Ny forpagter til populær restauration i Blokhus: Kan­cel­ligaar­den åbner snart

  • Blokhus
  • Detail

En ny æra starter i Blokhus, når den historiske ejendom på torvet i Blokhus forvandles fra Café Peace til Kan­cel­ligaar­den Café & Brasserie. Navneskiftet skyldes, at en ny forpagter er fundet, og EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har bistået med at finde den nye forpagter til restaurationen på torvet i Blokhus.

Lige straks slår Kan­cel­ligaar­den Café & Brasserie dørene op til en ny begyndelse i den store hvide re­stau­ra­tions­e­jen­dom på torvet i Blokhus. Den nye forpagter er Jochen Elsner, som er et kendt ansigt i re­stau­ra­tions­bran­chen og ligeledes kender Blokhus. Han fortæller:

"Jeg er glad for at få fingrene i restaurationen i Blokhus. Jeg har tidligere arbejdet 7-8 år i Blokhus og ser meget frem til at vende tilbage til byen, som er i en fantastisk udvikling. Anne Kønig og hendes team har virkelig formået at skabe en god forretning over de seneste to år, og jeg glæder mig meget til at følge trop."

Han fortsætter: "Kan­cel­ligaar­den Café & Brasserie skal både være de lokale og turisternes foretrukne spisested i Blokhus. Placeringen er perfekt, og er man på torvet i Blokhus, er det umuligt ikke at få øje på den store, flotte og historiske bygning. Der er god plads til gæster, både indendørs og udendørs, og derfor er det også planen, at holde åbent hele året."

Den nye forpagter Jochen Elsner er bosat i Blokhus' naboby, Pandrup, sammen med sin hustru, som også bliver en del af Kan­cel­ligaar­den Café & Brasserie.

Fuld fokus på Aalborg
Bortforpagter af ejendommen er Anne Kønig, som har drevet Café Peace i ejendommen.

"Vi har været glade for de sidste to år i Blokhus, hvor der virkelig har været travlt. Men vi må også erkende, at der kun er 24 timer i døgnet. Derfor har vi valgt at fokusere på vores café i Aalborg. Jeg er glad for at det bliver Jochen, der bliver den nye forpagter. Han har den erfaring det kræver at drive en restaurant, hvor der skal løbes stærkt - specielt i som­mer­må­ne­der­ne. Jeg glæder mig på byens vegne over, at restauranten nu vil være åben nærmest hele året rundt," siger Anne Kønig og fortsætter:

"EDC og Frank Jensen har været rigtig gode at samarbejde med i den her proces. De har været professionelle fra start til slut, og har været en god spar­rings­part­ner i forhold til at finde en ny forpagter til stedet."

Klar til påske
EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har bistået med at hjælpe en ny forpagter. Direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Frank Jensen, siger:

"Vi er glade for at have hjulpet med at finde den nye forpagter til den historiske ejendom i Blokhus. Jochen og hans team åbner restauranten snarest muligt for at være helt klar til påsken, hvor der er ekstra gang i Blokhus. Det bliver spændende at følge med i det nye projekt. Tillykke til både Jochen og Anne med den nye aftale."