En bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom på Frederiksberg er blevet solgt for 23 mio. kr. på blot 2½ måned. Den ældre perle på Sankt Knuds Vej 3 består af tre store her­skabs­lej­lig­he­der, hvoraf to af lejlighederne er uden lejere. In­ve­ste­rings­ejen­dom­men er solgt gennem EDC Erhverv Poul Erik Bech off-market, og køberen er fundet i ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­dens landsdækkende køberkartotek.

En småhusejendom centralt på Frederiksberg med et boligareal på 474 m2, erhvervsareal på 142 m2 og et grundareal på 677 m2 er netop blevet solgt. Sælger er Ingelise Sonja Schouboe, direktør i Ejen­doms­sel­ska­bet Kjeld Schouboe Invest, som har ejet ejendommen siden 2003. Hun fortæller:

”Jeg valgte at sætte til salg, da to af lejlighederne blev ledige. Det er en oplagt mulighed for at modernisere ejendommen, men min dåbsattest fortæller mig, at det er et for stort projekt til, at det er noget, jeg selv vil kaste mig ud i. Jeg satte derfor til salg gennem EDC Erhverv Poul Erik Bech, og mæglerne har gjort et super stykke arbejde, så jeg ikke har behøvet at være inde over salget. Det har været et gnidningsfrit forløb, hvor ejendommen er blevet solgt til en god pris og med gode vilkår på kun 2½ måned.”

Ejendomsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech København, Knud Egehoved, siger: ”Denne type ejendom kommer sjældent på markedet. Der er tale om en smuk gul mur­sten­se­jen­dom opført i 1864. Det en klassisk Fre­de­riks­ber­ge­jen­dom med Dan­ne­brogs­vin­du­er, sadeltag med kviste tækket med skiffereternit og en herskabelig hovedtrappe med smukt udskårne balustre på trap­pe­ge­læn­de­ret. Den centrale beliggenhed på Sankt Knuds Vej er eminent, da det er en stille sidevej til Gl. Kongevej, hvor man både finder lettilgængelig offentlig transport, ind­købs­mu­lig­he­der, caféer, restauranter og er tæt på Frederiksberg Have.”

”Vi har solgt ejendommen off-market gennem vores store køberkartotek med virksomheder og investorer, der søger nye lokaler og ejendomme. Vi matcher dagligt vores udbudte ejendomme med potentielle køberes ønsker, og på den måde sikrer vi et hurtigere salg for sælger og et præcist match med den helt rigtige ejendom for de søgende. Det har også i denne omgang været udslagsgivende for et effektivt salgsforløb og en god handel,” fortæller Knud Egehoved, EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Grønt lokalmiljø i Nordeuropas tættest befolkede kommune
Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­men på Sankt Knuds Vej 3 består af tre store lejligheder, hvoraf lejlighederne på første- og andensalen er ledige. Ejendommen er fordelt med en seks­væ­rel­ses­lej­lig­hed på 168 m² i stuen, en 168 m² stor femvæ­rel­ses­lej­lig­hed på førstesalen og en 138 m² stor seks­væ­rel­ses­lej­lig­hed på andensalen.

”Lejligheden på første fremstår i velholdt stand med bl.a. et moderne elementkøkken og smukke plankegulve i alle opholdsrum. Andensalen er ejendommens tagetage og består af en entré, tre stuer en suite, ældre køkken, badeværelse og to værelser, og den trænger generelt til modernisering. Ejendommens stueetage, som er udlejet, er in­dret­nings­mæs­sigt stort set identisk med førstesalen, dog med ældre installationer, herunder køkken, badeværelse og gæstetoilet,” siger Michael Thodsen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech København, og fortæller videre om ejendommens beliggenhed:

”Placeringen på Frederiksberg bliver ikke meget bedre. Frederiksberg er en moderne ho­ved­stadskom­mu­ne med alle storbyens faciliteter og muligheder, men det særlige ved Frederiksberg er, at man i Nordeuropas tættest befolkede kommune med lidt over 100.000 mennesker er lykkes med at skabe en oplevelse af et nært og grønt lokalmiljø. Be­folk­nings­tal­let i Københavns og Frederiksberg Kommune stiger med 1.000 personer hver måned, og der bygges mindre end 40 nye boliger om måneden i kommunerne. Derfor er der et stort pres på ejendommene, og det betyder, at de eksisterende lejligheder og er­hvervs­a­re­a­ler kun vil blive endnu mere attraktive.”

Vil du have tilsendt nyeste ejendomme?

Skriv dig op til vores Køber-/Lejerkartotek og få besked, når der kommer nye ejendomme, som matcher dine ønsker.

Køberkartotek erhverv

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Knud Egehoved

Ejendomsmægler & DiplomValuar, MDE

keg@edc.dk58 58 87 31EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

114@edc.dk33 30 10 00

DEKRA udvider med nyt DGNB-certificeret AMU Center på 2.700 m² i Nørresundby

Den tyske sik­ker­heds­gi­gant, DEKRA, med afdelinger i mere end 60 lande og over 48.000 medarbejdere udvider deres nordjyske til­ste­de­væ­rel­se. Virksomheden har købt et grundstykke på 15.000 m² i Nørresundby, hvor de opfører et nyt DGNB-certificeret AMU Center til trans­port­bran­chen, der forventes færdig primo 2025. EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har takket være netværk og lokalkendskab formidlet salget mellem sælger Brian Schou fra K3 ejendomme og køber DEKRA.

  • Aalborg
  • DEKRA
  • Byggeprojekt
Læs artikel

Ankerhus en af Skagens mest markante ejendomme sat til salg for knap 64 mio. kr.

Ankerhus, en markant skikkelse i bybilledet i Skagen, er sat til salg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Vendsyssel skal formidle salget af ejendommen, der indeholder 12 eksklusive lejligheder, 2 fuldt udlejede er­hvervs­le­je­mål i stueetagen og en traditionel Skagen villa, der er bygget i samme stil som resten af ejendommen.

  • Skagen
  • Ankerhus
  • Investering
Læs artikel

228 ha plan­teavls­e­jen­dom med godslignende karakter til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing

En herskabelig plan­teavls­e­jen­dom med moderniseret hovedhus, tre boliglejemål og syv drifts­byg­nin­ger er sat til salg for 73 mio. kr. i Stubbekøbing på Nordfalster. EDC Landbrug Poul Erik Bech skal formidle salget af den imponerende ejendom, der råder over 228 ha. dyrk­nings­sik­ker landbrugsjord med enormt potentiale for grøn produktion.

  • Landbrug
  • Lolland Falster
Læs artikel