Søstrene Grene åbner Danmarks største butik på Aalborgs bedste placering

 • Detail
 • Aalborg

I løbet af efteråret 2024 slår Søstrene Grene dørene op for en helt ny butik på en af de bedste placeringer i Aalborg. Den nye butik vil med sine 650 m² være Danmarks største Søstrene Grene-butik og blandt de største på verdensplan. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har i samarbejde med Wagner Ejendomme hjulpet Søstrene Grene med at finde lejemålet og formidlet lejekontrakten.

Efter 35 år på samme adresse på Nytorv i Aalborg flytter Søstrene Grene i løbet af 2024 til Algade 13-15, hvor aalborgenserne fremover kan glæde sig over ekstra kvadratmeter og en helt ny bu­tiks­op­le­vel­se. Det fortæller Mikkel Grene, medejer og CEO, hvis forældre grundlagde Søstrene Grene i 1973:

"Da muligheden for at udvide så markant og kunne tilbyde vores trofaste kunder i Aalborg en ny stor og flot butik kom, kunne vi ikke sige nej. Butikken på Nytorv i Aalborg var en af de allerførste butikker, vi åbnede, uden for Aarhus. Derfor vil Aalborg også altid være et billede på begyndelsen af vores ekspansion."

"Udover at det bliver Danmarks største Søstrene Grene, så kan vores kunder også se frem til en helt ny bu­tiks­op­le­vel­se. Vi har over de sidste år udbredt et nyere butikskoncept kaldet Retail for the Senses, hvilket handler om at give kunderne en sanselig bu­tiks­op­le­vel­se, hvor ens sanser bliver aktiveret gennem duften af træ, klassisk musik og de mørke vægge. Vi arbejder altid hårdt på at sørge for, at et besøg i vores butikker skal være en særlig oplevelse," siger Mikkel Grene.

Et perfekt match
Trine Wagner, direktør hos Wagner Ejendomme, der udlejer den markante ejendom på Algade 13-15, siger: "Det er et ikonisk lejemål på den bedste placering i Aalborg. Det er en smuk ejendom med mange gode kvadratmeter fordelt på flere etager. Søstrene Grene kommer til at klæde ejendommen rigtig godt og derfor er Søstrene Grene også et perfekt match til lejemålet."

"Vi er rigtig glade for at have fået Søstrene Grene ind som lejere. Det er et velkendt brand, som aalborgenserne allerede kender efter deres mange år i butikken på Nytorv. Det betyder meget for bylivet at få aktiveret bu­tikslo­ka­ler­ne på de bedste placeringer, så det kan genere trafik og en strøm af mennesker på for­ret­nings­ga­der­ne i Aalborg," siger Trine Wagner.

Martin Brasholt Mikkelsen, Partner, ejendomsmægler, MDE hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, fortæller: "Vi er glade for at have hjulpet Søstrene Grene med at finde deres nye butik i Aalborg. Vi har gennem en længere periode haft en tæt dialog med Søstrene Grene ift. et større butikslokale, så da denne unikke mulighed opstod, var jeg ikke tvivl lejemålet var et match. Vi er rigtig glade for, at det nu er faldet på plads. Det er et meget attraktivt lejemål på den bedste placering i Aalborg med rigtig god synlighed. Stort tillykke til Søstrene Grene med deres nye lejemål."

Vil du vide mere om de lokale markedsforhold?

Med CityFact kan du dykke ned i de lokale markedsforhold i forskellige byer og områder i Danmark

Klik her

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Martin Brasholt Mikkelsen

Partner, ejendomsmægler, MDE

mbm@edc.dk20 67 12 5058 58 75 76EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Vesterbro 101, 9000 Aalborg

912@edc.dk96 31 49 00

Lokal købmand køber Lyngkroen: Sælger driver kongelig privilegeret kro videre som forpagter

Lyngkroen er netop solgt efter kun at have været til salg i få måneder i det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Odsherred. Den historiske kro har en glorværdig fortid, der strækker sig helt tilbage til 1785, hvor stedet var en kongeligt privilegeret kro. Køber er Henrik Købke Søeborg, der har den lokale Spar-købmand på modsatte side af vejen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den charmerende kro på knap 900 m². Sælger Lau Gram Brahl fortsætter som forpagter og den daglige drift fortsætter ufortrødent.

  Læs artikel

  Ny er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Vejle

  Johnny Pedersen (46) er startet som er­hvervs­rå­d­gi­ver i EDC Poul Erik Bech i Trekantområdet med udgangspunkt i Vejle, hvor han skal arbejde med hele paletten af ejen­doms­mæg­le­ry­del­ser. Han er uddannet ingeniør og taget en HD i Marketing og har bl.a. arbejdet som pro­jek­t­ud­vik­ler med at udvikle ejendomme i Coop Danmark, Lidl Danmark, Hoffmann Ejendomme og Specsavers (Louis Nielsen).

  • Vejle
  Læs artikel

  My Home tilbage på danske hænder – første skridt er at vende ”hjem” til Holstebro

  Det er under et år siden, at møbelkæden My Home drejede nøglen for sidste gang på Lavhedevej 50 i Holstebro. Men nu er der godt nyt til de møbelglade folk i Vestjylland. Møbelkæden vender nemlig tilbage til den vestjyske provinsby på akkurat samme adresse som tidligere. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen af lejemålet på 1.456 m2 i Lavhedecentret.

  • Detail
  • Holstebro
  • My Home
  Læs artikel