EDC Poul Erik Bech har for nylig introduceret det nye digitale værktøj Send-min-køber, som er en fuldautomatisk, digital mailservice. Værktøjet er henvendt til ejendomsejere, der overvejer at sælge deres ejendom, men af den ene eller anden årsag er til­ba­ge­hol­den­de. Med værktøjet kan man få et indblik i interessen for ens ejendom, inden man sætter den til salg. Værktøjet har allerede ført til flere salg, bl.a. en er­hverv­se­jen­dom på Hovedgaden 62 og 62A i Hvalsø.

Den usikre mar­keds­si­tu­a­tion har ført til, at mange ejendomsejere har været til­ba­ge­hol­den­de over for at sætte deres ejendom til salg. En af dem er Bent Hansen, der ejede er­hverv­se­jen­dom­men på Hovedgaden 62 og 62A i Hvalsø. Han siger:

“I starten af 90’erne begyndte jeg at investere i ejendomme som en si­de­be­skæf­ti­gel­se, og i 2002 købte jeg er­hverv­se­jen­dom­men i Hvalsø. Dengang var ejendommen meget misligholdt, men jeg har siden sat den i stand med gode lejemål, og der er et pænt afkast på den i dag.”

Send-min-køber førte til salg
Efter at have tilmeldt sig ’Send-min-køber’ tog han springet og satte sin er­hverv­se­jen­dom på Hovedgaden 62 og 62A i Hvalsø til salg. Få måneder senere var underskriften på købsaftalen i hus.

“Det har længe været min plan at sælge mine ejendomme fra, inden jeg blev 80 år, og derfor havde jeg også denne til skuffesalg hos en anden erhvervsmægler for 5 år siden, men det blev ikke til noget dengang. Efter denne oplevelse har jeg været betænkelig ved, om det kunne lykkes i det nuværende marked,” siger Bent Hansen og fortsætter:

”Så da jeg læste om EDC’s tiltag ‘Send-min-køber’, tilmeldte jeg mig for at tjekke interessen for er­hverv­se­jen­dom­me af den type i området – og det så heldigvis meget positivt ud. Jeg fik flere mails med køberemner, og det gav noget tryghed, så jeg valgte at sætte til salg gennem EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde, og få måneder senere var den solgt. Det har været et rigtig godt forløb.”

EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde stod for formidlingen af salget af Bent Hansens er­hverv­se­jen­dom. Om salgsforløbet siger Mikkel Valeur fra EDC Erhverv Poul Erik Bech Roskilde:

“Bent Hansen fortalte, at det der fik ham til at sætte til salg var, at Send-min-køber gav ham en indikation af, om der i markedet var kunder, der kunne være interesseret i netop hans ejendom. Så det var med til at “give ham det sidste lille skub” for ellers havde han nok ikke sat til salg endnu. Det er et nyttigt værktøj til netop at give tryghed i de indledende faser. Det er meget velegnet for den ejendomsejer, som så småt er gået i gang med at overveje at sælge, og som gerne anonymt og uden at have kontakt til en mægler vil se om der er interesse for deres ejendom.”

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel