Ny er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Vejle

  • Vejle

Johnny Pedersen (46) er startet som er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Trekantområdet med udgangspunkt i Vejle, hvor han skal arbejde med hele paletten af ejen­doms­mæg­le­ry­del­ser. Han er uddannet ingeniør og taget en HD i Marketing og har bl.a. arbejdet som pro­jek­t­ud­vik­ler med at udvikle ejendomme i Coop Danmark, Lidl Danmark, Hoffmann Ejendomme og Specsavers (Louis Nielsen).

Johnny Pedersen er ny er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Vejle: "Jeg er oprindeligt uddannet ingeniør. Jeg troede, jeg skulle ud at styre byggepladser, da jeg var færdiguddannet. Men jeg fandt hurtigt ud af, at det var udvikling af ejendomme, der havde min store interesse. Jeg har i en række detailbutikker og supermarkeder arbejdet med pro­jek­t­ud­vik­ling både med le­je­for­hand­lin­ger og udvikling af ejendomme. Samtidig har jeg et stærkt kendskab til byggeri - både nybyg og renoveringer."

"Det er jeg sikker på vil hjælpe mig meget i dialogen med vores kunder om, hvad der kan lade sig gøre og ikke mindst hvad der ikke kan lade sig gøre, når kunderne ser på mulighederne for at købe eller leje er­hverv­se­jen­dom­me. Med min erfaring som pro­jek­t­ud­vik­ler og min tekniske baggrund, mener jeg, at jeg har meget at give mæglerbranchen. Jeg forventer, at jeg kan se nogle muligheder og vinkler på tingene, som andre måske ikke lige kan se. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang, og jeg er superglad for at være startet i EDC Erhverv Poul Erik Bech her i Vejle."

Johnny Pedersen

Er­hvervs­rå­d­gi­ver

jpe@edc.dk21 43 38 0358 58 71 88EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Dæmningen 41A, 7100 Vejle

710@edc.dk75 83 13 11