 mio. kr. til Dansk Folkehjælps projekt Sko­lestarts­hjælp. Projektets formål er at gøre en forskel for børn fra økonomisk udfordrede børnefamilier, ved at give dem en god start på deres ud­dan­nel­ses­for­løb. Sko­lestarts­hjælp kan i år søges i perioden fra 1.-30. april 2024.

  • EDC Poul Erik Bech Fonden
  • Skolestarthjælp
  • Dansk Folkehjælp
Læs artikel

Stor interesse ved borgermøde om Den Hvide By ved Augustenborg Slot

Omkring 200 borgere var mødt frem for at høre mere om det nye ræk­ke­huspro­jekt 'Den Hvide By' i Augustenborg på Als i Sønderjylland. Projektet er nu så fremskredent, at det er besluttet, at der skal bygges hele 68 rækkehuse. 1. etape bliver på 24 boliger mellem 55-125 m² og skal efter planen bygges fra sommeren 2024 og stå ind­flyt­nings­klar i maj 2025. EDC Projekt Poul Erik Bech er sammen med den lokale EDC Poul Erik Bech boligbutik i Sønderborg valgt til at stå for udlejningen af rækkehusene.

  • Sønderborg
Læs artikel