Nyt Market Update ude nu

  • Market Update
  • Q3
  • Q3 2022

EDC Erhverv Poul Erik Bech udgiver for tredje gang i år Market Update, der giver aktører på ejen­doms­mar­ke­det et skarpt overblik over ejen­doms­seg­men­ter­ne boligudlejning, kontor, detail og industri. Market Update giver dig de seneste og vigtigste tal fra hvert segment og har historisk set været afgørende for flere aktørers aktivitet på markedet.

Siden 2012 har Market Update opdateret ejen­doms­mar­ke­dets repræsentanter for de seneste markedsdata, der både giver et indblik i status quo, men også fortæller noget om, hvor fremtidens ejendomsmarked bevæger sig hen:

”Med Market Update giver vi investorer, ejendomsejere og andre aktører på det danske ejendomsmarked dybdegående indsigter i mar­keds­si­tu­a­tio­nen. 3. kvartal bærer præg af en fortsat lav for­bru­ger­til­lid på baggrund af den nuværende økonomiske situation. Renterne er steget markant i 2022, hvilket afspejler sig i de stigende afkastkrav på flere segmenter i flere dele af landet,” siger Joseph Alberti, Head of Research i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Mere information
Joseph Alberti
Head of Research I EDC Erhverv Poul Erik Bech
Telefon: +45 5135 0248
E-mail: joal@edc.dk

Market Update Q3 2022 er på gaden. Bliv opdateret og få de seneste, relevante tal og tendenser her.

Klik her