Populær og veldrevet café/restaurant i Blokhus søger ny forpagter

  • Blokhus
  • Detail

Efter to fremgangsrige år har ejerne af den succesfulde Café Peace i Blokhus valgt at bortforpagte stedet. Restaurationen er beliggende på torvet i Blokhus, hvor der i løbet af året er koncerter, udstillinger og skøjtebane, ligesom tusindvis af mennesker passerer ejendommen, når de går eller kører til og fra den populære strand. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har netop fået til opgave at finde en ny forpagter til re­stau­ra­tions­e­jen­dom­men på torvet i Blokhus.

Siden 2014 har Anne Kønig drevet den succesrige café, Café Peace, i Aalborg. I 2021 åbnede hun under samme navn og koncept i Blokhus, hvor hun sammen med sin mand, Ole Bach Jensen, har oplevet stor succes i de sidste to år. Nu er tiden dog kommet til at bortforpagte ejendommen.

Anne Kønig, Café Peace, siger: "Vi har været utrolig glade for den modtagelse, vi har fået i Blokhus. Der har virkelig været tryk på fra dag ét, og vi har været inde i en rivende udvikling. Vi er nærmest blevet blæst bagover af vores egen succes. Men vi driver også Café Peace i Aalborg, og har samtidig også andre planer, så vi er bare kommet frem til, at det for os er en for stor mundfuld at fortsætte med begge spisesteder. For os handler det om at stoppe, mens legen er god. Der er derfor, vi har valgt at bortforpagte ejendommen nu. Det giver også den nye forpagter mulighed for at være klar til højsæsonen i 2023, hvor der igen forventes mange besøgende i Blokhus og omegn."

Ejendommen har et etageareal på 483 m2, et grundareal på 918 m2 og en årlig for­pagt­nings­af­gift på 1,5 mio. kr. inkl. drift. Bort­for­pagt­nin­gen af caféen i Blokhus har ingen indflydelse på driften af Café Peace i Aalborg, som ufortrødent kører videre og ovenikøbet har gennemgået en renovering, så der er tilføjet en ny første sal. Navnet Café Peace Blokhus er ikke en del af for­pagt­nings­af­ta­len.

Blokhus er gået fra ferieby til helårs­desti­na­tion
Området omkring Blokhus har i løbet af de seneste år gennemgået en eksplosiv udvikling og er i dag ét af de mest populære feriesteder i Danmark, hvor byen emmer af liv hele året rundt. Frank Jensen, direktør og partner, EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, siger:

"Vi er glade for at det er os, der er valgt til at løse opgaven med at finde en ny forpagter. Blokhus er i fantastisk form og udvikler sig stadig meget positivt. Tidligere var det en rendyrket ferieby, men nu finder man et bredt og skønt udsnit af spe­ci­al­for­ret­nin­ger, hyggelige caféer og restauranter, som har åbent året rundt. Og så har området også en af Danmarks skønneste badestrande, hvilket tiltrækker turister fra både ind- og udland uanset årstid." Han fortsætter:

"Anne og resten af holdet har drevet en fin, rentabel forretning fra den flotte og velbeliggende ejendom ved torvet i Blokhus. Men de er kommet frem til at der ikke er nok timer i døgnet. Det betyder, at der nu er andre, der får mulighed for at videreføre og optimere stedet på et godt og sundt grundlag. Vi glæder os til at finde den næste forpagter og til at følge med i, hvad næste projekt i ejendommen bliver."

Ejendommen på torvet i Blokhus fremstår i flot stand med pudset hvid facade og rødt tegltag. I stueplan er der et nyere køkken, køl, frys og opdateret el. Der er plads til ca. 100 siddende gæster indendørs i de hyggelige lokaler. Udenfor er der plads til 200 siddende gæster fordelt på to terrasser. Den vestlige terrasse er med skydetag med lys og varmelegemer. Den østlige mod Torvet er med 4 store parasoller med lys/varme indbygget. Foruden 300 pladser til siddende gæster er der lager- og per­so­na­le­fa­ci­li­te­ter på ejendommens første sal, ligesom at der er fire tilhørende p-pladser og et gårdrum.

Læs mere her.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Vesterbro 101, 9000 Aalborg

912@edc.dk96 31 49 00