W. P. Carey annoncerer 476 mio. kr. føl­ge­in­ve­ste­ring med Coop Danmark A/S

  • W. P. Carey
  • Coop
  • Erhverv

W. P. Carey Inc. (NYSE: WPC), der er en førende ejen­doms­in­ve­ste­rings­fond med speciale i sale & leaseback, build-to-suit og opkøb af ejendomme til enkeltlejere, er glade for at annoncere sale-leaseback af 16 dag­lig­va­re­bu­tik­ker nettoudlejet til den førende danske fø­de­va­re­for­hand­ler Coop Danmark A/S. De to transaktioner på omkring 297 mio. kr. og 179 mio. kr. blev afsluttet i henholdsvis juni og august 2022 og inkluderer en forpligtelse fra W. P. Carey til at købe yderligere syv butikker inden udgangen af 2022, når renoveringen af disse er afsluttet.

Karolis Adlis, Executive Director, investments, W. P. Carey, siger: ”Vi er glade for at udbygge vores partnerskab med Coop og tilføje 16 ejendomme af høj kvalitet til vores portefølje. Coop er en etableret aktør, der har oplevet en voldsom vækst i takt med, at dag­lig­va­re­sek­to­ren i Danmark er vokset. Danmark er fortsat et vigtigt marked for os sammen med resten af Norden, hvor vi har investeret over €900 millioner siden vores første transaktion i 2001. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med Coop fremadrettet.”

Flemming Møller Hansen, ejen­doms­di­rek­tør i Coop Danmark, siger: ”Vi er begejstrede for endnu en gang at samarbejde med W. P. Carey. Denne aftale demonstrerer den tillid, de har til vores for­ret­nings­mo­del, og vil hjælpe med at facilitere vores nationale eks­pan­sions­stra­te­gi.”

Helle Nielsen Ziersen, Head of EDC International Poul Erik Bech, rådgiver for W. P. Carey, siger: "Det er altid en fornøjelse at rådgive W. P. Carey, og denne sag var ingen undtagelse. Ved at udnytte deres bran­che­kend­skab, forståelse af markedet og pro­fes­sio­na­lis­me, er teamet hos W. P. Carey fortsat en god partner for virksomheder, der ønsker at realisere værdien af deres faste ejendom. Handlen afspejler det stærke partnerskab, der er bygget mellem Coop, W. P. Carey og EDC fra tidligere succesfulde transaktioner, og vi ser frem til, at dette vil fortsætte på lang sigt.”

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Helle Nielsen Ziersen

Partner, Director, Head of International Relations, MRICS, MDE

hni@edc.dk40 99 99 4658 58 87 17EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

114@edc.dk33 30 10 00