Velgørende forening vil skabe nyt liv i Støvring: Åbner genbrugsbutik i City Centret

  • Detail
  • Støvring

Den velgørende forening Charity har netop lejet 2.302 m² i City Centret i Støvring. Idéen med de mange kvadratmeter er i første omgang at åbne en genbrugsbutik, som skal skabe nyt liv i den nordjyske stationsby. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet udlejningen og skal nu også finde flere lejere til yderligere seks lejemål i centeret.

"Charity er en velgørende forening med base i Nordjylland, som i samarbejde med andre organisationer starter projekter, der har til formål at forbedre menneskers vilkår i ind- og udland. Foreningen arbejder ud fra et kristent menneske- og livssyn, og samarbejder bl.a. med kirkelige organisationer," siger David Klit, formand for Charity.

Charity står bag initiativer som bl.a. vinterhjælp.dk og julekurv.nu, som skal hjælpe trængte familier med mad og at fejre jul. Derudover har de en gen­brugs­for­ret­ning i Klarup, og snart åbner hjæl­pe­or­ga­ni­sa­tio­nen endnu en genbrugsbutik. David Klit fortæller:

"Vi har lejet over 2.000 m², som tidligere var Meny og tøjforretning. Halvdelen af kvadratmeterne skal laves om til stor flot genbrugsbutik, som skal skabe nyt liv i både City Centret og i Støvring som by. Derudover vil vi etablere Folkets Hus, et cafékoncept, hvor Gud og hver mand kan komme forbi til en kop kaffe eller andet godt. De resterende kvadratmeter er ikke fastlåst til noget endnu."

Hvis alt går efter planen, åbner den nye genbrugsbutik i City Centret Støvring den 1. oktober 2023.

Godt samarbejde med kommunen
At valget er faldet på netop Støvring, som byen hvor den velgørende forening har valgt at åbne deres genbrugsbutik, er ikke en tilfældighed. Det fortæller David Klit:

"Da krigen i Ukraine brød ud, kørte jeg selv ned til grænsen til det krigshærgede land og hentede 150 ukrainske flygtninge til Danmark og her var Rebild Kommune utrolig sam­ar­bejds­vil­li­ge. Kommunen stod klar til at hjælpe med at håndtere de mange flygtninge og indlogerede dem på en tom efterskole. Vi har allerede gang i forskellige aktiviteter i Rebild Kommune og ved at de bakker op om vores projekter. Derudover er Støvring en af Danmarks hur­tigst­vok­sen­de byer."

Støvring er den største by i Rebild Kommune ind­byg­ger­mæs­sigt med ca. 9.000 indbyggere.

Ledige lejemål i City Centret
EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har formidlet udlejningen af de 2.302 m². Jeppe Leth, erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, fortæller:

"Sagen var en skuffesag. Vi kender David Klit og Charity fra tidligere sager og har hjulpet dem med at finde lokaler til deres forskellige projekter, så vi ville selvfølgelig gerne hjælpe dem med denne sag også. Efter vi har løst opgaven, er det endt så vi har fået de resterende seks tomme lejemål med mulighed for butik, klinik eller kontor i City Centret på hylden."

Vil du vide mere?

Hold dig opdateret på tendenser, nøgletal og nye er­hverv­se­jen­dom­me med EDC Erhvervs nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Vesterbro 101, 9000 Aalborg

912@edc.dk96 31 49 00

Stor interesse ved borgermøde om Den Hvide By ved Augustenborg Slot

Omkring 200 borgere var mødt frem for at høre mere om det nye ræk­ke­huspro­jekt 'Den Hvide By' i Augustenborg på Als i Sønderjylland. Projektet er nu så fremskredent, at det er besluttet, at der skal bygges hele 68 rækkehuse. 1. etape bliver på 24 boliger mellem 55-125 m² og skal efter planen bygges fra sommeren 2024 og stå ind­flyt­nings­klar i maj 2025. EDC Projekt Poul Erik Bech er sammen med den lokale EDC Poul Erik Bech boligbutik i Sønderborg valgt til at stå for udlejningen af rækkehusene.

  • Sønderborg
Læs artikel

Boligmarkedet i Odense er ikke mættet: 20 boliger i eksklusive dob­bel­træk­ke­hu­se i centrum fuldt udlejet

I midten af 2022 blev første spadestik taget til den nye moderne haveby på Falen i midten af Odense, og på forårets første dag flyttede de sidste beboere ind i de 20 nybyggede toplansboliger fordelt på 10 dob­bel­træk­ke­hu­se. Boligerne er 108-113 m² og har en unik beliggenhed i centrum af Odense, tæt på både by og natur. EDC Poul Erik Bech Odense har stået for udlejningen af de 20 eksklusive boliger, som er udlejet på kort tid, hvilket vidner om, at bo­li­g­ud­lej­nings­mar­ke­det i Odense stadig lever trods øget udbud.

  • Odense
  • Projekt
Læs artikel

Lokal købmand køber Lyngkroen: Sælger driver kongelig privilegeret kro videre som forpagter

Lyngkroen er netop solgt efter kun at have været til salg i få måneder i det populære som­mer­hu­s­om­rå­de Odsherred. Den historiske kro har en glorværdig fortid, der strækker sig helt tilbage til 1785, hvor stedet var en kongeligt privilegeret kro. Køber er Henrik Købke Søeborg, der har den lokale Spar-købmand på modsatte side af vejen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den charmerende kro på knap 900 m². Sælger Lau Gram Brahl fortsætter som forpagter og den daglige drift fortsætter ufortrødent.

  • Detail
  • Odsherred
Læs artikel