Velgørende forening vil skabe nyt liv i Støvring: Åbner genbrugsbutik i City Centret

  • Detail
  • Støvring

Den velgørende forening Charity har netop lejet 2.302 m² i City Centret i Støvring. Idéen med de mange kvadratmeter er i første omgang at åbne en genbrugsbutik, som skal skabe nyt liv i den nordjyske stationsby. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet udlejningen og skal nu også finde flere lejere til yderligere seks lejemål i centeret.

"Charity er en velgørende forening med base i Nordjylland, som i samarbejde med andre organisationer starter projekter, der har til formål at forbedre menneskers vilkår i ind- og udland. Foreningen arbejder ud fra et kristent menneske- og livssyn, og samarbejder bl.a. med kirkelige organisationer," siger David Klit, formand for Charity.

Charity står bag initiativer som bl.a. vinterhjælp.dk og julekurv.nu, som skal hjælpe trængte familier med mad og at fejre jul. Derudover har de en gen­brugs­for­ret­ning i Klarup, og snart åbner hjæl­pe­or­ga­ni­sa­tio­nen endnu en genbrugsbutik. David Klit fortæller:

"Vi har lejet over 2.000 m², som tidligere var Meny og tøjforretning. Halvdelen af kvadratmeterne skal laves om til stor flot genbrugsbutik, som skal skabe nyt liv i både City Centret og i Støvring som by. Derudover vil vi etablere Folkets Hus, et cafékoncept, hvor Gud og hver mand kan komme forbi til en kop kaffe eller andet godt. De resterende kvadratmeter er ikke fastlåst til noget endnu."

Hvis alt går efter planen, åbner den nye genbrugsbutik i City Centret Støvring den 1. oktober 2023.

Godt samarbejde med kommunen
At valget er faldet på netop Støvring, som byen hvor den velgørende forening har valgt at åbne deres genbrugsbutik, er ikke en tilfældighed. Det fortæller David Klit:

"Da krigen i Ukraine brød ud, kørte jeg selv ned til grænsen til det krigshærgede land og hentede 150 ukrainske flygtninge til Danmark og her var Rebild Kommune utrolig sam­ar­bejds­vil­li­ge. Kommunen stod klar til at hjælpe med at håndtere de mange flygtninge og indlogerede dem på en tom efterskole. Vi har allerede gang i forskellige aktiviteter i Rebild Kommune og ved at de bakker op om vores projekter. Derudover er Støvring en af Danmarks hur­tigst­vok­sen­de byer."

Støvring er den største by i Rebild Kommune ind­byg­ger­mæs­sigt med ca. 9.000 indbyggere.

Ledige lejemål i City Centret
EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet udlejningen af de 2.302 m². Jeppe Leth, erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, fortæller:

"Sagen var en skuffesag. Vi kender David Klit og Charity fra tidligere sager og har hjulpet dem med at finde lokaler til deres forskellige projekter, så vi ville selvfølgelig gerne hjælpe dem med denne sag også. Efter vi har løst opgaven, er det endt så vi har fået de resterende seks tomme lejemål med mulighed for butik, klinik eller kontor i City Centret på hylden."

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Vesterbro 101, 9000 Aalborg

912@edc.dk96 31 49 00

Boligmarkedet i Aarhus er ikke gået i stå: Boligprojekt opnår mere end 50% udlejning på blot en måned

Der har været en del debat om det aarhusianske ejendomsmarked med høj tomgang og for mange byggede m² i nogle områder af Aarhus, men ikke alt er sort. Et nyt boligprojekt på Amaliegade 18 består af 48 nyopførte boliger med 1-3 værelser, som er placeret meget centralt i hjertet af Aarhus. Bag projektet står tre investorer, som har valgt EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus til at stå for udlejningen. Det er gået hurtigt - på knap en måned er mere end halvdelen af de 48 boliger allerede udlejet.

  • Aarhus
  • Projekt
Læs artikel

Industri Fokus Q4 2023

Et nyt Industri Fokus er ude! I denne udgave kan du læse mere om en stor lagerejendom, som Forsvaret har lejet. Formålet med den store lagerejendom er, at der skal implementeres et nyt uniformssystem, som skal gøre det nemmere og mere overskueligt at klæde de over 14.000 som dagligt bærer uniform på. Som altid er der også nye markedstal og andre historier om det danske in­du­stri­e­jen­doms­mar­ked.

  • IndustriFokus
Læs artikel

Mastodont indenfor maskinsalg og service vil sælge to attraktive in­du­stri­e­jen­dom­me: Første solgt efter blot én fremvisning

JMM-Group, der sælger og servicerer industrielle maskiner i hele Skandinavien, har netop solgt en 730 m² in­du­stri­e­jen­dom på Lykkegårdsvej 4 i Roskilde og har endnu en ejendom til salg i Køge. Ejendommen i Roskilde har haft voldsom interesse og blev allerede solgt efter knap en måned på markedet. JMM-Group undergår en større sammenlægning og sælger derfor begge sine Sjælland-lokationer. EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde har stået for salget af in­du­stri­e­jen­dom­me­ne, hvor den ene fortsat er til salg.

  • Industri
  • Sjælland
  • Roskilde
Læs artikel